FLUFF Superfood Fruity Eye Cream silmaaluste kreem

FLUFF Superfood Fruity Eye Cream silmaaluste kreem Vaata suuremalt

FLUFF Superfood Fruity Eye Cream silmaaluste kreem

Toote ID: 47430
Prekės ID: 47430

8,19 €

Toote ID: 47430
Prekės ID: 47430

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 15 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, kortsude vastane, eemaldab silmade ümbruse turse, kõrvaldab väsimuse märgid, kõrvaldab kuivuse tunde, silub, siluv, noorendav, taastab elujõu, toitev, stimuleerib rakkude uuenemist, taastav, tagab elastsuse, pinguldav, tugevdav, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, värskendav
Toote tüüp Silmaaluste kreem, Kreem, Kortsudevastane kreem
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, Väsinud nahale, Pigmendiga nahale, küpsele, Kuivale nahale
Kehapiirkonnad Silmaalustele, Silmaümbruse nahale
Omadused Väärtuslike vetikatega, Väärtuslike ekstraktidega, Väärtuslike õlidega, Vitamiinidega, C-Vitamiiniga, Niisutavate Komponentidega, Loodusliku päritoluga koostisosadega, Sobib veganitele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

FLUFF Superfood Fruity Eye Cream taastab naha niiskustasakaalu, vähendab silmaümbruse kortse ja laseb unustada mustaks tõmbunud või pundunud silmad.

Toodet on täiendatud väärtuslike komponentidega, mis siluvad ja pehmendavad nahka, aitavad kõrvaldada naha kuivus- või kareduse tunnet ning taastada noorusliku ja elurõõmsa välimuse. Koostises sisalduvad rohevetikad niisutavad, toidavad epidermist, stimuleerivad naha uuenemisprotsesse, annavad sellele rohkem jõudu, elastsust ja tugevust. Hispaania salvei seemneõliga toode niisutab intensiivselt nahka ja tugevdab epidermise kaitsvat barjääri, asendamatute rasvhapete ning A- ja C-vitamiini rikas kannatuslilleõli aga kaitseb nahka keskkonna negatiivsete mõjude eest, annab sellele jõudu ning tugevus. Lankaran albicia (tuntud ka kui pärsia mooruspuu) ekstrakt noorendab nahka, vähendab tumedaid ringe ja turseid silmade all ning aitab võidelda kortsude vastu silmanurkades.

Kasutamine: kandke toode kuivale ja puhtale silmaalusele nahale, masseerige õrnalt.

Aqua, Glycerin, Salvia Hispanica Seed Oil, Passiflora Incarnata Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Propylheptyl Caprylate, Caulerpa Lentillifera Extract, Albizia Julibrissin Bark Extract, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Darutoside, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Sodium Polyacrylate, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke toode kuivale ja puhtale silmaalusele nahale, masseerige õrnalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem
Silmaaluste kreem
Kortsudevastane kreem

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

FLUFF Superfood Fruity Eye Cream silmaaluste kreem

FLUFF Superfood Fruity Eye Cream silmaaluste kreem

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.