CeraVe Facial Moisurising Lotion SPF25 igapäevane niisutav losjoon

CeraVe Facial Moisurising Lotion SPF25 igapäevane niisutav losjoon Vaata suuremalt

CeraVe Facial Moisurising Lotion SPF25 igapäevane niisutav losjoon

Toote ID: 48940
Prekės ID: 48940

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

18,99 €

Toote ID: 48940
Prekės ID: 48940

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 52 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, kaitsva spf-filtriga, päevane, võitleb vananemise märkidega, päikesekaitse, kaitseks päikese/kuumuse eest, rahustav, hoiab, ei ummista poore, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest
Toote tüüp Päevakreem, Losjoon
Naha seisund/tüüp Normaalsele nahale, Kuivale/Normaalsele nahale, Kuivale nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused SPF filtriga, UV filtriga, Hüaluroonhappega, Niatsiinamiidiga, Keramiididega, Mittekomedogeenne, Ei sisalda lõhnaaineid, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Ei sisalda õli, Ei sisalda mineraalõli, Ei sisalda Parabeene
SPF kaitse tase SPF25

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Teie nahk vajab ööpäevaringselt niisutust, kuid see võib vajada ka muid funktsioone, nagu rahustamist. Selle CeraVe näo niisutava kreemiga, mis sisaldab niatsiinamiidi, hüaluroonhapet ja keramiide, on teie nahk terve päeva jooksul rahustatud, niisutatud ja toidetud.

Lisaks tavapärasele niisutamisele vajab meie näonahk pidevat UV-kaitset. Aktiivne päikesevalgus mõjub teie näonahale negatiivselt, eriti kui teil on väga kuiv nahk. CeraVe kaubamärk tõi turule näo niisutava kreemi SPF25, mis sisaldab laia valikut filtreid ja pakub tõhusat kaitset UVA- ja UVB-kiirte eest. 3 keramiidi kombinatsioon aitab taastada ja tugevdada naha kaitsebarjääri, nii et teie nahk püsib kaua niisutatud ja kaitstuna. Hüaluroonhape hoiab niiskust ja takistab niiskuse aurustumist isegi kuumas kliimas.

- niisutab aktiivselt ja kõrvaldab päikesevalguse negatiivsed mõjud;

- ideaalne normaalsele ja kuivale nahatüübile;

- toote valmistamisel kasutatakse spetsiaalset MVE tehnoloogiat, mis tagab toimeainete järkjärgulise vabanemise ja soodustab pikaajalist niisutust;

- valem on hüpoallergeenne ja mittekomogeenne;

- parabeenide ja lõhnaainete vaba.

Koostöös dermatoloogidega välja töötatud kreem sisaldab kolme olulist keramiidi, hüaluroonhapet ja niatsiinamiidi ilma õlita. See on mittekomedogeenne koostis, mis võib nahka niisutada ja rahustada ning samuti aidata taastada naha loomulikku barjääri. See rikkalik, kuid kerge päevakreem kasutab patenteeritud MVE-tehnoloogiat, et tagada vajaliku niiskuse pidev vool kogu päeva jooksul. SPF-filter kaitseb tõhusalt negatiivsete UV-kiirte eest ja aeglustab vananemisprotsessi.

Sobib normaalsele ja kuivale nahale.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet hommikul puhastatud näole ja kaelale.

Aqua/Water, Homosalate, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl, Salicylate, Niacinamide, Silica, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Behentrimonium Methosulfate, Caprylyl Glycol, Palmitic Acid, Ammonium Polyacryloyldimethyl taurate, Xanthan Gum, Disodium Edta, Tocopherol, Sodium Lauroyl Lactylate, Myristic Acid, Sodium Hyaluronate, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Cerbomer, Ethylhexyglycerin, Ceramide EOP.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Losjoon
Päevakreem

Kirjutage oma ülevaade

CeraVe Facial Moisurising Lotion SPF25 igapäevane niisutav losjoon

CeraVe Facial Moisurising Lotion SPF25 igapäevane niisutav losjoon

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.