Mom & Who? Stretch Marks Correction Serum venitusarmide seerum

Mom & Who? Stretch Marks Correction Serum venitusarmide seerum Vaata suuremalt

Mom & Who? Stretch Marks Correction Serum venitusarmide seerum

Toote ID: 52288
Prekės ID: 52288

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

8,49 €

Toote ID: 52288
Prekės ID: 52288

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Venitusarmide vastu, niisutav, tagab elastsuse, stimuleerib kollageeni teket, taastav, rahustav, värskendav, tugevdav, punetust vähendav, põletikuvastase/antiseptilise toimega
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Omadused Väärtuslike Kompleksidega, Mandli õliga, Babassuõli, Väärtuslike hapetega, Vitamiinidega, Lipiididega, Teolima ekstraktiga, Ženšenniga, Pantenooliga, Niatsiinamiidiga, Rasedatele ja imetavatele naistele, Loodusliku päritoluga koostisosadega, Sobib veganitele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Looduslikud võid koos lilleõlide koostisega tagavad nahale pikaajalise niisutuse, muutes selle siledaks ja elastseks. Kaasasolev STRIOVER™ fütokompleks on tõeline liitlane võitluses venitusarmidega. Vähendab nende nähtavust ja karedust isegi valgete venitusarmide korral ning stimuleerib fibroblaste intensiivselt kollageeni ja elastiini tootma. Selle tulemusena kiirendab see regeneratsiooni ja parandab naha struktuuri.

Magusa mandli, aaliaõli ja kannatuslille koostis on pinguldava ja siluva toimega. Tänu kõrgele rasvhapete ja vitamiinide sisaldusele tugevdab see epidermise lipiidbarjääri ja on siluva toimega. Samuti kergendab see värvimuutusi ja arme ning parandab pinget.

AVOCADIN kompleks sisaldab nahas leiduvate lipiidide derivaate, tänu millele tungib see kergesti sügavale naha sisse. Rikkalik rasvhapete, vitamiinide ja fütosteroolide sisaldus rahustab punetust, annab nahale värskuse ja elastsuse tunde.

Punasest ženšennist saadud tigu lima taimne ekvivalent stimuleerib kollageeni, elastiini ja dermise komponentide tootmist, mis takistavad selle longust. Panthenool avaldab positiivset mõju selle regeneratsioonile ja suurendab teiste niisutavate koostisainete toimet. Niatsiinamiid vähendab punetust ja rahustab põletikku.

Kasutamine: Masseerige nahka masseerivate liigutustega üks või kaks korda päevas.

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Shorea Stenoptera Seed Butter, Persea Gratissima Oil, Stearic Acid, Orbignya Oleifera Seed Oil, Passiflora Incarnata Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Glycine Soja Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Astragalus Membranaceus Root Extract, Codonopsis Pilosula Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Paeonia Officinalis Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Glycoproteins, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Phytosterols, Sodium Lauroyl Glutamate, Panthenol, Copper Gluconate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Sodium PCA, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Sorbitan Oleate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Masseerige nahka masseerivate liigutustega üks või kaks korda päevas.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kirjutage oma ülevaade

Mom & Who? Stretch Marks Correction Serum venitusarmide seerum

Mom & Who? Stretch Marks Correction Serum venitusarmide seerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.