Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity õli madala poorsusega juustele

Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity õli madala poorsusega juustele Vaata suuremalt

Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity õli madala poorsusega juustele

Toote ID: 46363
Prekės ID: 46363

6,99 €

Toote ID: 46363
Prekės ID: 46363

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Volüümi andev, volüümi lisav, sära andev, tagab elastsuse, niisutav, reguleerib rasueritust, tõstev, toitev, silub, kaitseb, värskendav, kasvu edendamiseks, lihtsustab juuste kammimist, muudab juuksed kergemini hallatavaks
Toote tüüp Õli
Juuste seisund/tüüp Rasustele, Tõrksatele juustele, Madala poorsusega juustele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Kaitseb vormimise ajal kuumuse eest, Kookose õliga, Väärtuslike õlidega, Kakaovõiga, Sheavõiga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kas soovite hoida oma madala poorsusega juukseid pikka aega heas seisukorras? Optimaalse juuksehoolduse puudumine igal ajal võib häirida nende vee-lipiidide tasakaalu, kahjustada nende struktuuri ja suurendada poorsust. Madala poorsusega juukseõli on õige hoolduse esimene samm. Hoolikalt valitud õlide koostis muudab teie juuksed volüümikaks, elastseks ja läikivaks! Low Porosity juukseõli tagab korraliku hoolduse juukseid koormamata.

Madala poorsusega juukseid on sageli problemaatiline kujundada. Tänu Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity õlile muutuvad varem ebameeldivad, kiiresti rasused ja rasked juuksed hõlpsasti soengusse sätitavaks ja volüümikaks. Kookos-, baobabi- ja päevalilleõlide kombinatsioon kakao- ja sheavõiga hoolitseb teie juuste eest ja toidab neid sügavalt. Kookosõli ennetab juuste küünenaha kõrvalekaldeid, baobabiõli niisutab ja silub, päevalilleõli hoiab ära juukseotste lõhenemise, sheavõi toidab ja hoiab ära kuivamise ning kakaovõi elustab ja annab juustele sära.

Kõik see taastab lisaks peanaha loomuliku tasakaalu ja stimuleerib juuste kasvu. Regulaarsel kasutamisel saate nautida ilusaid juukseid ja hoida neid kauem heas seisukorras.

Kasutamine:

õli tuleks kanda kuivadele või märgadele juustele ja jätta mitmeks tunniks seisma. Mõne tilga võib kanda ka otse peanahale (masseerides) Pärast õli pealekandmist peske juukseid šampooniga.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Parfum.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: õli tuleks kanda kuivadele või märgadele juustele ja jätta mitmeks tunniks seisma. Mõne tilga võib kanda ka otse peanahale (masseerides) Pärast õli pealekandmist peske juukseid šampooniga.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Õli

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity õli madala poorsusega juustele

Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity õli madala poorsusega juustele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.