Bielenda Professional SupremeLab Lifting Face Mask with Hyaluronic Acid tõstev näomask

Bielenda Professional SupremeLab Lifting Face Mask with Hyaluronic Acid tõstev näomask Vaata suuremalt

Bielenda Professional SupremeLab Lifting Face Mask with Hyaluronic Acid tõstev näomask

Toote ID: 46277
Prekės ID: 46277

9,99 €

Toote ID: 46277
Prekės ID: 46277

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 70 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tõstev, taastav, niisutav, tagab elastsuse, pinguldav, kortsude vastane, pikendab tulemuse kestvuse, säilitab naha niiskustasakaalu, kõrvaldab väsimuse märgid, võitleb vananemise märkidega, taastab elujõu, kõrvaldab kuivuse tunde, vähendab tundlikkust, säilitab nahka
Toote tüüp Näomask
Naha seisund/tüüp küpsele, Tundlikule nahale, Kuivale nahale, Väga kuivale nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Hüaluroonhappega, Kookose õliga, Niisutavate Komponentidega, Väärtuslike Kompleksidega, Väärtuslike õlidega, Avokaado õliga
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Bielenda Professional SupremeLab tõstev näomask hüaluroonhappega Lfting näomask hüaluroonhappega on osa spetsiaalsest SUPREMELAB tootesarjast HydraHyal Injection näonahahooldustoodete sarjast, mis on loodud spetsiaalselt kuivale, tundlikule, dehüdreeritud ja küpsele nahale.

Mask pakub kohest leevendust ning kauakestvat niisutust ja mugavust. Samal ajal taastab naha elastsuse ja tugevuse ning vähendab silmnähtavalt kortse. Selle positiivsed mõjud põhinevad Hydra Hyal tehnoloogial (koosneb 2 tüüpi hüaluroonhappest) ning avokaado- ja kookosõlil.

Bielenda on 1990. aastal asutatud loodusliku, kvaliteetse keha- ja näokosmeetika firma. Tänu parimatele toorainete ja meeskonna uuenduslikule lähenemisele naudib bränd pidevat arengut.

Bielenda Professional SupremeLab Lifting Face Mask with Hyaluronic Acid tõstev näomask spetsiaalsest SUPREMELAB tootesarjast, Hydra-Hyal Injection hooldussarjast, mis on välja töötatud kuivale, tundlikule, dehüdreeritud ja küpsele nahale.

Mask pakub kohest leevendust ning tagab pikaajalise niisutuse ja mugavuse. Samal ajal taastab naha elastsuse ja pingulduse ning vähendab silmnähtavalt kortse. Selle positiivne mõju põhineb Hydra Hyal tehnoloogial (koosneb 2 tüüpi hüaluroonhappest) ning avokaado- ja kookosõlidest.

Kasutamine: kanna näomaski ühtlaselt 1-2 korda nädalas puhtale näo- ja kaelanahale. Laske mõjuda 10 minutit, loputage hoolikalt veega.

AINULT PROFESSIONAALSEKS KASUTAMISEKS.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (Water), Triethylhexanoin, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sorbitan Stearate, Sorbityl Laurate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans/Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kanna näomaski ühtlaselt 1-2 korda nädalas puhtale näo- ja kaelanahale. Laske mõjuda 10 minutit, loputage hoolikalt veega. AINULT PROFESSIONAALSEKS KASUTAMISEKS.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Bielenda Professional SupremeLab Lifting Face Mask with Hyaluronic Acid tõstev näomask

Bielenda Professional SupremeLab Lifting Face Mask with Hyaluronic Acid tõstev näomask

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.