Purity Vision Bio piparmündivesi

Purity Vision Bio piparmündivesi Vaata suuremalt

Purity Vision Bio piparmündivesi

Toote ID: 51843
Prekės ID: 51843

9,29 €

Toote ID: 51843
Prekės ID: 51843

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Värskendav, toonib, kahandab poore, puhastamiseks, rahustav, jahutab, eemaldab silmade ümbruse turse, kõrvaldab väsimuse märgid, taastab elujõu, leevendab stressi
Toote tüüp Vesi
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud/Rasusele, Rasusele nahale, Rasusele/kombineeritud nahale, Probleemsele nahale
Kehapiirkonnad Näole, Kogu kehale, Juustele
Omadused Loodusliku päritoluga koostisosadega, Piparmündiõliga, Sobib veganitele, Pole loomadel testitud

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Nautige värskendavat ja kasulikku nahahooldust. Orgaaniline piparmündivesi saadakse värskete piparmündilehtede õrna aurudestilleerimise teel. See sobib kõikidele nahatüüpidele. Ahendab poore, seega sobib ideaalselt ka rasusele ja probleemsele nahale. Toode on mõeldud mitte ainult näo puhastamiseks, toniseerimiseks või taaselustamiseks, vaid ka kogu keha naha hooldamiseks, näiteks pärast päevitamist või rahustava veena pärast habemeajamist. Kuumadel suvepäevadel hindate piparmündivett selle jahutava toime tõttu.

Piparmünt on populaarne oma ainulaadse aroomi ja maitse poolest. Selle eelised hõlmavad ka rahustamist, jahutamist, silmaaluste, väiksemate tursete ja väsimuse vähendamist.

Kuidas kasutada:

Nahale: pihusta toodet enne kreemi kandmist puhtale näonahale.

Juustele: toode hõlbustab kammimist ja ühtlustab peanahka. Igakülgseks hoolduseks kandke juurtest otsteni. Saate seda juustele pihustada igal kellaajal. Preemiaks on värsked ja lõhnavad juuksed.

Kehale: kasutada peale päevitamist - mõjub rahustavalt ja jahutab mõnusalt. Sulle meeldib piparmündivesi, mis värskendab väsinud jalgu pärast pingelist tegevust. See mitte ainult ei paranda vereringet, vaid eemaldab ka lõhnad. Sobib ka naha rahustamiseks pärast raseerimist ja depilatsiooni, annab niisutus- ja värskustunde.

Mentha Piperta Leaf Water.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: Nahale: pihusta toodet enne kreemi kandmist puhtale näonahale. Juustele: toode hõlbustab kammimist ja ühtlustab peanahka. Igakülgseks hoolduseks kandke juurtest otsteni. Saate seda juustele pihustada igal kellaajal. Preemiaks on värsked ja lõhnavad juuksed. Kehale: kasutada peale päevitamist - mõjub rahustavalt ja jahutab mõnusalt. Sulle meeldib piparmündivesi, mis värskendab väsinud jalgu pärast pingelist tegevust. See mitte ainult ei paranda vereringet, vaid eemaldab ka lõhnad. Sobib ka naha rahustamiseks pärast raseerimist ja depilatsiooni, annab niisutus- ja värskustunde.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Vesi

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Purity Vision Bio piparmündivesi

Purity Vision Bio piparmündivesi

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.