MilkShake Color Maintainer Shampoo šampoon värvitud juustele

MilkShake Color Maintainer Shampoo šampoon värvitud juustele Vaata suuremalt

MilkShake Color Maintainer Shampoo šampoon värvitud juustele

Toote ID: 53312
 4.9/5
Kommentaarid: 9
Prekės ID: 53312
Kommentaarid: 9

11,99 €

Toote ID: 53312
 4.9/5
Kommentaarid: 9
Prekės ID: 53312
Kommentaarid: 9

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste pesemiseks, värvi säilitamiseks, hoiab, niisutav, taastav, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, pehmendav, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, sära andev, pehmendav, silub, siluv, taastab elujõu, toitev, tugevdav, muudab juuksed kergemini hallatavaks
Toote tüüp Šampoon
Juuste seisund/tüüp Värvitud juustele, Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Piima proteiiniga, Proteiinidega, Valguga, Taimse valguga, Nisu valguga, Antioksüdantidega, Väärtuslike Kompleksidega, Väärtuslike ekstraktidega, Vitamiinidega, E-vitamiiniga, E vitamiiniga, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda silikoone, UV filtriga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

MilkShake Color Maintainer Shampoo juuksešampoon on spetsiaalselt loodud värvitud juuste hooldamiseks. Tööriist puhastab tõhusalt, niisutab juukseid ja aitab kauem nautida värvi sära.

See MilkShake šampoon on rikastatud komponentidega, mis tagavad intensiivse juuksehoolduse, nii et see aitab saavutada iga kord soovitud tulemusi. Toode on rikas piima- ja nisuproteiinide poolest, mis toimivad juuksestruktuuri tugevdava ehitusmaterjalina. Need toimeained, mis on lisatud igale MilkShake Color Maintainer šampoonile, annavad juustele elastsuse, tugevuse ja elujõu. Ja koostises sisalduvat Integrity 41 kompleksi iseloomustavad patenteeritud koostis ja antioksüdantsed omadused. Koos E-vitamiiniga kaitseb see komponent nii loomulikke kui ka värvitud juukseid kahjulike UV-kiirte mõju eest ning aitab säilitada säravat juuksevärvi palju kauem.

MilkShake Color Care juuksešampooni peamised omadused:

  • õrnalt, kuid tõhusalt puhastab juukseid ja peanahka;
  • on intensiivse regenereeriva toimega;
  • kaitseb juukseid kuivamise eest;
  • taastab juuste loomuliku sära;
  • kaitseb värvitud juuste värvi tuhmumise eest;
  • muudab juuste kammimise ja haldamise lihtsamaks;
  • kaitseb päikesevalguse kahjulike mõjude eest;
  • on meeldiva aroomiga.

MilkShake Color Care šampoon puhastab, toidab ja kaitseb värvilisi juukseid, et need oleksid alati terved ja elujõulised. Seetõttu tagab niisutava, tugevdava ja kaitsva toimega toode tõhusa hoolduse ja kaitseb värvitud juuste ilu.

Parimate tulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada seda MilkShake šampooni koos MilkShake Color Maintainer palsamiga.

Ilma parabeenide ja silikoonideta.

Kasutamine: kandke väike kogus märgadele juustele vahule ja loputage. Vajadusel korrake protseduuri.

Aqua (Water), Sodium Myreth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Laureth Sulfate, Glycol Distearate, Tocopheryl Acetate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Cocamide MEA, Laureth-10, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Butylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus märgadele juustele vahule ja loputage. Vajadusel korrake protseduuri.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Šampoon

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

9 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Irena M. country flag 2023-10-21

Olen seda liini juba pikka aega kasutanud ja olen kvaliteediga väga rahul. Lõhnab mõnusalt, juuksed on terved, läikivad, ei väsi, kuigi on värvitud. Soovitan seda. Tellimused toimetatakse kohale kiiresti.

Renāte O. country flag 2023-07-24

Alustuseks tellisin näidise. Mõnus lõhn – lõhnab nagu iiriskomm, tõhusust on pärast ühte kasutuskorda raske hinnata, kuid tundub, et saadan nüüd suurema paki.

Gintarė country flag 2023-07-20

Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe!

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

MilkShake Color Maintainer Shampoo šampoon värvitud juustele

MilkShake Color Maintainer Shampoo šampoon värvitud juustele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.