Payot Pate Grise Masque Charbon näomask

Payot Pate Grise Masque Charbon näomask Vaata suuremalt

Payot Pate Grise Masque Charbon näomask

Toote ID: 49355
Prekės ID: 49355

15,99 €

Toote ID: 49355
Prekės ID: 49355

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Puhastamiseks, puhastab poore, sügavpuhastav, annab mati efekti, põletikuvastase/antiseptilise toimega, reguleerib rasueritust, eemaldab liigset rasva, detoksifitseeriv, noorendav, taastab elujõu, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, stimuleerib rakkude uuenemist, akne vastane, kamedoonide vastu
Toote tüüp Mask, Näomask
Naha seisund/tüüp Kombineeritud nahale, Rasusele nahale, Rasusele/kombineeritud nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Aktiivsöega, Saviga, Väärtuslike ekstraktidega, Tsingiga, Antioksüdantidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Naha ilu ja tervis sõltuvad otseselt selle regulaarsest puhastamisest. Selle säilitamiseks on vaja regulaarselt eemaldada päeva jooksul kogunenud mustust, keratiniseerunud rakke, liigset rasu ja meiki. Payot Pate Grise Masque Charbon näomask sobib selleks suurepäraselt!

Payot Pate Grise Masque Charbon puhastav näomask söega - puhastab ja koorib nahka õrnalt. Originaalne must tekstuur ühendab endas parima savi – kaoliini – erakordse süsiniku ning tervendava ja puhastava toime. Mask on spetsiaalselt loodud sega- ja rasusele, probleemsele nahale.

Tšiili piparmündi ekstrakt sisaldab tugevat põletikuvastast ja antioksüdantset toimet. Parandab naha kvaliteeti ja reguleerib rasu tootmist.

Payot Pate Grise Masque Charbon on multifunktsionaalne toode, mis on loodud naha õrnaks ja tõhusaks puhastamiseks ja matistamiseks. Must mask on tänu Jaapani tammesöele tugeva imava toimega. Saasteainete eemaldamine on tagatud tänu kaoliinile. Tsingi ja Tšiili piparmündi ekstraktid normaliseerivad rasunäärmete tööd, võitlevad aknega ja siluvad naha mikroreljeefi.

Tsink toetab rasuerituse regulatsiooni, puhastab nahka sügavuti. Maski musta värvi määrab taimne süsi, mis detoksifitseerib ja puhastab poore. Kaoliin on võimas imav pulber, mis puhastab sügavuti nahka ja poore.

Payot Pate Grise Masque Charbon näomaskiga saate täiuslikult puhta, särava ja terve naha!

Kasutamine: kandke maski paksu kihina näo- ja kaelanahale 1-2 korda nädalas. Jätke 10 minutiks, seejärel loputage veega.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (Water), Kaolin, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-hexanediol, Dimethicone, Hectorite Steareth-2, Steareth-21, Charcoal Powder, Smithsonite Extract, Peumus boldus Leaf Extract, Polysorbate 80, Polyglycerin-10, Decyl Glucoside, Sucrose Polystearate, Sorbitan Oleate, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Stearate, Xanthan Gum, Isohexadecan, Hydrogenated Polyisobutene, Pentylene Glycol, Sodium Dehydroacetat, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer , Chlorphenesin, Citric Acid, O-Cymen-5-Ol, Parfum (Fragrance).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke maski paksu kihina näo- ja kaelanahale 1-2 korda nädalas. Jätke 10 minutiks, seejärel loputage veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Payot Pate Grise Masque Charbon näomask

Payot Pate Grise Masque Charbon näomask

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.