MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner volüümi andev palsam

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner volüümi andev palsam Vaata suuremalt

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner volüümi andev palsam

Toote ID: 51391
 5/5
Kommentaarid: 6
Prekės ID: 51391
Kommentaarid: 6

9,99 €

Toote ID: 51391
 5/5
Kommentaarid: 6
Prekės ID: 51391
Kommentaarid: 6

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 300 ml., 1000 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Volüümi lisav, volüümi andev, pehmendav, siluv, silub, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, toitev, kaitseb, kaitseb mehaaniliste kahjustuste eest, hoiab, muudab juuksed kergemini hallatavaks, ei raskenda, taastav, annab energiat, taastab elujõu, juurtest tõstev, tõstev, värvi säilitamiseks, sära andev, rahustav, annab kohevust
Toote tüüp Palsam
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Hõredatele, Õhukestele, Normaalsetele, Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike ekstraktidega, Aloe vera ekstraktiga, Puuviljaekstraktiga, Proteiinidega, Taimse valguga, Valguga, Riisi valguga, Piima proteiiniga, Antioksüdantidega, Glütseriiniga, Pantenooliga, Vitamiinidega, E vitamiiniga, E-vitamiiniga, Kinoaga, Maasikaekstraktiga, Papaia ekstraktiga, Niisutavate Komponentidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner juuksepalsam annab igale salgule soovitud volüümi ja pimestava sära.

Toote unikaalne koostis on täiendatud väärtuslike komponentidega, mis intensiivselt toidavad ja hooldavad juukseid. Looduslike taimeekstraktidega toode annab juustele siidise pehmuse ja terve läike. MilkShake Volume Solution palsami koostises sisalduv suhkruroo ekstrakt on niisutava ja rahustava toimega. Piima- ja riisiproteiinid tugevdavad ja taastavad märgatavalt juuste struktuuri. Ja Boliivia kinoa annab juustele sära ja muudab nende haldamise lihtsamaks.

Toode on rikas ainete poolest, mis taastavad juustele kaotatud volüümi. Selle tulemusena tunduvad nad tihedamad, kohevad ja elujõudu täis. MilkShake Volume Solution palsamit täiendab ka patenteeritud Integrity 41 kompleks. See toimeaine kaitseb värvi tuhmumise eest, nii et saate kauem nautida oma juuste lummavat sära.

MilkShake Volume Solution palsam silub tõhusalt juuksepinda, annab neile sära ja pehmuse. See aitab taastada juuste säravat välimust ja muudab nende hooldamise lihtsamaks. Nii võimaldab toode taas nautida pehmeid, läikivaid ja terveid juukseid.

Toode ei muuda juukseid rasvaseks, ei koorma neid ja aitab vältida nende kleepumist pea pinnale. Tänu sellele võib MilkShake Volume Solution palsam saada üheks alternatiiviks tavaliste või õhukeste juuste hooldamisel.

Ilma parabeenideta.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni. Oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Polyquaternium-28, Panthenol, Lactitol, Xylitol, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Quinoa, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Glycine, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni. Oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

6 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner volüümi andev palsam

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner volüümi andev palsam

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.