La Roche-Posay Toleriane Caring Wash rahustav näopuhastusvahend

La Roche-Posay Toleriane Caring Wash rahustav näopuhastusvahend Vaata suuremalt

La Roche-Posay Toleriane Caring Wash rahustav näopuhastusvahend

Toote ID: 48951
Prekės ID: 48951

14,79 €

Toote ID: 48951
Prekės ID: 48951

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 200 ml., 400 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Puhastamiseks, rahustav, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, hoiab, taastav, värskendav, taastab elujõu, vähendab tundlikkust, vähendab arritust, vähendab punetust, punetust vähendav, ei ärrita, säilitab nahka, eemaldab meigi, kõrvaldab kuivuse tunde, tugevdav, su terminiu vandeniu, su terminiu vandeniu, tagab elastsuse, pehmendav, parandab naha tekstuuri
Toote tüüp Pesuvahend, Vahend näo puhastamiseks
Naha seisund/tüüp Tundlikule nahale, Kuivale nahale, Kuivale/Normaalsele nahale, Normaalsele nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Niisutavate Komponentidega, Termilise veega, Keramiididega, Niatsiinamiidiga, Pantenooliga, Glütseriiniga, Ei sisalda seepi, Ei sisalda lõhnaaineid, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Ei sisalda konservante, Ei sisalda Parabeene

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

La Roche-Posay Toleriane Caring Wash rahustav näopesuvahend puhastab õrnalt, niisutab ja toidab nahka.

Toote minimalistlik koostis on loodud nende komponentide abil, mis aitaksid õrnalt ja hoolikalt hooldada kergesti kahjustuvat ja kergesti ärrituvat nahka. Tootes sisalduv kokamidopropüülbetain aitab tõhusalt, kuid õrnalt eemaldada nahale kogunenud mustuse, tolmu ja meigijäägid. La Roche-Posay Toleriane puhastusvahend aga mitte ainult ei puhasta, vaid ka niisutab, rahustab ja tugevdab nahka. Seetõttu sobib see toode suurepäraselt kuivale, tundlikule või normaalsele nahale.

Toode on mõeldud kuiva, sügeleva või ülitundliku naha hooldamise hõlbustamiseks, niiskustasakaalu taastamiseks ja täieliku mugavuse taastamiseks. Selle tulemusena on see La Roche-Posay puhastusvahend täiendatud komponentidega, mis mitte ainult ei puhasta, vaid omavad ka nahka toitvat toimet. Tootes sisalduvad keramiidid kõrvaldavad naha kuivustunde, venituse või sügeluse ning tugevdavad selle kaitsefunktsioone. Samuti aitab niatsiinamiid säilitada naha niiskustasakaalu ning on põletikuvastase toimega. Seetõttu aitab see komponent koos termaalallika vee ja pantenooliga kiiresti ja ohutult rahustada ärritunud nahka.

La Roche-Posay Toleriane puhastusvahend aitab korralikult hooldada kuiva, tundlikku või kergesti kahjustatud nahapinda. See on toode, mis niisutab, rahustab nahka ja taastab täieliku mugavustunde.

Ilma lõhnaaineteta.

Kasutamine: hõõruge väike kogus käte vahel vahuseks. Kandke leige veega niisutatud näole ja masseerige õrnalt, vältides silmaümbrust. Pärast seda peske ja kuivatage nahk põhjalikult.

Aqua / Water, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Propylene Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polysorbate 60, Ceramide Np, Niacinamide, Sodium Chloride, Coco-Betaine, Disodium Edta, Caprylyl Glycol, Panthenol, T-Butyl Alcohol, Tocopherol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: hõõruge väike kogus käte vahel vahuseks. Kandke leige veega niisutatud näole ja masseerige õrnalt, vältides silmaümbrust. Pärast seda peske ja kuivatage nahk põhjalikult.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Pesuvahend

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

La Roche-Posay Toleriane Caring Wash rahustav näopuhastusvahend

La Roche-Posay Toleriane Caring Wash rahustav näopuhastusvahend

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.