Silcare Quin Keratin + Vitamins spreipalsam

Silcare Quin Keratin + Vitamins spreipalsam Vaata suuremalt

Silcare Quin Keratin + Vitamins spreipalsam

Toote ID: 43980
 4.4/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 43980
Kommentaarid: 13

4,99 €

Toote ID: 43980
 4.4/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 43980
Kommentaarid: 13

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, toitev, tugevdav, taastav, muudab juuksed kergemini hallatavaks, lihtsustab juuste kammimist, vähendab juuste turritamist, taastab elujõu, kõrvaldab kuivuse tunde, hoiab, sära andev, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, tagab elastsust, tagab elastsuse, pehmendav, silub, siluv, ei raskenda, kaitseb, kaitseb mehaaniliste kahjustuste eest, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest
Toote tüüp Palsam, Udu, Sprei-udu, Pihusti
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Kahjustatud juustele, Kahjustatud juustele, Hapratele juustele, Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Keratiiniga, Biotiiniga, Retinooliga, Pantenooliga, Vitamiinidega, A vitamiiniga, B8 vitamiiniga, E-vitamiiniga, E vitamiiniga, Niisutavate Komponentidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Silcare Quin Keratin + Vitamins on tõhus juuksepalsam keratiini ja vitamiinidega õrna pihusti kujul, mis soodustab juuste taastumist. Toode sisaldab hüdrolüüsitud keratiini, toimeainet, mis satub kahjustatud juuste pinnale ja tungib sellesse, aidates kaasa uuenemisprotsessile. Tänu sellele koostisosale on juuksed kaitstud ja taastatud päevast päeva. Juuksed näevad terved, läikivad ja elujõulised.

Toode on rikas hüdrolüüsitud keratiini poolest – toimeainega, mis tungib sügavale juustesse ja säilitab nende õige struktuuri. Tänu sellele keratiinile on juuksed kaitstud ja taastatud, kergemini kammitavad ja elujõudu täis ning koostises olevad pantenool, kaltsiumpantotenaat ja vitamiinid A, E, B8 ja H annavad juustele kauni läike, parandavad nende struktuuri ja täiuslikult, toites ja niisutades.

Lisaks silub Quin Keratin + Vitamins pihustatav palsam silmnähtavalt juuste struktuuri ja tagab piisava niiskustaseme, hõlbustades kujundamist.

Tänu optimaalsele koostisele saab toodet kasutada intensiivse palsamina kõikidele juuksetüüpidele. Eriti soovitatav inimestele, kes sageli värvivad juukseid, kasutavad fööni või juuksesirgendajat, samuti nõrkadele, väga kahjustatud, kuivadele, õhukestele ja rabedatele juustele. Kompenseerib tõhusalt regeneratiivsete elementide puudumist.

Sprei võimaldab teil ühtlaselt katta kõik juuksed, muutmata neid raskeks või kleepuvaks.

Aktiivsed elemendid: hüdrolüüsitud keratiin, pantenool, kaltsiumpantoteenhape, vitamiinid: B8, H, A ja E

Kasutusjuhend: Enne kasutamist loksutage toodet õrnalt. Pihusta märgadele või kergelt kuivatatud juustele kogu juuksepikkuses ja juukseotstes. Ärge peske!

Disain võib erineda pildil kujutatust.

Aqua, Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Keratin (hydrolizowana keratyna), Polysorbate-20, Phenoxyethanol, Panthenol (pantenol), PEG-20 Castor Oil, Propylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Calcium Pantothenate (pantotanian wapnia), Inositol (inozytol), Biotin (biotyna), Retinol (retinol), Tocopheryl Acetate (octan tokoferylu), Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Arachidonate, Parfum, CI 15850, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutusjuhend: Enne kasutamist loksutage toodet õrnalt. Pihusta märgadele või kergelt kuivatatud juustele kogu juuksepikkuses ja juukseotstes. Ärge peske!

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam
Pihusti
Udu

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

13 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Merike L. country flag 2023-08-15

Väga hea toode, teeb juuksed pehmeks.

Terje S. country flag 2023-04-09

Minu juustele sobib , soodne samuti. :)

Esta P. country flag 2023-01-20

Lootsin paremat!

Inga C. country flag 2023-10-05

Selle hinna kohta väga hea toode. Ei koorma juukseid, ei muuda neid rasvaseks

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Silcare Quin Keratin + Vitamins spreipalsam

Silcare Quin Keratin + Vitamins spreipalsam

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.