Lauvärvid

ühel lehel
Kuvatakse 73 - 108 728 tootest
Kuvatakse 73 - 108 728 tootest

Kõrgekvaliteetne lauvärv - miski, mis lubab tunda end erakordsena igas olukorras. Isegi tööintervjuule minnes. Oleme Save24 veebikataloogi kogunud kokku eriti suure hulga lauvärve. Ühest kohast leiate rohkem kui 400 erinevat toodet. Selleks, et igaüks leiaks selle, mida otsib. Kataloogist leiate sellised kaubamärgid nagu Catrice, Clinique, L’Oreal, Lancome, MAC, Max factor, Maybelline ja paljud teised. 

Lai värvivarjundite valik igale silmale

Lauvärvid kombineeritakse tavaliselt silmade värviga. Õigelt valitud lauvärvid aitavad esile tuua silmade värvi, sügavust ja ilu. Sellepärast peavad iluprofessionaalid lauvärvide toonide valimisel ennekõike arvestama mitte sündmuse, vaid silmade värviga. Sinisilmsetele naistele soovitatakse rikkalikke sooje pruunide toone, samas kui rohelisi silmi toovad esile kuldsed, sooja tooniga pruunid, pehmed lillad ja virsikavärvilised lauvärvid. Pruunidele silmadele sobivad tumerohelised, taevasinised ja pruunid toonid, samuti pehmed, kreemjad ja helepruunikad toonid. Lisaks on valikus rohkelt säravaid palette, mis sobivad õhtuks linnas. Save24 lauvärvide valik on äärmiselt lai: saate valida paljude erinevate toonipalettide vahel, mistõttu pole enda jaoks sobivate lauvärvide leidmine keeruline.

Tooted professionaalidele

Kas töötate meigitoodetega ja otsite võimalust oma olemasolevat arsenali atraktiivse hinnaga täiendada? Save24-l on mida teile pakkuda. Kataloogist leiate palju spetsiaalselt professionaalidele mõeldud meigikomplekte. Professionaalide kosmeetikakomplektid sisaldavad mitte ainult lauvärve, vaid ka eri toonidega huulepulkasid, põsepuna ja maniküüri tooteid. Kogu kosmeetikat hoitakse kohvris, nii et seda on mugav transportida. Sobib rohkem kui ühes stuudios töötavate jumestusspetsialistide jaoks.

Tuntud kaubamärgid

Kas olete huvitatud tuntud tootjate lauvärvidest? Kasutage julgelt lehe servas asuvat tootja filtrit ja leidke soovitud tooted kiiremini ja hõlpsamalt. Valikutvariantide seas on paljude lemmik lauvärvid nagu näiteks 2K, Artdeco, Bourjous, Catrice, Gabriella Salvete, L’Oreal. On rõõm valida tuntud, usaldusväärsete ja kõrgekvaliteetsete kaubamärkide seast.

Kas valik on keeruline või on küsimusi, millele ei leia vastust? Võtke meiega ühendust, kasutades veebivestluse akent. Save24 meeskond on valmis mitte ainult vastama kõikidele teie küsimustele, vaid ka aitama teil leida tooteid, mis vastavad kõige paremini teie vajadustele. Kvaliteetsed ja usaldusväärsed lauvärvid internetist atraktiivse hinnaga - ainult Save24-s. Tellitud kauba toimetame määratud aadressile 1-3 või 5-10 tööpäeva jooksul. 

Lauvärv on individuaalne valik, mida võivad mõjutada lemmikbrändid, värvid või elustiil. Kui otsid lisa oma olemasolevale arsenalile, soovitame valida puuduvate värvide seast. Esmakordsetele ostjatele soovitame valida tuntud kaubamärkide hulgast. Save24 pakub laias valikus lauvärve soodsate hindadega. Vali Artdeco, L'Oreal, Bourjois, Makeup Revolution, Maybelline ja paljude teiste seast.

Jah. Eksklusiivselt professionaalidele mõeldud valik sisaldab Makeup Trading komplekte, mis lisaks lauvärvidele sisaldavad ka küünte ja huulte hooldustooteid ning ilutarbeid soodsama hinnaga.

Jah. Olenemata sellest, kas ostad juriidilise isiku või ettevõtte nimel, saadame pärast tellimuse esitamist ja selle eest tasumist pangaülekandega arve e-posti aadressile. Kui maksad kauba eest kättesaamisel, saad arve koos kaubaga. Tellimust esitades tuleb vastavasse kohta teha linnuke märkimaks, et vajad arvet.