Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick pihustatav palsam

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick pihustatav palsam Vaata suuremalt

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick pihustatav palsam

Toote ID: 25357
 4.9/5
Kommentaarid: 96
Prekės ID: 25357
Kommentaarid: 96

11,99 €

Toote ID: 25357
 4.9/5
Kommentaarid: 96
Prekės ID: 25357
Kommentaarid: 96

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 200 ml., 400 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, hoiab, sära andev, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, tagab täidlust, tagab elastsust, tagab elastsuse, taastab elujõu, muudab juuksed kergemini hallatavaks, vähendab juuste turritamist, ei raskenda, silub, siluv, pehmendav, kaitseks päikese/kuumuse eest
Toote tüüp Palsam
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Hapratele juustele, Suure poorsusega juustele, Keskmise poorsusega juustele, Lokkis juustele, Lainelistele juustele, Tõrksatele juustele, Karedatele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Pantenooliga, Glütseriiniga, Glütserooliga, Aminohappega, Niisutavate Komponentidega, Väärtuslike Kompleksidega, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda konservante, Ei sisalda silikoone, Ei sisalda Sulfaate, Ei sisalda Ftalaate, Ei sisalda mineraalõli, Ei sisalda sünteetilisi värvaineid, Sobib veganitele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Niisutav tootesari Schwarzkopf Professional Bonacure Moisture Kick on mõeldud neile, kellel on kuivad, rabedad, kahused või rabedad juuksed. Selle tulemusena hooldavad selle tooted intensiivselt juukseid ja annavad niisutatud juuste tunde, mis kestab kuni 48 tundi. See võimaldab teil taas nautida terveid, elastseid ja läikivaid juukseid.

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick juuksepalsam aitab juukseid tõhusalt niisutada ja taastada nende loomuliku ilu.

Kerge tekstuuriga toode võimaldab korralikult hooldada kuivi, rabedaid või kahuseid juukseid neid koormamata. Ja tänu oma erakordsele niisutavale toimele aitab Schwarzkopf Moisture Kick palsam kontrollida isegi lainelisi või lokkis juukseid. Tegemist on tootega, mis vähendab juuste tunnetust ja aitab taastada nende loomulikku siledust.

Toodet on täiendatud spetsiaalse aktiivainete kompleksiga, mis intensiivselt niisutab ja toidab juukseid. Schwarzkopf Moisture Kick pihustatava pantenooliga palsami koostis ei taga mitte ainult intensiivset niisutust, vaid hoiab ka niiskust juuste sees. See aitab taastada juuste terve sära, elastsuse ja sileduse. Koostises olev glütseriin niisutab ka juukseid ja annab neile kergustunde. Ja spetsiaalne Cell Equalizer tehnoloogia muudab juuste haldamise lihtsamaks, annab neile kohevuse ja võluva läike.

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick spreipalsami põhiomadused:

  • tagab optimaalse juuste niiskustasakaalu;
  • kaitseb juukseid kuivamise eest;
  • taastab juuste terve sära;
  • taastab juuste elujõulise välimuse;
  • aitab juukseid kergemini hallata;
  • kaitseb juukseid kuumakahjustuste eest;
  • ei koorma juukseid.

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick juuksepalsami sprei hooldab ja niisutab neid intensiivselt. Sellest tulenevalt on toode mõeldud kõigile, kes soovivad nautida pehmeid, tugevaid ja särtsakalt säravaid juukseid. Ja toote puhas koostis tagab täieliku mugavuse ja paneb sind tundma enesekindlalt.

Maksimaalse tulemuse saavutamiseks tuleks Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick spreipalsamit kasutada koos teiste sarja toodetega.

Ilma parabeenideta. Ilma sulfaatideta. Ilma ftalaatideta. Ilma silikoonideta. Ilma mineraalõlideta. Ilma kunstlike värvideta.

Sobib veganitele.

Kasutamine: Enne kasutamist loksutage korralikult. Pihustage šampooniga pestud ja rätikukuivadele juustele kogu pikkuses. Ära loputa. Kuju nagu tavaliselt.

Aqua (Water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Panthenol, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cetyl Ethylhexanoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Linalool, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Enne kasutamist loksutage korralikult. Pihustage šampooniga pestud ja rätikukuivadele juustele kogu pikkuses. Ära loputa. Kuju nagu tavaliselt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

96 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Galina P. country flag 2023-07-01

hea

Marina R. country flag 2023-02-07

väga hea palsam

Marika L. country flag 2023-07-11

Lõhnastamata, olen kasutanud sinist pudelit, arvan, et need on erinevad

Aleksandra A. country flag 2023-06-08

Lokkis juuste omanikele on see palsam avastus!

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick pihustatav palsam

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick pihustatav palsam

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.