Lirene Acid Power siluv näoseerum

Lirene Acid Power siluv näoseerum Vaata suuremalt

Lirene Acid Power siluv näoseerum

Toote ID: 52691
Prekės ID: 52691

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

8,49 €

Toote ID: 52691
Prekės ID: 52691

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Silub, siluv, pehmendav, pinguldav, tagab elastsuse, koorimiseks, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, stimuleerib rakkude uuenemist, taastav, säilitab nahka, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, stimuleerib kollageeni teket, noorendav, taastab elujõu, rahustav, värskendav, hoiab, kortsude vastane, ühtlustab naha tooni
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Glükoolhappega, Merevaikhappega, Piimhappega, AHA happega, Ravivate Hapetega, Roosiveega, Veega, Niisutavate Komponentidega, Glütseriiniga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Lirene Acid Power tootesari põhineb uuenduslikul koostisel, mis ühendab endas tervendavate hapete (AHA / PHA) ja rahustavate hüdrolaatide väärtuslikud omadused. See tagab õrna ja ohutu epidermise uuenemise protsessi, mille käigus välditakse nahaärritust, ketendamist või muid ebameeldivaid aistinguid.

Lirene Acid Power siluv näoseerum eemaldab tõhusalt surnud naharakud, niisutab ja taastab nahka, muutes selle terveks, elastseks ja elujõuliselt säravaks.

Toodet on täiendatud aktiivsete hapete kompleksiga (7%), seega aitab see nahka koorida, stimuleerib selle uuenemisprotsesse ning taastab näole erakordse pehmuse ja sileduse. AHA hapete rühma kuuluvad glükool- ja piimhapped kaitsevad epidermist kuivamise eest, soodustavad kollageeni tootmist ja stimuleerivad naha taastumist, siludes ja siludes seeläbi nahapinda nähtavalt. Antioksüdantse toimega merevaikhape, mis soodustab kiiremat ainevahetust rakkudes, toetab naha noorust, selle tervet välimust ja elujõudu. Tootes sisalduv roosivesi (20%) aitab nahka rahustada ja elustada ning annab sellele erakordse pehmuse.

Põhijooned:

  • pinguldab ja annab elastsust,
  • "tuimestab" tõhusalt surnud naharakud,
  • aitab võidelda kortsude vastu,
  • ühtlustab nahatooni
  • annab erakordse pehmuse.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet kuivale ja puhtale näo- ja kaelanahale, vältides silmade ja suu ümbrust. Masseeri õrnalt, et toode imenduks, seejärel kanna peale valitud näokreem. Kasuta igal õhtul või mitu korda nädalas, olenevalt vajadusest.

Pärast toote näonahale kandmist võib tekkida kipitus või punetus. See on naha loomulik reaktsioon hapete mõjule. Kui põletus- või kipitustunne püsib kauem kui 3 minutit või nahk on tugevalt punetav, on soovitatav toode põhjalikult veega maha pesta ja selle kasutamine lõpetada. Vältige otsest päikesevalgust toote kasutamise ajal ja 1 nädal pärast kasutamist ning kasutage päeva jooksul kõrge SPF-iga tooteid.

Aqua (Water), Rosa Centifolia Flower Water, Glycerin, Propanediol, Succinic Acid, Lactic Acid, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Inulin, Fructose, Glucose, Cellulose Gum, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Calcium Gluconate, Cellulose, Gluconolactone, Sodium Benzoate.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet kuivale ja puhtale näo- ja kaelanahale, vältides silmade ja suu ümbrust. Masseeri õrnalt, et toode imenduks, seejärel kanna peale valitud näokreem. Kasuta igal õhtul või mitu korda nädalas, olenevalt vajadusest. Pärast toote näonahale kandmist võib tekkida kipitus või punetus. See on naha loomulik reaktsioon hapete mõjule. Kui põletus- või kipitustunne püsib kauem kui 3 minutit või nahk on tugevalt punetav, on soovitatav toode põhjalikult veega maha pesta ja selle kasutamine lõpetada. Vältige otsest päikesevalgust toote kasutamise ajal ja 1 nädal pärast kasutamist ning kasutage päeva jooksul kõrge SPF-iga tooteid.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kirjutage oma ülevaade

Lirene Acid Power siluv näoseerum

Lirene Acid Power siluv näoseerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.