Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue juuksekomplekt (250 ml. šampoon + 200 ml. palsam + 200 ml. mask)

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue juuksekomplekt (250 ml. šampoon + 200 ml. palsam + 200 ml. mask) Vaata suuremalt

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue juuksekomplekt (250 ml. šampoon + 200 ml. palsam + 200 ml. mask)

Toote ID: 61865
Prekės ID: 61865

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

29,99 €

Toote ID: 61865
Prekės ID: 61865

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 1 tk., Komplekt
Pakend(id) Komplekt
Funktsioonid Taastav, juuste pesemiseks, puhastamiseks, tugevdav, tagab elastsuse, taastab elujõu, muudab juuksed kergemini hallatavaks, lihtsustab juuste kammimist, ei raskenda, kaitseks päikese/kuumuse eest, kaitseb, hoiab, annab tervisliku sära, sära andev
Toote tüüp Šampoon, Mask, Juuksemask, Palsam
Juuste seisund/tüüp Kahjustatud juustele, Kuivadele, Kahjustatud juustele
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Kaitseb vormimise ajal kuumuse eest, Arganiiniga, Keratiiniga
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Schwarzkopfi taastav juuksekomplekt taastab ja toidab juukseid suurepäraselt. Unikaalse Bionimetic tehnoloogiaga BC Bonacure Repair Rescue tootesari ei taasta mitte ainult juuste sisemist struktuuri, vaid parandab silmnähtavalt ka juuste pinna seisukorda, muutes need tervemaks juba peale esimest pesu!

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue šampoon kahjustatud juustele mitte ainult ei puhasta õrnalt, vaid parandab ka kahjustatud juuste seisundit, kaitseb ja tugevdab neid seestpoolt. Regulaarsel kasutamisel taastub maksimaalselt kahjustatud struktuur, taastub elastsus, elujõud, siledus, juuksed muutuvad lihtsamini hallatavaks ja näevad silmnähtavalt tervemad välja.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue Arginine on juustesse jäetav kahefaasiline palsam, mis taastab kahjustatud juuksed, parandab kammitavust ja juhitavust. Koostis on kerge ja ideaalne koheseks volüümi lisamiseks ilma juukseid maha koormamata. Šampoonis on ühendatud võimsad koostisained ja tipptehnoloogia, et saavutada parimaid tulemusi. Arginiin, vegan keratiin ja Cell Equalizer tehnoloogia koos restruktureerivad juukseid ja taastavad kuni 3-aastase kahjustuse. Kasutage seda juustesse jäetavat palsamit pihustina, et saada paremini hallata ja kujundada, või kasutada seda enne föönitamist, et kaitsta juukseid täiendava kuumakaitsega.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue Treatment Arginine taastav mask on loodud kahjustatud, kuivade ja elutute juuste toitmiseks. Kahjustatud juuksed võivad olla väga kuivad, poorsed ja altid murduma; just sellepärast see mask õrnalt puhastab ja taastab juukseid. Kerge koostisega koostis parandab elastsust ja läiget, ilma juukseid koormamata, mistõttu sobib see kõikidele juuksetüüpidele, isegi väga õhukestele ja õrnadele. Toote koostis ühendab uuendusliku tehnoloogia võimsate koostisosadega, et pakkuda intensiivseid taastavaid tulemusi. Kuna arginiin pöörab juustele kuni 3 aastat tekitatud kahju tagasi, taastavad vegan keratiin ja Cell Equalizer tehnoloogia juuksekiu, nende loomuliku tugevuse, ilu ja sära.

Komplekt sisaldab:

  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue šampoon kahjustatud juustele 250 ml.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue Arginine juustesse jäetav palsam 200 ml.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue Treatment Arginiini taastav mask 200 ml.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kuidas kasutada:

Šampoon – kandke väike kogus niisketesse juustesse, vahustage ja loputage. Vajadusel korrake protseduuri.

Palsam – pihusta rätikuga pestud niisketele juustele. Mitte maha pesta. Või kasutage juuste kaitsmiseks enne föönitamist, kuna see on lisanud kuumakaitset.

Mask – kanda toode niisketele, šampooniga pestud juustele ja jätta 3-5 minutiks. Seejärel loputage hoolikalt veega.

Condit.: Aqua (Water, Eau)*Dicaprylyl Carbonate*Cetyl Ethylhexanoate*PEG-7 Glyceryl Cocoate*Arginine*Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Soy Amino Acids*Wheat Amino Acids*Serine*Threonine*Arginine HCl*Parfum (Fragrance)*Lactic Acid*Sodium Benzoate*Cetrimonium Chloride*Linalool*Limonene*Citronellol*Benzyl Alcohol*Geraniol*Alpha-Isomethyl Ionone*Citric Acid*Coumarin*Potassium Sorbate. Mask: Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Behenamidopropyl Dimethylamine*Glycerin*Isopropyl Myristate*Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate*Citric Acid*Arginine*Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Soy Amino Acids*Wheat Amino Acids*Serine*Threonine*Arginine HCl*Phenoxyethanol*Parfum (Fragrance)*Behentrimonium Chloride*Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*Ceteareth-20*Ethylhexylglycerin*Isopropyl Alcohol*Linalool*Limonene*Benzyl Alcohol*Sodium Benzoate*Potassium Sorbate.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: Šampoon – kandke väike kogus niisketesse juustesse, vahustage ja loputage. Vajadusel korrake protseduuri. Palsam – pihusta rätikuga pestud niisketele juustele. Mitte maha pesta. Või kasutage juuste kaitsmiseks enne föönitamist, kuna see on lisanud kuumakaitset. Mask – kanda toode niisketele, šampooniga pestud juustele ja jätta 3-5 minutiks. Seejärel loputage hoolikalt veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask
Palsam
Šampoon

Kirjutage oma ülevaade

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue juuksekomplekt (250 ml. šampoon + 200 ml. palsam + 200 ml. mask)

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue juuksekomplekt (250 ml. šampoon + 200 ml. palsam + 200 ml. mask)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.