Nuxe Huile Prodigieuse Or kuivõli säraosakestega näole / kehale / juustele

Nuxe Huile Prodigieuse Or kuivõli säraosakestega näole / kehale / juustele Vaata suuremalt

Nuxe Huile Prodigieuse Or kuivõli säraosakestega näole / kehale / juustele

Toote ID: 15817
 4.6/5
Kommentaarid: 27
Prekės ID: 15817
Kommentaarid: 27

19,99 €

Toote ID: 15817
 4.6/5
Kommentaarid: 27
Prekės ID: 15817
Kommentaarid: 27

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Sära andev, toitev, niisutav, hoiab, pehmendav, tagab elastsuse, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, silub, siluv, taastab elujõu, ei raskenda, säilitab naha niiskustasakaalu, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, sära andev
Toote tüüp Kuivõli, Õli
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole, Kogu kehale, Juustele
Omadused Väärtuslike õlidega, Taimeõlidega, Makadaamiaõliga, Argaani õliga, Sarapuupähkliõliga, Kamelliaseemneõliga, Jaapani kameeliaga, Mandli õliga, Kurgiõliga, Väärtuslike ekstraktidega, Rosmariini ekstraktiga, Tomati ekstraktiga, Vitamiinidega, E-vitamiiniga, E vitamiiniga, Ei sisalda konservante, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda silikoone, Ei sisalda mineraalõli, Sobib veganitele, Niisutavate Komponentidega, Loodusliku päritoluga koostisosadega, Mineraalidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Unistad siidisest ja maagiliselt hõõguvast nahast? Kas soovite oma juukseid intensiivselt toita ja rõhutada nende loomulikku sära? Siis võib üks teie lemmikutest saada Nuxe Huile Prodigieuse Or õli, mis ühendab endas hoolikat hooldust ja kosmeetilisi efekte.

Mitmeotstarbelist Nuxe õli iseloomustab erakordne tõhusus ja kasutusmugavus. Toode toidab, niisutab ja elustab nahka koheselt. Tänu sellele saab isegi kuiv või kare nahk tagasi oma loomuliku pehmuse, sileduse ja elastsuse. Kuiv Nuxe õli võib aga aidata ka siis, kui pead hoolitsema erilist tähelepanu nõudvate juuste eest. Nuxe Huile Prodigieuse Or kuivõli taastab juuste loomuliku pehmuse, andes neile sära ja elu.

Toode on loodud erakordseks naha- ja juuksehoolduseks, seetõttu on seda täiendatud looduslike toimeainete kompleksiga. Nuxe Huile Prodigieuse Or õli on rikas väärtuslike taimeõlide poolest, mis täiendavad üksteist. See võimaldab teil korralikult hoolitseda oma juuste ja naha ilu eest. Makadaamiaõli varustab nahka ja juukseid toitainetega, argaaniaõlil on aga intensiivne taastav toime. Kameelia- ja sarapuupähkliõlid aitavad säilitada naha ja juuste optimaalset niiskustasakaalu. Kurgirohu- ja mandliõlid pehmendavad juukseid ja nahka, annavad kauakestva pehmuse ja sileduse tunde.

Nuxe Huile Prodigieuse Or kuivõli on rikastatud ka E-vitamiiniga, mis toimib loodusliku antioksüdandina. Selle tulemusena aitab toode kaitsta juukseid ja nahka keskkonna kahjulike mõjude eest.

Nuxe Huile Prodigieuse õli imendub kiiresti, ei koorma juuste ja naha pinda ning hoiab seega ära ebameeldiva kleepuvustunde. Peened helendavad mineraalosakesed annavad nahale ja juustele lummava sära. Tänu sellele annab see Nuxe õli pildile rohkem eksklusiivsust ja kuldselt sädeleva luksuse tunde.

Toote peamised omadused:

  • varustab juukseid ja nahka toitainetega;
  • on intensiivselt niisutava toimega;
  • annab pehmuse, pehmuse ja sileduse;
  • ümbritseb nahka ja juukseid terve säraga;
  • paistab silma oma kerge, kiiresti imenduva koostise poolest;
  • seda täiendab mõnusalt magus aroom.

Nuxe Huile Prodigieuse Or kuivõli kerge tekstuur pakub luksust, mida igaüks tunneb oma nahal ja juustel.

Ilma parabeenideta. Ilma silikoonideta. Ilma mineraalõlideta.

Sobib veganitele.

Disain võib fotol olevast erineda.

Kasutamine: toodet võib kasutada näo-, kehanaha- ja juuksehoolduseks. Näol: segage paar tilka toodet oma lemmik Nuxe kreemiga ja masseerige puhtale näole, liikudes keskelt külgedele. Üksikute näopiirkondade esiletõstmiseks patsutage õrnalt sõrmeotstega väikest kogust toodet. Kehale: jaotage toodet masseerivate liigutustega dekolteele, jalgadele või teistele kehaosadele, mida soovite rõhutada. Mõne tilga kuiva õli võib segada ka kehakreemiga ja masseerida õrnalt peopesadega nahka. Juustes: kandke juustele väike kogus õli.

Coco-Caprylate/Caprate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil, Mica, Camellia Oleifera Seed Oil, Parfum/Fragrance, Camellia Japonica Seed Oil, Castor Oil/Ipdi Copolymer, Ci 77891/Titanium Dioxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Tocopherol, Ci 77491/Iron Oxides, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aqua/Water, Ascorbic Acid, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: toodet võib kasutada näo-, kehanaha- ja juuksehoolduseks. Näol: segage paar tilka toodet oma lemmik Nuxe kreemiga ja masseerige puhtale näole, liikudes keskelt külgedele. Üksikute näopiirkondade esiletõstmiseks patsutage õrnalt sõrmeotstega väikest kogust toodet. Kehale: jaotage toodet masseerivate liigutustega dekolteele, jalgadele või teistele kehaosadele, mida soovite rõhutada. Mõne tilga kuiva õli võib segada ka kehakreemiga ja masseerida õrnalt peopesadega nahka. Juustes: kandke juustele väike kogus õli.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Õli
Kuivõli

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

27 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Viktoria country flag 2024-01-08

Imeline kuivõli, mis ei jäta rasust kihti ja annab nahale kerge sära. Õli võib kasutada ka näol ja juustel

Jane K. country flag 2022-09-02

Tellisin esimest korda, kommentaaride põhjal. Väga hea õli, olen ülimalt rahul ostuga. Kasutanud olen nii juustesse, kui ka näole. Imendub hästi ja jätab peale ilusa sära.

  • 3 inimest 3 inimesest pidas seda kasulikuks.
IRENA country flag 2023-10-12

Mulle tõesti meeldis. Ja lõhn on meeldiv. Väga kiire tarne. Aitäh.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Nuxe Huile Prodigieuse Or kuivõli säraosakestega näole / kehale / juustele

Nuxe Huile Prodigieuse Or kuivõli säraosakestega näole / kehale / juustele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.