Dr. Hauschka Clarifying Toner klaariv toonik

Dr. Hauschka Clarifying Toner klaariv toonik Vaata suuremalt

Dr. Hauschka Clarifying Toner klaariv toonik

Toote ID: 44868
Prekės ID: 44868

23,99 €

Toote ID: 44868
Prekės ID: 44868

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Kamedoonide vastu, reguleerib rasueritust, lisab puna, rahustav, punetust vähendav, kahandab poore, tagab elastsuse, helendab, kamedoonide vastu, taastab elujõu, noorendav
Toote tüüp Toonik
Naha seisund/tüüp Kombineeritud nahale, Probleemsele nahale, Rasusele nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Väärtuslike ekstraktidega, Pole loomadel testitud, Sobib veganitele, Ei sisalda sünteetilisi värvaineid, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Ei sisalda õli, Ei sisalda silikoone

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Dr. Hauschka tooted on 100% looduslikud ja orgaanilised ning sertifitseeritud vastavalt NATRUE standarditele. Ilma sünteetiliste lõhna-, värv- ja säilitusaineteta. Ei sisalda mineraalõli, parabeene, silikooni ja PEG-i. Dermatoloogiliselt testitud tundlikule nahale. Pole kunagi loomade peal testitud. Võimaluse korral pärineb kogu tooraine kontrollitud mahepõllumajanduslikust või biodünaamilisest viljelusest ja toodetakse eriti soodsates tingimustes.

Dr. Hauschka Clarifying Toner valgendav toonik, mis on spetsiaalselt välja töötatud rasuse näonaha hooldamiseks. See stimuleerib õrnalt naha loomulikke protsesse, andes nahale terve sära. Toonik säilitab optimaalse rasukoguse, hoiab ära naha punetuse ja ärrituse, ennetab pigmendilaikude, tedretähnide ja laienenud pooride teket.

Koostis: karikakar ja nasturtium vähendavad mustpeade ja laikude väljanägemist, vähendavad nähtavalt poore ja hoiavad ära läike. Taimeekstraktid tasakaalustavad nahka terve välimuse saavutamiseks.

Sobib veganitele

Kasutamine: Peale hommikust ja õhtust puhastamist kalla väike kogus toonikut vatipadjale ja kanna näonahale.

Disain võib pildist erineda.

Aqua, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Aesculus Hippocastanum Bark Extract, Echinacea Pallida Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Lactic Acid.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Peale hommikust ja õhtust puhastamist kalla väike kogus toonikut vatipadjale ja kanna näonahale.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Toonik

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Dr. Hauschka Clarifying Toner klaariv toonik

Dr. Hauschka Clarifying Toner klaariv toonik

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.