Milkshake Colour Whipped Cream juuksevärvi vaht

Milkshake Colour Whipped Cream juuksevärvi vaht Vaata suuremalt

Milkshake Colour Whipped Cream juuksevärvi vaht

Toote ID: 55379
Prekės ID: 55379

8,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval

Toote ID: 55379
Prekės ID: 55379

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tooni andev, kauakestev, pikendab tulemuse kestvuse, värskendav, niisutav, kaitseb, leevendab stressi, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, sära andev, toitev
Toote tüüp Vaht
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike Kompleksidega, Väärtuslike ekstraktidega, Antioksüdantidega, Piima proteiiniga, Taimse valguga
Ohutusjuhend Aerosool (lugege ohutusjuhiseid), Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Milkshake Color Whipped Cream värviv juuksevärvi värviv juuksevaht annab juustele soovitud tooni, mis kestab kuni mitu pesu. Toode sobib ideaalselt siis, kui on vaja juuksevärvi kiiresti elustada või hinnata, milline toon on pikaajaliseks juuksevärvimiseks sobivaim.

Aktiivsed koostisosad:

  • Multivitamiinide kompleks niisutab intensiivselt juukseid
  • Integrity 41 kompleksil on patenteeritud koostis, mis sisaldab päevalilleseemne ekstrakti, antioksüdantseid polüfenoole, mis kaitsevad juukseid vabade radikaalide ja stressi eest, mis võib juukseid kahjustada.
  • Piimaproteiinid annavad juustele sära ja toidavad neid

Ideaalne kuivadele juustele.

Kasutamine: pihustage vaht peopesadele ja jaotage see kogu juuste pikkuses. Jätke 3-5 minutiks, kui soovite värvi ellu äratada, või 15-20 minutiks, kui soovite värvi intensiivsemaks muuta. Pärast seda loputage hoolikalt veega. Kujundage nagu tavaliselt.

Soovitatavad kogused:

Lühikeste juuste korral - 1 golfipalli suurune kogus vahtu

Keskmistele juustele - 1 tennisepalli suurune kogus vahtu

Pikkadele juustele - 2-3 tennisepalli suurune kogus vahtu

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (Water), Butane, Propylene Glycol, Propane, Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isobutane, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Amodimethicone, Imidazolidinyl Urea, Tocopheryl Acetate, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Ethylhexylglycerin, Basic Brown 17, Butylene Glycol, Basic Yellow 57, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Trideceth-10, Cinnamyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Glutamate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Coumarin, Benzyl Benzoate, Linalool, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, BHT, Hexylene Glycol, BHA, Citronellol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Ascorbyl Palmitate.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: pihustage vaht peopesadele ja jaotage see kogu juuste pikkuses. Jätke 3-5 minutiks, kui soovite värvi ellu äratada, või 15-20 minutiks, kui soovite värvi intensiivsemaks muuta. Pärast seda loputage hoolikalt veega. Kujundage nagu tavaliselt.

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Milkshake Colour Whipped Cream juuksevärvi vaht

Milkshake Colour Whipped Cream juuksevärvi vaht

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.