Lirene Acid Power niisutav näoseerum

Lirene Acid Power niisutav näoseerum Vaata suuremalt

Lirene Acid Power niisutav näoseerum

Toote ID: 52678
Prekės ID: 52678

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

8,49 €

Toote ID: 52678
Prekės ID: 52678

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, säilitab nahka, koorimiseks, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, tugevdav, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, tagab elastsuse, ühtlustab naha tooni, sära andev, lisab puna, punetust vähendav, vähendab naha hüperpigmentatsiooni, eemaldab pigmendilaigud, kortsude vastane, taastab elujõu, kõrvaldab kuivuse tunde, pehmendav, pehmendav, pinguldav, rahustav, võitleb vananemise märkidega
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Kuivale nahale, Punetavale nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused AHA happega, Laktobioonhappega, Piimhappega, PHA happega, Väärtuslike hapetega, Ravivate Hapetega, Hüaluroonhappega, Väärtuslike ekstraktidega, Glütseriiniga, Niisutavate Komponentidega, Rukkililleveega
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Lirene Acid Power tootesari põhineb uuenduslikul koostisel, mis ühendab endas tervendavate hapete (AHA / PHA) ja rahustavate hüdrolaatide väärtuslikud omadused. See tagab õrna ja ohutu epidermise uuenemisprotsessi, mille käigus välditakse nahaärritust, ketendamist või muid ebameeldivaid aistinguid.

Lirene Acid Power niisutav näoseerum koorib õrnalt nahka, taastab epidermise optimaalse niiskustasakaalu ning tugevdab selle kaitsefunktsioone, taastades seeläbi nahale elastsuse, ühtlase toonuse ja sisemise sära.

Toode on kõrge (7%) AHA ja PHA hapete kontsentratsiooniga, mis aitab tõhusalt eemaldada vanu surnud epidermise rakke, annab nahale rohkem selgust, elujõudu ning aitab võidelda kortsude ja muude naha ebatäiuslikkusega. Piimhape aitab säilitada ka niiskust naha sees, laktobioonhape aga vähendab soovimatut punetust. Tootes sisalduv hüaluroonhape niisutab intensiivselt nahka, annab sellele pehmust, pehmust ja tugevust, rukkilillevesi aga rahustab ärritusi ning kaitseb nahka kahjustuste ja naha enneaegse vananemise eest. 

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet kuivale ja puhtale näo- ja kaelanahale, vältides silmade ja suu ümbrust. Masseeri õrnalt, et toode imenduks, seejärel kanna peale valitud näokreem. Kasuta igal õhtul või mitu korda nädalas, olenevalt vajadusest.

Pärast toote näonahale kandmist võib tekkida kipitus või punetus. See on naha loomulik reaktsioon hapete mõjule. Kui põletus- või kipitustunne püsib kauem kui 3 minutit või nahk on tugevalt punetav, on soovitatav toode põhjalikult veega maha pesta ja selle kasutamine lõpetada. Vältige otsest päikesevalgust toote kasutamise ajal ja 1 nädal pärast kasutamist ning kasutage päeva jooksul kõrge SPF-iga tooteid.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (Water), Centaurea Cyanus Flower Water, Glycerin, Propanediol, Lactic Acid, Lactobionic Acid, Sodium Hydroxide, Inulin, Sodium Hyaluronate, Fructose, Glucose, Cellulose Gum, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Cellulose, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Sodium Benzoate.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet kuivale ja puhtale näo- ja kaelanahale, vältides silmade ja suu ümbrust. Masseeri õrnalt, et toode imenduks, seejärel kanna peale valitud näokreem. Kasuta igal õhtul või mitu korda nädalas, olenevalt vajadusest. Pärast toote näonahale kandmist võib tekkida kipitus või punetus. See on naha loomulik reaktsioon hapete mõjule. Kui põletus- või kipitustunne püsib kauem kui 3 minutit või nahk on tugevalt punetav, on soovitatav toode põhjalikult veega maha pesta ja selle kasutamine lõpetada. Vältige otsest päikesevalgust toote kasutamise ajal ja 1 nädal pärast kasutamist ning kasutage päeva jooksul kõrge SPF-iga tooteid.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kirjutage oma ülevaade

Lirene Acid Power niisutav näoseerum

Lirene Acid Power niisutav näoseerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.