BIODERMA Hydrabio Serum niisutav näoseerum

BIODERMA Hydrabio Serum niisutav näoseerum Vaata suuremalt

BIODERMA Hydrabio Serum niisutav näoseerum

Toote ID: 47497
Prekės ID: 47497

22,99 €

Toote ID: 47497
Prekės ID: 47497

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 40 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, kaitseb, sära andev, silub, siluv, tagab elastsuse, pehmendav, ei raskenda, ei ummista poore, kõrvaldab kuivuse tunde, säilitab füsioloogilise ph, hoiab, rahustav
Toote tüüp Seerum, Kontsentraat, Niisutaja, Niisutaja
Naha seisund/tüüp Väga kuivale nahale, Kuivale nahale, Tundlikule nahale
Kehapiirkonnad Näole, Kaelale, Dekoltee
Omadused Hüaluroonhappega, Ksülitooliga, Glütseriiniga, Niisutavate Komponentidega, Väärtuslike Kompleksidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

BIODERMA Hydrabio Serum Moisturizing Concentrate on intensiivne hooldusseerum kuivale ja tundlikule nahale. Kosmeetikatoote koostis on tervendavate omadustega - selle on välja töötanud kuulsa Prantsuse kaubamärgi Bioderma spetsialistid, tuginedes ainulaadsele patenteeritud Aquagenium kompleksile, mis tagab intensiivse niisutuse eriti dehüdreeritud tundlikule näonahale.

Pärast BIODERMA Hydrabio seerumi esmakordset kasutamist paraneb naha seisund oluliselt - taastub mugavustunne, nahk muutub siledamaks ja pehmemaks. Bioloogiliselt aktiivne Aquagenium kompleks taastab naha hüdrolipiidide tasakaalu, parandab selle elastsust ja tugevust, annab pehmuse ja täidab säraga. Bioderma Hydrabio seerumi niisutavat kontsentraati võib kasutada nii põhi- kui ka lisahooldusena, samuti kanda näole enne meigi pealekandmist.

Maheda lõhnaga toodet on täiendatud niisutavate omadustega koostisosade kompleksiga, tagades nii mugavustunde, mis kestab kuni 24 tundi. Hüaluroonhape, ksülitool ja glütseriin tagavad naha intensiivse niisutuse, hoiavad niiskust mitte ainult naha pinnal, vaid ka selle sügavamates kihtides, taastavad näo loomuliku sära, võimaldavad nautida siledat ja elastset nahka.

BIODERMA Hydrabio seerum taastab koheselt naha niiskustasakaalu ja pakub kauakestvat kaitset dehüdratsiooni eest.

Seerumi kerge ja värskendav tekstuur niisutab ja pehmendab nahka intensiivselt, kuid ei koorma ega ummista poore.

Kasutamine: Kanna väike kogus seerumit hommikul ja/või õhtul puhastatud näole ja kaelale. Kasutage üksi või enne Hydrabio sarja kreemi pealekandmist.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, XYLITOL, SODIUM POLYACRYLATE, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIDECETH-6, DISODIUM EDTA, NIACINAMIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 568]

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kanna väike kogus seerumit hommikul ja/või õhtul puhastatud näole ja kaelale. Kasutage üksi või enne Hydrabio sarja kreemi pealekandmist.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum
Niisutaja
Niisutaja

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

BIODERMA Hydrabio Serum niisutav näoseerum

BIODERMA Hydrabio Serum niisutav näoseerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.