Fluff Superfood Avocado + Aloe kahefaasiline näoseerum

Fluff Superfood Avocado + Aloe kahefaasiline näoseerum Vaata suuremalt

Fluff Superfood Avocado + Aloe kahefaasiline näoseerum

Toote ID: 52996
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 52996
Kommentaarid: 1

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

6,99 €

Toote ID: 52996
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 52996
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 40 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, toitev, stimuleerib rakkude uuenemist, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, reguleerib rasueritust, põletikuvastase/antiseptilise toimega, puhastamiseks, rahustav, taastav, tagab elastsuse, pinguldav, kortsude vastane, võitleb vananemise märkidega, lisab puna, kahandab poore, tugevdab kapillaare, antibakteriaalsete omadustega, pehmendav, silub, siluv, säilitab naha niiskustasakaalu
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Väga kuivale nahale, Kuivale nahale, Kuivale/Normaalsele nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Aloe vera ekstraktiga, Avokaado õliga, Väärtuslike ekstraktidega, Niatsiinamiidiga, E-vitamiiniga, Hüaluroonhappega, Lehtkapsa ekstraktiga, Loodusliku päritoluga koostisosadega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Fluff Superfood Avocado + Aloe Serum näoseerum on mõeldud igapäevaseks nahahoolduseks. Selle kasulikke omadusi hindab eriti nahk, millel puudub niiskus ja toidetus. Seerum kiirendab naha taastumisprotsessi ja kaitseb vabade radikaalide mõju eest.

  • Aloe vera õli ja ekstrakt reguleerivad rasu sekretsiooni protsessi. Sellel on põletikuvastased, bakteritsiidsed, puhastavad, niisutavad ja rahustavad omadused. Seda hinnatakse ka taastava toime tõttu, mis taastab elastsuse ja tugevuse.
  • Avokaadoõli ja ekstrakt kaitsevad väliste keskkonnategurite eest ning on tõhus vahend kortsude vastu võitlemisel.
  • Kapsaekstrakt, mis on rikas vitamiinide A, C, E ja K ning mineraalsoolade poolest, toimib loodusliku antioksüdandina. See puhastab ja kirgastab nahka, aitab ahendada poore, tugevdab veresooni ja vähendab punetust.
  • Niatsiinamiid aeglustab naha vananemisprotsesse ja tugevdab selle loomulikke kaitseprotsesse, mis parandab selle niisutavat seisundit. See normaliseerib rasunäärmete tegevust, ahendab poore ja omab antibakteriaalset toimet.
  • E-vitamiin estri kujul, mis kaitseb tõhusalt vabade radikaalide mõju eest, parandab naha struktuuri, taastab selle pehmuse, sileduse ja elastsuse.
  • Hüaluroonhape vastutab naha tugevuse ja sileduse säilitamise eest. See vastutab vee epidermisega sidumise protsessi eest, aidates säilitada õiget niisutustaset ja aeglustada kortsude teket.

Kuidas kasutada:

enne kasutamist korralikult loksutada. Kandke 3-5 tilka seerumit peopesadele, seejärel vajutage õrnalt näonahale ja masseerige õrnalt. Vältida silma sattumist.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Persea Gratissima Oil, Coco-Caprylate / Caprate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima Fruit Extract, Brassica Oleracea Aceoglyced Leaf Extracta Fruit Oil, Hyaluronic Acid, Ascorbyl Palmitate, Sorbitan Oleate, Sodium Sulfate, Phytosterols, Parfum, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 10020.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: enne kasutamist korralikult loksutada. Kandke 3-5 tilka seerumit peopesadele, seejärel vajutage õrnalt näonahale ja masseerige õrnalt. Vältida silma sattumist.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum
1 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Inese U. country flag 2023-04-04

Tõeliselt tõhus, lõhnav toode.

Kirjutage oma ülevaade

Fluff Superfood Avocado + Aloe kahefaasiline näoseerum

Fluff Superfood Avocado + Aloe kahefaasiline näoseerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.