Londa Professional Londacolor oksüdeeriv emulsioon

Londa Professional Londacolor oksüdeeriv emulsioon Vaata suuremalt

Londa Professional Londacolor oksüdeeriv emulsioon

Toote ID: 40375
 5/5
Kommentaarid: 15
Prekės ID: 40375
Kommentaarid: 15

1,99 €

Toote ID: 40375
 5/5
Kommentaarid: 15
Prekės ID: 40375
Kommentaarid: 15

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 60 ml., 1000 ml.
Kontsentratsioon 1,9%, 4%
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, ühtlustab tooni, helendab, sära andev, värskendav
Toote tüüp Oksüdant/aktivaator
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Londa Professional Londacolor Extra Rich oksüdeeriv emulsioon tagab täpse töö ja täpse tulemuse iga juuksevärvimise protseduuri ajal.

Toode on loodud selleks, et aidata saavutada kauakestvat efekti ning võimaldada nautida sügavat, rikkalikku ja ühtlaselt katvat juuksevärvi. Londacolor oksüdeeriv emulsioon tagab juuksevärvide tõhusa toimimise, kuna aktiveerib Londa Professional värvides Vitaflectioni mikrosfäärid. Toode aitab värvipigmentidel tungida sügavale juuksestruktuuri ja garanteerib erakordse värvipüsivuse. Selle tulemusena katab toode suurepäraselt juukseid ning värv muutub ekspressiivseks, mitmemõõtmeliseks ja ülimalt kauapüsivaks.

Sellel Londacolor Extra Rich Creme oksüdeerijal on kreemjas tekstuur, mis tagab värvimiseks valmis segu tekstuuri terviklikkuse. Tänu sellele katab see hõlpsalt kogu värvitava ala ning toodet on mugav jaotada igasuguse pikkusega juustele. Kõik see tagab ühtlase värvingu ilma ebaühtlaste triipude ja üleminekuteta, nii et lõpptulemus on täpselt see, mida ootate.

Toode on mõeldud professionaalseks juuste värvimiseks ja muutub asendamatuks abiliseks juuste heledaks muutmisel, tumendamisel või toonimisel. Oksüdant Londa Professional Extra Rich Creme ei taga aga mitte ainult säravat juuksevärvi, vaid mõjub juustele ka õrnemalt. Kompositsioonis olevad komponendid hoiavad ära kiudude kuivamise, aitavad ära hoida juuksekahjustusi ja annavad neile loomuliku sära.

Toode on mõeldud kasutamiseks koos Londacolor sarja juuksevärvidega.

Valida saab 1,9%, 4% tugevusega oksüdeerijate hulgast.

Juhised vahendite tugevuse valimiseks:

  • Kuni 3% - pleegitatud või keemiliselt töödeldud juuste värvimiseks. Sobib juuste toonimiseks, andes kerge varjundi.
  • 3% - loomulikele, värvitud juustele, kuid ei soovitata keemiliselt lokkis juustele. Toode sobib kõige paremini sama tooniga, 1 toon heledamaks või 1 toon tumedamaks värvimiseks. Ei sobi hallidele juustele.
  • 6% - loomulikele, värvitud juustele, ka hallidele juustele. Tootega saab värvida samas toonis või heledamaks/tumedamaks 1-2 tooni võrra. Sobib eriti hästi roosade toonide jaoks.
  • 9% - mõeldud täiesti hallide juuste värvimiseks. Toode muudab juuksed heledamaks või tumedamaks 2-3 tooni võrra. Soovitatav ka juuste heledamaks muutmiseks.
  • 12% - ülitugev oksüdeeriv emulsioon, sobib paksudele tugevatele juustele. Toode muudab juuksed ülimalt heledamaks või tumedamaks kuni 4-5 tooni. Mõjub agressiivselt juustele.

Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Kasutamine: sega oksüdeeriv emulsioon juuksevärviga juuksevärvi pakendil märgitud vahekorras. Kanna segu kuivadele juustele, hoia määratud aja ning loputa rohke veega.

Aqua, Hydrogen Peroxide,Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Salicylic Acid, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate, Citronellol, Benzyl Salicylate, Etidronic Acid, Tocopherol

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: sega oksüdeeriv emulsioon juuksevärviga juuksevärvi pakendil märgitud vahekorras. Kanna segu kuivadele juustele, hoia määratud aja ning loputa rohke veega.

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

15 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Aksana country flag 2023-07-05

Все отлично. Качество, упаковка.

Erika country flag 2023-10-17

Tere, kaup kvaliteetne, tarne kiire.Tänan🙂

Yaroslava H. country flag 2023-05-24

Hea toode! Kiire kohaletoomine!

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Londa Professional Londacolor oksüdeeriv emulsioon

Londa Professional Londacolor oksüdeeriv emulsioon

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.