Lirene Acid Power kooriv näoseerum

Lirene Acid Power kooriv näoseerum Vaata suuremalt

Lirene Acid Power kooriv näoseerum

Toote ID: 52694
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 52694
Kommentaarid: 1

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

8,99 €

Toote ID: 52694
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 52694
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Koorimiseks, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, sügavpuhastav, puhastab poore, puhastamiseks, kahandab poore, peidab laienenud poore, akne vastane, kamedoonide vastu, ühtlustab naha tooni, silub, siluv, pehmendav, säilitab nahka, reguleerib rasueritust, stimuleerib rakkude uuenemist, taastav, põletikuvastase/antiseptilise toimega, antibakteriaalsete omadustega, stimuleerib kollageeni teket, vähendab naha hüperpigmentatsiooni, eemaldab pigmendilaigud, rahustav, vähendab tundlikkust, punetust vähendav, lisab puna, kõrvaldab värvimuutused, öine
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Kombineeritud/Rasusele, Rasusele nahale, Rasusele/kombineeritud nahale, Kombineeritud nahale, Probleemsele nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused AHA happega, Glükoolhappega, Mandlihappega, Veega, Antibakteriaalsete komponentidega, Antibakteriaalsete komponentidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Lirene Acid Power tootesari põhineb uuenduslikul valemil, mis ühendab endas tervendavate hapete (AHA / PHA) ja rahustavate hüdrolaatide väärtuslikud omadused. See tagab õrna ja ohutu epidermise uuenemise protsessi, mille käigus välditakse nahaärritust, ketendamist või muid ebameeldivaid aistinguid.

Lirene Acid Power kooriv näoseerum aitab võidelda naha värvimuutuste, akne, komedoonide ja muude naha ebatäiuslikkusega, võimaldades nautida siledat, pehme ja puhast nahka.

Toode mitte ainult ei "tuimesta" epidermise surnud kihti, vaid tagab ka selle tõhusa puhastamise, ummistab ja ahendab laienenud poore, aitab reguleerida rasunäärmete tegevust ning silub nahapinda. Hoolikalt valitud hapete kompleks (7%) tungib läbi epidermise ja stimuleerib selle aktiivseid uuenemisprotsesse, mis aitavad võidelda nahavärvi muutustega, kaitsevad komedoonide tekke ja põletikuliste reaktsioonide eest. Greibivesi on antibakteriaalsete omadustega, seega puhastab see nahka, avab poorid ja aitab reguleerida rasu tootmist.

Toode sisaldab järgmisi happeid:

  • glükoolhape, mis aktiveerib kollageeni tootmist, puhastab poorid ja muudab need vähem märgatavaks,
  • mandlihape, mis aitab võidelda akne, pigmendilaikude või muude naha ebatäiuslikkusega ning vähendab ärrituse ja põletiku riski,
  • fütiinhape, mis aitab vähendada epidermise värvuse muutusi, muutes seeläbi naha heledamaks ja taastades selle ühtlase tooni.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet kuivale ja puhtale näo- ja kaelanahale, vältides silmade ja suu ümbrust. Masseeri õrnalt, et toode imenduks, seejärel kanna peale valitud näokreem. Kasuta igal õhtul või mitu korda nädalas, olenevalt vajadusest.

Pärast toote näonahale kandmist võib tekkida kipitus või punetus. See on naha loomulik reaktsioon hapete mõjule. Kui põletus- või kipitustunne püsib kauem kui 3 minutit või nahk on tugevalt punetav, on soovitatav toode põhjalikult veega maha pesta ja selle kasutamine lõpetada. Vältige otsest päikesevalgust toote kasutamise ajal ja 1 nädal pärast kasutamist ning kasutage päeva jooksul kõrge SPF-iga tooteid.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Glycolic Acid, Mandelic Acid, Sodium Hydroxide, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Inulin, Fructose, Glucose, Phytic acid, Cellulose Gum, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Cellulose, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet kuivale ja puhtale näo- ja kaelanahale, vältides silmade ja suu ümbrust. Masseeri õrnalt, et toode imenduks, seejärel kanna peale valitud näokreem. Kasuta igal õhtul või mitu korda nädalas, olenevalt vajadusest. Pärast toote näonahale kandmist võib tekkida kipitus või punetus. See on naha loomulik reaktsioon hapete mõjule. Kui põletus- või kipitustunne püsib kauem kui 3 minutit või nahk on tugevalt punetav, on soovitatav toode põhjalikult veega maha pesta ja selle kasutamine lõpetada. Vältige otsest päikesevalgust toote kasutamise ajal ja 1 nädal pärast kasutamist ning kasutage päeva jooksul kõrge SPF-iga tooteid.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum
1 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Natali A. country flag 2023-07-26

Заказала попробовать. У меня жирная кожа, с покраснениями, тон кожи очень неровный. После нескольких дней использования кожа заметно стала лучше себя чувствовать и тон кожи стал немного более приятным/однотонным. После нанесения сразу есть "липкое чувство", но оно проходит как только сыворотка впитается до конца

У меня так же расширенные поры, но пока не заметила эффекта на этом

Kirjutage oma ülevaade

Lirene Acid Power kooriv näoseerum

Lirene Acid Power kooriv näoseerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.