Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask mask 500 ml

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask mask 500 ml Vaata suuremalt

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask mask 500 ml

Toote ID: 30497
 4.8/5
Kommentaarid: 12
Prekės ID: 30497
Kommentaarid: 12

25,99 €

Toote ID: 30497
 4.8/5
Kommentaarid: 12
Prekės ID: 30497
Kommentaarid: 12

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 500 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tugevdav, taastav, tagab elastsuse, taastab elujõu, tihendav, paksendav, katkemisvastane, katkemisvastane, kasvu edendamiseks, muudab juuksed kergemini hallatavaks, vähendab juuste turritamist, värskendav, pehmendav, silub, siluv, sära andev, kaitseb
Toote tüüp Mask, Juuksemask
Juuste seisund/tüüp Värvitud juustele, Hõredatele, Kahjustatud juustele, Kahjustatud juustele, Nõrkadele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Niisutavate Komponentidega, Väärtuslike ekstraktidega, Väärtuslike Kompleksidega, Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega, Mustikaekstraktiga, Sidruni ekstraktiga, Apelsini ekstraktiga, Hüdrolüüsitud siidiga, Siidiga, Siidikompleksiga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask juuksemask elustab nõrgenenud, kahjustatud juukseid, annab neile pehmust ja volüümi.

Toodet iseloomustab kõrge kvaliteet ja intensiivne toime, mistõttu see hooldab, tugevdab ja kaitseb juukseid märgatavalt. See aitab taastada nende terve ja elujõulise välimuse, annab kiududele pehmuse ja sileduse. Selle tulemusena muutuvad juuksed paremini hallatavaks, on vähem altid murdumisele, kahule ja näevad paksemad välja.

Tugevdav juuksemask Nioxin Deep Protect Density Mask võimaldab elustada kahjustatud, värvitud või hõrenevaid juukseid. Toodet on täiendatud spetsiaalse DensiPROTECT tehnoloogiaga, mis kaitseb juukseid tõhusalt kahjustuste eest. Koostises olevad sidruni-, mustika- ja muud väärtuslikud ekstraktid tugevdavad juukseid ja soodustavad kiiremat kasvu. Tungaseemneõli ja siid taastavad juukseid, aitavad säilitada nende tervislikku seisundit ja tugevust.

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask juuksemask hooldab ja kaitseb õrnalt, kuid tõhusalt iga juuksekarva. Ja toimeainete kompleks tugevdab juukseid, muudab nende haldamise ja hooldamise lihtsamaks.

Toote peamised omadused:

  • tagab tõhusa konditsioneeriva efekti;
  • tugevdab juukseid juurtest otsteni;
  • pakub kaitset purunemise eest;
  • suurendab juuste vastupidavust kahjustustele;
  • silub ja pehmendab juukseid;
  • muudab juuste haldamise lihtsamaks;
  • soodustab tervete juuste kasvu;
  • taastab juuste loomuliku sära.

Nioxin Deep Protect Density Mask juuksemask tugevdab juukseid ja kaitseb neid võimalike kahjustuste eest. Selle tulemusena näevad juuksed alati siledad, tugevad, kuulekad ja elavalt läikivad.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: kandke mask niisketele, šampooniga pestud juustele ja laske mõjuda 3-5 minutit. Seejärel loputage hoolikalt veega.

Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Quaternium-80, Parfum / Fragrance, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Acer Saccharum Extract, Citrus Limon Peel Extract, Saccharum Officinarum Extract, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Hydrolyzed Silk, Aleurites Moluccana Seed Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke mask niisketele, šampooniga pestud juustele ja laske mõjuda 3-5 minutit. Seejärel loputage hoolikalt veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

12 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Imants country flag 2023-01-06

Olen kasutanud regulaarselt 3 aastat, puhastab hästi peanahka, taastab vereringe juuksejuurte ümber, soodustab tugevust ja kasvu. Soovitan!

Živilė M. country flag 2022-05-23

Nioxin 3D Intensive Deep Repair Maski tuli testida 3 korda ja olin selle toimest väga üllatunud. Olen alati otsinud vahendit, mille abil mu juuksed tunneksid end niiskusest läbi imbununa, mitte nii heledad ja kuivad, juuksed muutuksid siledaks ja mis kõige tähtsam, et otsad ei hargneks. Mul olid enne kasutamist väga kahjustatud otsad ja karedad, ei olnud juuste seisukorraga üldse rahul. Ja nüüd olen lõpmatult õnnelik, tunnen, et olen lihtsalt juuksur, tahaks juukseid puudutada ja pai teha. Parimad ülevaated ja soovitused!

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask mask 500 ml

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask mask 500 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.