CeraVe Hydrating Cleanser niisutav näopuhastusvahend normaalsele / kuivale nahale

CeraVe Hydrating Cleanser niisutav näopuhastusvahend normaalsele / kuivale nahale Vaata suuremalt

CeraVe Hydrating Cleanser niisutav näopuhastusvahend normaalsele / kuivale nahale

Toote ID: 48933
 4.9/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 48933
Kommentaarid: 13

12,99 €

Toote ID: 48933
 4.9/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 48933
Kommentaarid: 13

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 236 ml., 473 ml., 473 ml. , 1000 ml., 88 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Puhastamiseks, eemaldab, eemaldab meigi, eemaldab liigset rasva, kõrvaldab kuivuse tunde, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, hoiab, värskendav, säilitab nahka, taastab elujõu, taastav, pikendab tulemuse kestvuse, vähendab tundlikkust, ei ärrita, ei ummista poore, tugevdav, pehmendav
Toote tüüp Pesuvahend
Naha seisund/tüüp Normaalsele nahale, Kuivale/Normaalsele nahale, Kuivale nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Hüaluroonhappega, Väärtuslike hapetega, Keramiididega, Väärtuslike Kompleksidega, Mittekomedogeenne, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Ei sisalda lõhnaaineid

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Koostöös dermatoloogidega välja töötatud CeraVe Hydrating Cleanser aitab õrnalt eemaldada kogunenud ebapuhtust, värskendab ja rahustab nahka. Toodet iseloomustab hoolikalt valitud komponentidega täiendatud koosti, mistõttu see ei riku naha loomulikku barjääri ning kaitseb seda võimalike kahjustuste ja ärrituse eest.

Toote kreemjas tekstuur hajub õrnalt näonahale, annab värskustunde ning aitab ennetada kuivust, sügelust või muid ebamugavustunnet. Tõhusalt rasu, nahahooldustooted, meigijäägid ja muu ebapuhtuse eemaldav CeraVe puhastusvahend tagab õrna toime nahale. Tootes sisalduv hüaluroonhape niisutab märgatavalt epidermist, keramiidid aga hoiavad niiskust naha sees ja aitavad vältida korduvat kuivamist. MVE tehnoloogiaga toode tagab kauakestva, kogu päeva kestva niisutava efekti ja pakub täielikku mugavust.

CeraVe Hydrating Cleanser on puhastusvahend, mis sobib suurepäraselt kuivale ja normaalsele nahale. Toote õrn valem ja tõhus toime ei taga mitte ainult optimaalset nahahooldust, vaid hoolitsevad ka selle tervisliku seisundi eest iga päev.

CeraVe puhastusvahendi peamised omadused:

  • eemaldab tõhusalt mustuse;
  • on kerge toimega;
  • ei kuivata ega ärrita nahka;
  • naha intensiivne ja kauakestev niisutamine;
  • tugevdab naha hüdrolipiidset barjääri;
  • ahendab poore

Ilma kunstlike lõhnaaineteta.

Toote disain võib erineda fotol kujutatust.

Kasutamine: Niisutage nahka leige veega. Masseerige puhastusvahend õrnade ringjate liigutustega nahka ja loputage hoolikalt.

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, COCO-BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM CHLORIDE, PCA, PPG-5-CETETH-20, PEG-100 STEARATE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, ASPARTIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, SORBITAN ISOSTEARATE, CARBOMER, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCINE, TRIDECETH-6, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, THREONINE, SODIUM HYDROXIDE, SALICYLIC ACID, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, ARGININE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SERINE, SODIUM BENZOATE, VALINE, SODIUM HYALURONATE, PROLINE, ISOLEUCINE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, ALANINE, PHENYLALANINE, COCONUT ACID, COCO-GLUCOSIDE, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYL UREA, CITRIC ACID, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, HISTIDINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYQUATERNIUM-53, POLYQUATERNIUM-39, POLYSORBATE 60, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZOIC ACID

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Niisutage nahka leige veega. Masseerige puhastusvahend õrnade ringjate liigutustega nahka ja loputage hoolikalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Pesuvahend

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

13 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Alicija country flag 2023-09-19

Minu lemmik puhastusvahend, pole veel proovinud, aga see on parim, ei kuivata nägu ja puhastab sügavuti, olen rahul ja muide, see pole esimene kord, kui ma seda kasutan

Ina L. country flag 2023-08-20

Saadan uuesti, kindlasti soovitan!

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

CeraVe Hydrating Cleanser niisutav näopuhastusvahend normaalsele / kuivale nahale

CeraVe Hydrating Cleanser niisutav näopuhastusvahend normaalsele / kuivale nahale

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.