Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex vananemisvastane seerum

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex vananemisvastane seerum Vaata suuremalt

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex vananemisvastane seerum

Toote ID: 43593
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 43593
Kommentaarid: 1

17,99 €

Toote ID: 43593
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 43593
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 7 ml., 20 ml., 30 ml., 50 ml., 75 ml., 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Võitleb vananemise märkidega, noorendav, pinguldav, tagab elastsuse, kortsude vastane, kõrvaldab väsimuse märgid, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, kaitseb, tugevdav, taastav, ühtlustab naha tooni, ei ummista poore, silub, siluv, taastab elujõu, pikendab tulemuse kestvuse, ei raskenda, kamedoonide vastu, säilitab nahka, kõrvaldab kuivuse tunde, sära andev, kahandab poore, pehmendav, parandab naha tekstuuri, öine
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, küpsele
Kehapiirkonnad Näole, Kaelale
Omadused Antioksüdantidega, Niisutavate Komponentidega, Hüaluroonhappega, Ensüümidega, Peptiididega, Kummeli ekstraktiga, Väärtuslike vetikatega, E vitamiiniga, E-vitamiiniga, Vitamiinidega, Kofeiiniga, Skvalaaniga, Skvaleeniga, Letsitiiniga, Letsitiiniga, Glütseriiniga, Väärtuslike Kompleksidega, Väärtuslike ekstraktidega, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Ei sisalda õli, Ei sisalda mineraalõli, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Ftalaate, Ei sisalda Sulfaate, Mittekomedogeenne

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex seerum silub, noorendab näonahka ja taastab selle loomuliku ilu.

Toodet on täiendatud aktiivsete ainete kompleksiga, mis aitab kiiresti ja pikaks ajaks taastada naha nooruse ja elujõu. Estee Lauder kiiresti imenduv ja sügavalt tungiv seerum on koostatud patenteeritud Chronolux™ Power Signal tehnoloogiaga. See teaduspõhine toimeainete kombinatsioon aitab tugevdada teiste toimeainete toimet, silub nahka ning säilitab optimaalse tugevuse ja sisemise sära.

Estee Lauder Advanced Night Repair seerumis sisalduv hüaluroonhape värskendab intensiivselt kuiva, halli või lõtvunud nahka ning säilitab selle niiskustasakaalu. See aitab aktiveerida naha uuenemisprotsesse ja kaitsta nahka korduvate kahjustuste eest. Antioksüdandid, mida on lisatud ka sellele Estee Lauder seerumile, aeglustavad päikesest, tolmust ja muudest kahjulikest keskkonnateguritest põhjustatud naha vananemisprotsesse. See aitab säilitada naha siledust, tugevust ja ühtlast tooni.

Regulaarsel kasutamisel niisutab Estee Lauder Advanced Night Repair seerum silmanähtavalt, tugevdab nahka, vähendab kortse ja aitab võidelda muude naha ebatäiuslikkusega. Vastavalt NPD Group Inc. uuringute kohaselt muutus neis osalenud naiste nahk vaid 4 nädalaga nooremaks, tervemaks ja täis elavat sära.

Selle Estee Lauder seerumi põhiomadused:

  • säilib optimaalselt, kuni 72 tundi naha püsiv niisutus;
  • annab nahale elastsuse ja tugevuse;
  • täidab kortse ja silub nahka;
  • aitab ühtlustada jumet;
  • tugevdab naha kaitsefunktsioone;
  • annab näole loomuliku sära;
  • kaitseb nahka oksüdatiivsete kahjustuste eest.

Estee Lauder seerum koondab ühte pudelisse mitme erineva toote jõu, nii et saad nautida mitte ainult sileduse ja loomuliku sära taastanud nahka, vaid ka nooruslikku välimust. Kuigi see toode taastab nahka öösel, jätkub antioksüdantne ja noorendav toime kogu päevaks.

Ilma õlita. Ilma mineraalõlita. Ilma parabeenideta. Ilma ftalaatideta. Ilma sulfititeta. Ilma sulfaatideta. Ilma kunstlike lõhnaaineteta.

Testitud dermatoloogide ja oftalmoloogide poolt.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: kandke toode puhtale näo- ja kaelanahale enne tavalist niisutajat ja masseerige õrnalt sõrmedega.

Water\Aqua\Eau, Bifida Ferment Lysate, Peg-8, Propanediol, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Methyl Gluceth-20, Glycereth-26, Peg-75, Butylene Glycol, Adansonia Digitata Seed Extract, Tripeptide-32, Sodium Hyaluronate, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Lactobacillus Ferment, Cola Acuminata (Kola) Seed Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Hydrolyzed Algin, Pantethine, Caffeine, Lecithin, Sodium Rna, Bisabolol, Squalane, Glycerin, Oleth-3 Phosphate, Caprylyl Glycol, Oleth-3, Oleth-5, Choleth-24, Hydrogenated Lecithin, Jojoba Wax Peg-120 Esters, Ceteth-24, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Triethanolamine, Tetrasodium Edta, Bht, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke toode puhtale näo- ja kaelanahale enne tavalist niisutajat ja masseerige õrnalt sõrmedega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

1 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Aleksandrs T. country flag 2023-01-03

Väga kiire teenindus ja kohaletoimetamine. Hinnad on väga atraktiivsed. Abikaasa meeldis väga.

Kirjutage oma ülevaade

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex vananemisvastane seerum

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex vananemisvastane seerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.