Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% näoseerum probleemsele ja küpsele nahale

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% näoseerum probleemsele ja küpsele nahale Vaata suuremalt

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% näoseerum probleemsele ja küpsele nahale

Toote ID: 46165
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 46165
Kommentaarid: 5

7,19 €

Toote ID: 46165
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 46165
Kommentaarid: 5

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Kortsude vastane, pinguldav, ühtlustab naha tooni, tagab elastsuse, lisab puna, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, reguleerib rasueritust, stimuleerib kollageeni teket, koorimiseks, taastav, akne vastane, niisutav, rahustav, öine, võitleb vananemise märkidega, kõrvaldab väsimuse märgid, peidab pigmendilaigud, eemaldab pigmendilaigud, taastab elujõu, noorendav, tekstuuri esiletõstmiseks
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Probleemsele nahale, küpsele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Retinooliga, Vitamiinidega, Hüaluroonhappega, Pantenooliga, Väärtuslike ekstraktidega, Väärtuslike õlidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% ööseerum 0,25% retinooliga, mõeldud küpsete ja akne, kortsude, pigmendilaikude hooldamiseks. Regulaarsel kasutamisel saavutate pinguldatuma, siledama naha ja vähemate laikudega. See Nacomi Next Level sarja seerum sobib suurepäraselt inimestele, kes pole varem retinooli sisaldavaid tooteid kasutanud.

 Vähendab tõhusalt kortse, annab pingul naha efekti, ühtlustab selle värvi ja vähendab ebatasasusi. Suurepärane ööseks kasutamiseks.

  • Vähendab värvimuutusi ja kortse
  • parandab naha elastsust
  • Kirgastab
  • koorib surnud naharakud
  • Reguleerib rasu eritumist
  • Parandab naha tugevust
  • Hoiab ära pigmentlaikude tekke
  • Vähendab pigmentatsioonilaike ja kortse

Tootes sisalduv retinool on A-vitamiini puhas vorm. See stimuleerib kollageeni tootmist, koorib, toetab epidermise taastumisprotsessi ja võitleb tõhusalt naha ebatäiuslikkusega. Nende omaduste tõttu kasutatakse retinooli kortsude, värvimuutuste ja akne vastu võitlemiseks. Seerum sisaldab 4 vormi hüaluroonhappe kompleksi, mis tagab naha korraliku niisutuse ning pantenool koos lilleõli ekstraktiga kiirendab epidermise regeneratsiooniprotsesse ja rahustab ärritust.

Kasutamine: Kandke väike kogus toodet õhtul puhtale kuivale nahale. Kasutage enne niisutava kreemi pealekandmist. Ärrituse vältimiseks harjuta nahka aeglaselt tootega ja kanna seerumit esialgu kaks korda nädalas.

Retinooli sisaldava toote kasutamisel kasutage kindlasti piisavat päikesekaitset. Mitte kasutada raseduse ja imetamise ajal. Ärge kombineerige seerumit teiste toodetega, mis võivad sisaldada retinooli või AHA-, BHA- ja PHA-happeid.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Coco- Caprylate/Caprate, Stearic Acid, Glycine Soja Oil, Retinol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Paeonia Officinalis Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Rosa Damascena Flower Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Raspberry Ketone, BHA, BHT, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Sodium Lauroyl Glutamate, Polysorbate 20, Propanediol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke väike kogus toodet õhtul puhtale kuivale nahale. Kasutage enne niisutava kreemi pealekandmist. Ärrituse vältimiseks harjuta nahka aeglaselt tootega ja kanna seerumit esialgu kaks korda nädalas. Retinooli sisaldava toote kasutamisel kasutage kindlasti piisavat päikesekaitset. Mitte kasutada raseduse ja imetamise ajal. Ärge kombineerige seerumit teiste toodetega, mis võivad sisaldada retinooli või AHA-, BHA- ja PHA-happeid.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

5 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Vaida G. country flag 2023-05-03

Olen kasutanud lühikest aega, ei ole märgatavaid mõjusid täheldanud, aga arvestan sellega, et imendub hästi, kõrvalmõjusid ei märka, nahk tundub niiskusest küllastunud.

Laura country flag 2022-08-27

Ostsin teist korda. Mulle seerum meeldis, kuigi esines erinevaid nahareaktsioone. Mõnel päeval põletas see mu nahka väga kõvasti, eriti õhtul, kui ma oma nägu puhastasin. Üldist naha ilumist ma ei märganud, kuid pigmenteerunud laigud põskedel läksid kõvasti heledamaks, seega kordan toodet ja hiljem proovin tugevama valida.

Inga M. country flag 2022-06-09

täpselt see, mida otsisin ja leidsin :)

Laura B. country flag 2022-04-12

Olen seda mitu korda proovinud, kuid ma pole veel märganud märkimisväärset mõju. Nahka ei hammusta, ei ärrita, kasutan ka edaspidi, toimetamine ilma kriitikata, aitäh :)

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% näoseerum probleemsele ja küpsele nahale

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% näoseerum probleemsele ja küpsele nahale

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.