MilkShake Purifying Blend Shampoo šampoon probleemsele peanahale

MilkShake Purifying Blend Shampoo šampoon probleemsele peanahale Vaata suuremalt

MilkShake Purifying Blend Shampoo šampoon probleemsele peanahale

Toote ID: 51754
 5/5
Kommentaarid: 11
Prekės ID: 51754
Kommentaarid: 11

23,99 €

Toote ID: 51754
 5/5
Kommentaarid: 11
Prekės ID: 51754
Kommentaarid: 11

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 300 ml., 1000 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste pesemiseks, puhastamiseks, sügavpuhastav, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, eemaldab liigset rasva, kõõmavastane, vähendab naha ketendust, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, lõdvestab, rahustav, vähendab arritust, kõrvaldab kuivuse tunde, punetust vähendav, vähendab tundlikkust, hoiab, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, detoksifitseeriv, värskendav, taastab elujõu, eemaldab toksiine, antibakteriaalsete omadustega
Toote tüüp Šampoon
Juuste seisund/tüüp Rasustele, Blankiems, Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele, Peanahale
Omadused Loodusliku päritoluga koostisosadega, Merevetikatega, Väärtuslike vetikatega, Väärtuslike õlidega, Eeterlikke õlidega, Taimeõlidega, Nõgeseekstraktiga, Väärtuslike ekstraktidega, Antioksüdantidega, Ei sisalda Parabeene, Naatriumlaurüülsulfaadi vaba (SLS)

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

MilkShake Purifying Blend šampoonil on erakordsed puhastavad omadused ja see taastab peanaha täieliku mugavustunde.

Toote koostis põhineb looduslike toimeainete kompleksil, mis aitavad korralikult hooldada probleemset peanahka. Merevetikad MilkShake Purifying Blend šampoonis aitab eemaldada toksiine ja toimib võimsa antioksüdandina. See jätab peanaha ja juuksed puhtaks ning kaitseb vabade radikaalide kahjustuste eest. Sidruni, rosmariini eeterlikel õlidel ja teistel aktiivsetel komponentidel on antibakteriaalsed omadused ja taastav toime. Need taimsed koostisosad aitavad võidelda kõõma, rasuse peanaha või muude probleemidega. Ning orgaaniline nõgeseekstrakt, mida on lisatud ka sellele Milkshake šampoonile, rahustab nahka ja hooldab juukseid.

Toode rahustab sügelevat, ketendavat ja ärritunud nahka ning aitab juukseid korralikult puhastada. Nii säilitab intensiivne MilkShake šampoon peanaha ja juuste optimaalse seisundi pärast iga peamassaaži. See aitab tagada, et juuksed näevad alati terved ja läikivad.

MilkShake Purifying Blend šampoon puhastab õrnalt, kuid sügavuti ning hooldab juukseid ja peanahka. Toode eemaldab tõhusalt rasva, higi, soengutoodete jäägid ja muud mustused. Seetõttu sobib see MilkShake šampoon eriti hästi neile, kelle peanahk on rasune, ketendav või välistegurite poolt kahjustatud.

Ilma parabeenideta. Ilma SLS/SLES-ita.

Kasutamine: masseeri väike kogus märgadesse juustesse ja loputa hästi veega. Vajadusel korrake protseduuri.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Hydroxyethylcellulose, Zinc Pyrithione, Magnesium Aluminum Silicate, Citrus Limon Peel Oil, Eucalyptol, Allantoin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Achillea Millefolium Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Aphanizomenon Flos-Aquae powder, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Glycerin, Sucrose, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: masseeri väike kogus märgadesse juustesse ja loputa hästi veega. Vajadusel korrake protseduuri.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Šampoon

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

11 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Jekaterina K. country flag 2023-08-12

Не все шампуни подходят для моей головы. Этот подошёл) После первого применения голова почти не чешится. Очень понравилось, что небольшое количество шампуня надо брать для мытья т.к пенится он очень хорошо. Сам запах шампуня специфический, но не противный. Понимаешь, что пахнет чем-то хорошо лечебным) Обычно мне подходят шампуни только из аптеки, но этот со своей задачей справился.

  • 2 inimest 2 inimesest pidas seda kasulikuks.
Deimantė B. country flag 2023-08-26

Suurepärane šampoon. Pole esimene kord, kui ostan. See puhastab peanahka hästi. Vähendab peanaha kuivust, sügelust, ketendust.

Snieguolė country flag 2023-07-26

Väga meeldis šampoon, sügelus kadus, ketendus vähenes. Soovitan 👌

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

MilkShake Purifying Blend Shampoo šampoon probleemsele peanahale

MilkShake Purifying Blend Shampoo šampoon probleemsele peanahale

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.