Trust My Sister Hot Oil Treatment High Porosity õli väga poorsetele juustele

Trust My Sister Hot Oil Treatment High Porosity õli väga poorsetele juustele Vaata suuremalt

Trust My Sister Hot Oil Treatment High Porosity õli väga poorsetele juustele

Toote ID: 46361
 4.5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 46361
Kommentaarid: 2

6,99 €

Toote ID: 46361
 4.5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 46361
Kommentaarid: 2

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, taastav, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, tagab elastsuse, sära andev, taastab elujõu, lihtsustab juuste kammimist, muudab juuksed kergemini hallatavaks, siluv, sirgendav, normaliseerib peanaha lipiidide tasakaalu, noorendav
Toote tüüp Õli
Juuste seisund/tüüp Kahjustatud juustele, Kuivadele, Suure poorsusega juustele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike õlidega, Kanepiseemneõliga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Sage juuste kujundamine ja erinevad välistegurid on vaid mõned põhjused, miks teie juuksed on pidevalt kuivad ja kahjustatud. On aeg seda lõpuks muuta! Trust My Sister Hot Oil Treatment High Porosity juukseõli niisutab ja taastab intensiivselt kahjustatud juukseid, kaitseb kahjustuste ja kahjulike välistegurite eest.

Trust My Sister Hot Oil Treatment High Porosity spetsiaalselt valitud puuvillaseemnete, viinamarjaseemne-, kanepi- ja sojaoaõlide segu katab kutiikulid, pakkudes intensiivset niisutust ja kaitsebarjääri väga poorsetele juustele. Rasvhapete ja toitaineterikas segu tungib sügavale juustesse, taastades nende struktuuri. Viinamarjaseemneõli taastab peanaha vee-lipiidide tasakaalu ja reguleerib rasueritust. Sojaõli kaitseb liigse kuivuse ja juukseotste lõhenemise eest. Kanepiõli silub suurepäraselt juukseid, hoiab ära juuste väljalangemise ja hõlbustab nende kujundamist.

Trust My Sister Hot Oil Treatment High poorsetele juustele niisutab ja taastab kahjustatud juukseid intensiivselt, kaitseb juukseid kahjustuste ja kahjulike välistegurite eest, mille tulemusel saavad rabedad, kuivad salgud tagasi elastsuse, muutuvad läikivaks ja kuulekaks.

Puuvillaseemne-, viinamarjaseemne-, kanepi- ja sojaoaõlide koostis tagab juustele intensiivse niisutuse ja kaitsebarjääri väga poorsetele juustele, võimaldades neil taastada elastsuse, muutuda elujõuliseks ja niisutatuks.

Kasutamine: Õli tuleb ühtlaselt kanda kuivadele või niisketele juustele ja lasta mõjuda mitu tundi. Mõne tilga õli võib kanda ka peanahale. Pärast õli pealekandmist peske juukseid šampooniga.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Vitis Vinifera Seed Oil, Glycine Soja Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage paar tilka õli kuivadele või märgadele juustele ja masseerige peanahka. Laske mõjuda paar tundi ja seejärel peske juukseid. Vältida silma sattumist.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Õli

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

2 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Arina S. country flag 2023-05-18

Мне нравятся такие масла. Этот товар нравится. Волосы после него живые. У меня длинные обесцвеченные волосы. И мои волосы любят это масло.♡

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Kristina country flag 2021-11-07

Mulle meeldis.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.

Kirjutage oma ülevaade

Trust My Sister Hot Oil Treatment High Porosity õli väga poorsetele juustele

Trust My Sister Hot Oil Treatment High Porosity õli väga poorsetele juustele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.