BIODERMA Sebium Hydra niisutav kreem näonahale 40 ml

BIODERMA Sebium Hydra niisutav kreem näonahale 40 ml Vaata suuremalt

BIODERMA Sebium Hydra niisutav kreem näonahale 40 ml

Toote ID: 33700
 5/5
Kommentaarid: 9
Prekės ID: 33700
Kommentaarid: 9

12,79 €

Toote ID: 33700
 5/5
Kommentaarid: 9
Prekės ID: 33700
Kommentaarid: 9

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 40 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Taastav, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, rahustav, punetust vähendav, vähendab tundlikkust, kõrvaldab kuivuse tunde, pehmendav, tagab elastsuse, vähendab arritust, vähendab naha ketendust, reguleerib rasueritust, silub, siluv, pehmendav, tugevdav, akne vastane, kamedoonide vastu, ei ummista poore
Toote tüüp Kreem, Niisutaja, Niisutaja
Naha seisund/tüüp Kombineeritud/Rasusele, Rasusele nahale, Rasusele/kombineeritud nahale, Tundlikule nahale, Kergesti ärrituvale nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Niisutavate Komponentidega, Väärtuslike Kompleksidega, Väärtuslike vetikatega, Allantoiiniga, Glütseriiniga, Keramiididega, Vitamiinidega, E-vitamiiniga, Mittekomedogeenne, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda allergeene

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Bioderma Sebium tooted on tooted rasuse ja kombineeritud naha hooldamiseks. Kõik Bioderma Sebium tooted on täiendatud patenteeritud "Fluidactiv" kompleksiga, mistõttu võivad need saada suurepäraseks lahenduseks, kui kannatate pidevalt komedoonide, akne, laienenud pooride, näo ebameeldiva läike, akne järel jäänud armide ja muude probleemide käes.

Bioderma Sebium Hydra niisutav kreem taastab naha niiskustasakaalu, rahustab ärritusi ja toidab silmnähtavalt tundlikku, kuiva või kahjustatud nahka.

Ka rasune ja seganahk vajab korralikult niisutamist, sest see kaitseb seda võimaliku kuivuse, lisaärrituse või muude väliste keskkonnategurite või agressiivsete nahahooldusprotseduuride põhjustatud ebameeldivate aistingute eest. See Bioderma Sebium Hydra näokreem aitab tagada naha optimaalse niisutuse ja ennetada ebameeldivat kuivustunnet.

Toodet on täiendatud niisutava glütseriini ja keramiididega, mis tugevdavad tõhusalt epidermise loomulikku kaitset, kaitsevad nahka kuivuse, ketenduse ja ebameeldiva venitustunde eest. Koostises sisalduv allantoiin rahustab punetust ja ärritust ning looduslik "DAF" kompleks tõstab naha vastupanuvõimet kahjustustele. Toode taastab terve, pehme ja niisutatud naha seisundi ning patenteeritud Fluidactiv kompleks reguleerib rasunäärmete tegevust, aidates ennetada aknet ja komedoone.

Bioderma Sebium Hydra näokreem rahustab kiiresti ja tõhusalt nahka ning vähendab naha kuivusest tingitud punetust, pingul ja muid ebameeldivaid aistinguid.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: masseerige toodet puhtale näole, liikudes keskelt külgedele.

Aqua/​Water/​Eau, Glycerin, Paraffinum Liquidum/​Mineral Oil/​Huile Minerale, Ethylhexyl Palmitate, Dipropylene Glycol, Xylitol, Bis-PEG/​PPG-16/​16 PEG/​PPG-16/​16 Dimethicone, Sodium Acrylate/​Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Caprylic/​Capric Triglyceride, Glycyrrhetinic Acid, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Allantoin, Fructooligosaccharides, Mannitol, Propylene Glycol, Cetrimonium Bromide, Ceramide 3, Rhamnose, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Dodecyl Gallate, Laminaria Ochroleuca Extract, Fragrance (Parfum)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: masseerige toodet puhtale näole, liikudes keskelt külgedele.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem
Niisutaja
Niisutaja

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

9 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Küllikki country flag 2023-12-06

Suurepärane kreem, mu muidu rasune, kuid talvel kuivade laikudega nahk sai koheselt leevendust. Paar päeva hiljem kadusid ka kuivad laigud.

Minna country flag 2023-08-11

Hea niisutav kreem aknenahale.

Küllikki country flag 2023-08-03

Väga hea kreem, leevendab koheselt kuivuse ja naha kiskumise tunde.

Zeidy M. country flag 2023-06-15

Hea kreem probleemsele nahale.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

BIODERMA Sebium Hydra niisutav kreem näonahale 40 ml

BIODERMA Sebium Hydra niisutav kreem näonahale 40 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.