Nacomi Next Level Ceramides 5% keramiidi seerum

Nacomi Next Level Ceramides 5% keramiidi seerum Vaata suuremalt

Nacomi Next Level Ceramides 5% keramiidi seerum

Toote ID: 52388
Prekės ID: 52388

10,29 €

Toote ID: 52388
Prekės ID: 52388

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Taastav, päevane, öine, ei tekita allergiat, kaitseb, võitleb vananemise märkidega, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, kortsude vastane, ei ärrita, põletikuvastase/antiseptilise toimega, antibakteriaalsete omadustega, rahustav, toitev, stimuleerib kollageeni teket, noorendav
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Väsinud nahale, Kuivale nahale, küpsele, Tundlikule nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Keramiididega, Väärtuslike Kompleksidega, Peptiididega, Glütseriiniga, oomega rasvhapetega, Väärtuslike õlidega, Vitamiinidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

See täiustatud toimeainete kompleks on hädavajalik väsinud ja kuivale nahale. Dermaxyl on kombinatsioon kuuest looduslikust aminohappest, mis esinevad organismis loomulikult ja ei põhjusta seetõttu allergilisi reaktsioone. See kaitseb vananemise eest ja taastab naha barjääri. Samuti niisutab see sügavalt, vähendab kortse ja silub nahka.

Tänu oma kaitsvatele omadustele taastavad SK-Influx V MB kompleksis olevad keramiidid hüdrolipiidse barjääri, samuti taastavad ja kaitsevad epidermist niiskuskao eest. Lisaks vähendavad need ärritust, põletikku ja siluvad kortse.

Relipidium toetab naha mikrobioomi loomulikku tasakaalu. Täidab kuiva naha keramiidipuudust ja stimuleerib lipiidide tootmist, et parandada ja säilitada kaitsebarjääri terviklikkust. Suurendab naha vastupanuvõimet ja vähendab patogeensete bakterite põhjustatud põletikku. Tagab naha loomuliku mikrobioloogilise mitmekesisuse ja parandab selle niisutust. Panthenoolil on rahustav, valuvaigistav, põletikuvastane ja antibakteriaalne toime. Toidab ja vähendab ärritust, aitab paraneda haavu ja haavandeid, vähendab naha sügelust ja põletust.

Komplekti kuuluvad söödavad ploomi- ja Passiflora õlid koos glütseriiniga toidavad ja taastavad nahka sügavuti. Stimuleerib tõhusalt küpse, kahjustatud ja tundliku naha taastumisprotsesse. See tungib sügavale selle struktuuri, aidates seeläbi taastada epidermise loomulikku lipiidbarjääri. Õlis sisalduv A-vitamiin toetab rakkude järjepidevust ja korralikku kasvu, suurendab kollageeni hulka nahas. Kannatuslilleõli on noorendava ja rahustava toimega. Tänu asendamatutele rasvhapetele, oomega-6-le, vitamiinidele ja mineraalainetele regenereerib ja toidab. Selles sisalduv kannatuslill rahustab ja lõdvestab protseduuridest väsinud nahka.

Kasutamine: masseerige seerum õrnalt näo-, kaela- ja dekolteepiirkonna nahka, laske imenduda. Kasutage iga päev või mitu korda päevas.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Panthenol, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Hydrolyzed Yeast Protein, Passiflora Incarnata Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Ceramide NG, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Tribehenin, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Lauroyl Glutamate, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Palmitoyl Hexapeptide-12, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: masseerige seerum õrnalt näo-, kaela- ja dekolteepiirkonna nahka, laske imenduda. Kasutage iga päev või mitu korda päevas.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Nacomi Next Level Ceramides 5% keramiidi seerum

Nacomi Next Level Ceramides 5% keramiidi seerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.