Bielenda Professional 40% Mandelic Acid Peeling happekoorija näole 150 g

Tasuta saatmine pakiautomaati Bielenda Professional 40% Mandelic Acid Peeling happekoorija näole 150 g Vaata suuremalt

Bielenda Professional 40% Mandelic Acid Peeling happekoorija näole 150 g

Toote ID: 42840
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 42840
Kommentaarid: 1

42,99 €

Toote ID: 42840
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 42840
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 150 g.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Koorimiseks, taastav, niisutav, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, võitleb vananemise märkidega, kortsude vastane, kamedoonide vastu, tagab elastsust, akne vastane, reguleerib rasueritust, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, stimuleerib rakkude uuenemist, tugevdav, antibakteriaalsete omadustega
Toote tüüp Koorija, Näokoorija
Naha seisund/tüüp küpsele, Rasusele nahale, Tundlikule nahale, Probleemsele nahale, Pigmendiga nahale
Kehapiirkonnad Näole, Kaelale, Dekoltee
Omadused Antibakteriaalsete komponentidega, Antibakteriaalsete komponentidega, Ravivate Hapetega, AHA happega, Laktobioonhappega
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised


Bielenda 40% Mandelic Acid Peeling happekoorija näole taastab naha, muudab selle elastsemaks, silub, tugevdab, taastab nahatooni, aitab ravida aknet, vähendab ja reguleerib rasvade sekretsiooni, vähendab peeneid kortse, mõjutab keratiini tootmist.

Selle laktobioonhape on uue põlvkonna polühüdroksühape, mis on nahaga seotud koostisosa. See põhjustab pindmiste rakkude kihistumist, stimuleerib naha taastumismehhanisme. Epidermise ainulaadsete vett siduvate omaduste tõttu tugevdab hape naha kaitsebarjääri, stimuleerib fibroblaste kollageenikiudude tootmiseks, tugevdab veresoonte elastsust.

Peamine koostisosa on mandlihape. Tänu oma erilisele molekulaarstruktuurile tagab see hape tõhusa ja ohutu koorimise, mis aktiveerib rakkude jagunemist epidermise eluskihti. Sellel on sügav mõju naha struktuurile, suurendab epidermise sügavamate kihtide stimuleerimist. Koorijal on ka ainulaadsed antibakteriaalsed omadused, mis hoolitsevad optimaalselt vistrikele kalduva rasuse naha eest.

Piimhape - sellel on tugev niisutav toime, see normaliseerib naha koorimisprotsessi, eemaldades surnud rakukihid, stimuleerib keramiidide tootmist nahas, mis mõjutab naha lipiidibarjääri kokkutõmbumist, vähendades niiskuse kadu nahapinnalt. Väldib rasunäärmete obstruktsiooni, sellel on antibakteriaalsed omadused, takistades seeläbi põletikuliste protsesside teket.

See toode on võimas antioksüdant.

AINULT PROFESSIONAALSEKS KASUTAMISEKS. Kasutamine: kandke väike kogus toodet pintsliga näo-, kaela- ja dekoltee piirkonnale kuivale nahale, vältides silmaümbrust. Toote näol hoidmise aeg sõltub kliendi naha seisundist ja selle tundlikkusest. Seejärel rakendage neutraliseerija ja eemaldage järelejäänud tooted leige veega. Kuivatage kosmeetilise salvrätikuga.

Aqua (Water), Mandelic Acid, Lactobionic Acid, Lactic Acid, Propylene Glycol

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet pintsliga näo-, kaela- ja dekoltee piirkonnale kuivale nahale, vältides silmaümbrust. Toote näol hoidmise aeg sõltub kliendi naha seisundist ja selle tundlikkusest. Seejärel rakendage neutraliseerija ja eemaldage järelejäänud tooted leige veega. Kuivatage kosmeetilise salvrätikuga.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

1 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Ieva country flag 2021-05-17

Kasutan seda kodus, mitte kosmeetiku protseduurides. Toode on tõesti tugev, kipitav tunne, kasutan väga ettevaatlikult, ei püsi kaua, eemaldan jäägid põhjalikult, kannan maski ja niisutan seerumite/kreemidega. Tulemus on nähtav – nahk on puhanud, siledam ja säravam. See on minu jaoks tõesti suurepärane toode.

  • 4 inimest 4 inimesest pidas seda kasulikuks.

Kirjutage oma ülevaade

Bielenda Professional 40% Mandelic Acid Peeling happekoorija näole 150 g

Bielenda Professional 40% Mandelic Acid Peeling happekoorija näole 150 g

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.