Kemon Actyva Rich Nutrition mask

Kemon Actyva Rich Nutrition mask Vaata suuremalt

Kemon Actyva Rich Nutrition mask

Toote ID: 51724
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 51724
Kommentaarid: 5

19,99 €

Toote ID: 51724
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 51724
Kommentaarid: 5

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 200 ml., 1000 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Toitev, muudab juuksed kergemini hallatavaks, lihtsustab juuste kammimist, annab tervisliku sära, pehmendav, taastav, silub, siluv, niisutav, kaitseb, taastab elujõu, juuste väljalangemise vastu, kõrvaldab kuivuse tunde, tagab elastsuse, hoiab, vähendab juuste turritamist
Toote tüüp Mask, Juuksemask
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Väljalangevatele, Kahjustatud juustele, Kahjustatud juustele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Oliivi õliga, Staatilise laengu vastu, Väärtuslike Kompleksidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kemon Actyva Rich Nutrition Mask on intensiivne toitev hooldus, mis tagab õige toitvuse väga kuivadele ja kahjustatud juustele. Nad muutuvad palju lihtsamini kammitavaks, kuulekaks ja kergemini juhitavaks. Mask tagab läike, pehmuse ja helitugevuse reguleerimise.

  • Taastab liiga kuivad juukseosad
  • Silendab ja annab pehmust
  • Hõlbustab kammimist ja vormimist
  • Niisutab ja annab sära.

Juuste regulaarne niisutamine on nende tugevana ja kaunina hoidmise võti. Kemon Actyva Rich Nutrition juuksemask sisaldub Nutri System Technologyl põhinevas süsteemis. See on loodud juuste taastamiseks ja niisutamiseks kõige sügavamal tasemel. Mask sisaldab tugeva antistaatilise toimega komponente. Need pehmendavad, parandavad läiget, hoiavad ära elektriseerumise, niisutavad ka kõige kuivemaid juukseosi.

Kemon Actyva Rich Nutrition Mask taastab juuste lipiidide taseme, loob nende ümber kaitsekihi, kaitstes seeläbi mehaaniliste kahjustuste eest. Märkad, et juuksed on muutunud kergemini kammitavaks, need on väga pehmed ja läikivad, katsudes siidised ja sametised. Isegi väga kuivad ja rabedad juuksed muutuvad pärast toote regulaarset kasutamist märgatavalt.

See mask kasutab Nutri System tehnoloogiat, millel on lai valik reprodutseeritavaid omadusi – niisutab juukseid ja kaitseb neid niiskuse kadumise eest, annab neile sära ja taastab terve, elujõulise välimuse. Toode on antistaatilise toimega ja kaitseb seetõttu juuste väljalangemise ja staatilise elektri eest.

Tulemus: toidetud, siledad ja läikivad juuksed.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet puhastele, niisketele juustele, masseerige. Jätke 5-10 minutiks. Loputage hoolikalt veega.

Kasutamine: Kandke värskelt pestud ja põhjalikult rätikukuivadele juustele. Jaga kammiga. Laske mõjuda 5-10 minutit. Peske hoolikalt.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

AQUA (WATER / EAU), CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, AMODIMETHICONE, CETYL ESTERS, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL LINOLE-12, GLYCETHE-15 ACID, CETRIMONIUM CHLORIDE, OLIVE GLYCERIDES, DISODIUM EDTA, DMDM ​​HYDANTOIN, GLYCERYL LINOLENATE, AVENA SATIVA PEPTIDE (AVENA SATIVA (OAT) PEPTIDE), SODIUM BENZOATE, BENZOIC FRAID, PARFOOSE

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke värskelt pestud ja põhjalikult rätikukuivadele juustele. Jaga kammiga. Laske mõjuda 5-10 minutit. Peske hoolikalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

5 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Signe country flag 2024-04-04

Suurepärane toode, nagu kõik Kemoni tooted

Rita country flag 2024-01-10

Lemmik juba aastaid olnud. Kahustele juustele.

Lille country flag 2023-11-22

Lihtsalt parim mask minu kuivadele juustele, mis koheselt muudab juuksed siledamaks, kergemini kammitavaks ja niisutab neid!

Elen country flag 2023-07-02

Hetkel Lemmik! Teeb kõike mis lubab. Mega hea lõhn nagu ka teised sama firma asjad.

Kirjutage oma ülevaade

Kemon Actyva Rich Nutrition mask

Kemon Actyva Rich Nutrition mask

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.