Clinique For Men Oil Control Tonic Exfoliating emulsioon rasusele nahale 200 ml

Clinique For Men Oil Control Tonic Exfoliating emulsioon rasusele nahale 200 ml Vaata suuremalt

Clinique For Men Oil Control Tonic Exfoliating emulsioon rasusele nahale 200 ml

Toote ID: 15003
Prekės ID: 15003

21,79 €

Toote ID: 15003
Prekės ID: 15003

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Sugu Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Reguleerib rasueritust, värskendav, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, põletikuvastase/antiseptilise toimega, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, kaitseb mehaaniliste kahjustuste eest, ei ummista poore, ühtlustab naha tooni, annab mati efekti, säilitab nahka, eemaldab liigset rasva, hoiab
Toote tüüp Losjoon
Naha seisund/tüüp Rasusele nahale, Rasusele/kombineeritud nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Hüaluroonhappega, Salitsüülhappega, Väärtuslike ekstraktidega, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda silikoone, Mittekomedogeenne

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Clinique Men Oil-Control Exfoliating Tonic on värskendav toonik meestele, mis aitab säilitada optimaalses koguses rasu, valmistab naha ette raseerimiseks ja parandab niisutava kreemi tulemusi.

Emulsiooni struktuur on voolav ja väga kosutav, pakkudes kohest värskustunnet. Õrna kooriva toimega losjoon annab väga häid tulemusi – saladuseks on tugevate, kuid lihtsate koostisosade kombineerimine. Esialgu eemaldab salitsüülhape surnud naharakud, puhastab poorid ja annab põletikuvastase toime. Nõiapuu ekstrakt pakub antioksüdantset ja antibakteriaalset kasu. Need koostisained koos edendavad naha loomulikku kaitsebarjääri ja tervendavad seda.

Clinique For Men Oil Control Tonic Exfoliating emulsioon rasusele nahale silub nahapinda, ummistatud poore ja vähendab rasu kogunemist.

Peamised eelised: vähendab rasu kogust, värskendab nahka, ei ummista poore, eemaldab surnud rakud naha pinnalt, silub ja pehmendab nahka, valmistab naha ette raseerimiseks.

Koostis ilma: lõhnaainete, eeterlike õlide, parabeenide ja silikoonideta.

Kasutage toodet hommikul ja õhtul.ä

Kasutamine: Puhastage eelnevalt puhastatud näonahk vatipadja ja väikese koguse losjooniga, vältides silma- ja suupiirkonda. Kanna peale niisutav kreem.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Water\Aqua\Eau, Alcohol Denat., Salicylic Acid, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Butylene Glycol, Trehalose, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Disodium Edta-Copper, Bht, Phenoxyethanol, Benzophenone-4, Green 5 (Ci 61570), Blue 1 (Ci 42090)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Puhastage eelnevalt puhastatud näonahk vatipadja ja väikese koguse losjooniga, vältides silma- ja suupiirkonda. Kanna peale niisutav kreem.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Losjoon

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Clinique For Men Oil Control Tonic Exfoliating emulsioon rasusele nahale 200 ml

Clinique For Men Oil Control Tonic Exfoliating emulsioon rasusele nahale 200 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.