Purity Vision Raw Bio Coconut Oil orgaaniline kookosõli

Purity Vision Raw Bio Coconut Oil orgaaniline kookosõli Vaata suuremalt

Purity Vision Raw Bio Coconut Oil orgaaniline kookosõli

Toote ID: 51867
Prekės ID: 51867

8,19 €

Toote ID: 51867
Prekės ID: 51867

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 120 ml.
Sugu Naistele, Lastele, Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Stimuleerib rakkude uuenemist, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, taastav, värskendav, noorendav, toitev, silub, siluv, tagab elastsuse, rahustav, massaaži jaoks, helendab, taastab elujõu, kõrvaldab kuivuse tunde
Toote tüüp Õli
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, Tundlikule nahale
Kehapiirkonnad Näole, Kogu kehale, Juustele, Hammastele
Omadused Loodusliku päritoluga koostisosadega, Sobib veganitele, Pole loomadel testitud, Kookose õliga, Mineraalidega, Vitamiinidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Orgaaniline kookosõli sobib kõikidele nahatüüpidele. Oma noorendavate omaduste tõttu sobib see eriti hästi kuivale nahale, puhtuse ja pehmuse tõttu aga isegi väga tundlikule beebinahale.

Tänu kõrgele E-vitamiini sisaldusele imendub see kergesti nahka, jätmata rasvast kilet. Üks selle põhiomadusi on see, et õli kaitseb nahka väliskeskkonna kahjulike mõjude eest ning aitab seeläbi taastada noorusliku välimuse ja värskuse. Toode sobib ka peanaha hooldamiseks – toidab ja taastab intensiivselt kuivi ja kahjustatud juukseid. Hoiab naha sileda ja elastse ilma väikeste kortsudeta. Proovige seda õrna näoõlina. Samuti leevendab see ärritust pärast raseerimist ja toidab dehüdreeritud nahka pärast päevitamist. Võib kasutada massaaži- või kosmeetilise õlina ning loodusliku määrdeainena. Toode sobib ka hammaste hooldamiseks – valgendab neid.

Kookosõli Purity Vision Raw Bio Coconut Oil lõpliku kvaliteedi määrab tootmistehnoloogia ja algtooraine kvaliteet. Purity Vision orgaanilised kookosõlid on hangitud eranditult Filipiinide troopiliste saarte puhastelt aladelt, kus kookospalmi kasvatamisel ja õlitootmisel on pikad traditsioonid. Neitsi orgaanilist kookosõli töödeldakse 90 minuti jooksul pärast kookospähklite purustamist ning seda ei kuumutata üle 42°C kogu protsessi jooksul (sealhulgas regenereerimine, pressimine, pakendamine, ladustamine ja transport). Tänu sellele on toores biokookosõlis säilinud kõik mineraalid, vitamiinid ja loomulik, mahe aroom. Kookosõli õrnim ekstraheerimine tagab kõrgeima võimaliku kvaliteedi.

Kuidas kasutada:

Nahale – masseerige väike kogus toodet nahka. Parima efekti saavutamiseks kandke niiskele nahale.

Hammaste jaoks - hommikul enne hommikusööki pista teelusikatäis kookosõli suhu ja loputa umbes 15 minutit. Seejärel sülita õli välja. Lõpuks loputage suud sooja soolase veega, et eemaldada viimased õlijäägid.

Juustele – kandke kookosõli juukseotstesse ja laske imenduda. Pea lõdvestamiseks massaažiga soojenda õli kergelt käte vahel, et see oleks mõnusalt soe. Seejärel masseerige sõrmeotstega piisav kogus õli peanahka ja juustesse kogu nende pikkuses. Ärge peske, jätke õli nii kauaks kui võimalik (soovitavalt üle öö) mõjule ja seejärel pese hoolikalt šampooniga.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

100% coconut oil / fat (Cocos nucifera) from controlled organic farming.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: Nahale – masseerige väike kogus toodet nahka. Parima efekti saavutamiseks kandke niiskele nahale. Hammaste jaoks - hommikul enne hommikusööki pista teelusikatäis kookosõli suhu ja loputa umbes 15 minutit. Seejärel sülita õli välja. Lõpuks loputage suud sooja soolase veega, et eemaldada viimased õlijäägid. Juustele – kandke kookosõli juukseotstesse ja laske imenduda. Pea lõdvestamiseks massaažiga soojenda õli kergelt käte vahel, et see oleks mõnusalt soe. Seejärel masseerige sõrmeotstega piisav kogus õli peanahka ja juustesse kogu nende pikkuses. Ärge peske, jätke õli nii kauaks kui võimalik (soovitavalt üle öö) mõjule ja seejärel pese hoolikalt šampooniga.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Õli

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Purity Vision Raw Bio Coconut Oil orgaaniline kookosõli

Purity Vision Raw Bio Coconut Oil orgaaniline kookosõli

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.