Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze juuksevärv

Toote ID: 61802
 4/5
Kommentaarid: 8
Prekės ID: 61802
 4/5
Kommentaarid: 8

7,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
Rohkem valikuid

Toote ID: 61802
 4/5
Kommentaarid: 8
Prekės ID: 61802
 4/5
Kommentaarid: 8

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 60 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, tooni andev, ühtlustab tooni, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, sära andev, silub, siluv, värskendav, pehmendav, kauakestev, kaitseb, taastab elujõu
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Ei sisalda ammoniaaki, Ei sisalda silikoone, Alkoholivaba, Sobib veganitele
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze on poolpüsiv juuksevärv, mis annab juustele loomuliku tooni ja lummava glasuurilaadse läike.

Toote spetsiaalne valem koos optimaalse pH tehnoloogiaga silub juuste pinda, muutes selle siidiselt pehmeks ja siledaks. Wella Shinefinity Hair Glaze on loodud säilitama juuste erksat välimust ja sära ilma struktuurikahjustusteta.

Toode aitab hoolitseda igat tüüpi juuste eest. Seetõttu hoiavad Wella Shinefinity juuksevärvid isegi kuivadel, nõrkadel või äärmiselt habrastel juustel kasutades ära juuste murdumist või karedust. Toode sobib ka nii loomulike kui ka värvitud juuste hooldamiseks, et näeksid alati suurepärane välja.

Toote geeljas tekstuur aitab vältida tilkumist ja voolamist. Seetõttu on Shinefinity Wella Professionals juuksevärviga lihtne teostada värvikorrektsiooni, hoolitseda juuksetooni eest pärast valgustusprotseduuri, värvida juukseid balayage’i või mõne muu tehnikaga. Ja vaid 20 minutiga ilmuv toon ja tasakaalustatud terve sära rõõmustavad isegi kuni 6 nädalat.

Toote peamised omadused:

  • toonib juukseid ja elustab nende värvi;
  • annab juustele loomuliku ilme;
  • tagab erakordse, kauakestva sära;
  • sisaldab juukseid hooldavat ja kaitsvat koostist;
  • ideaalne, kui värvimuutused on kiired;
  • sobib igale juuksetüübile.

Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze toonipalett sisaldab koguni 4 tüüpi toone - naturaalsed, külmad, soojad ja erksad toonid. Seetõttu saab igaüks valida soovitud tooni või valida läbipaistva, särava variandi.

Wella Shinefinity on ainulaadne värvi ja sära tasakaal, mis tagab terve välimusega juuksed ja sileduse.

Ilma silikoonita. Ilma alkoholita. Ei mingit ammoniaaki. Ilma loomse päritoluga koostisosadeta.

Kasutamine: kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetalses kausis (või aplikaatoripudelis) juuksevärv ja Wella Shinefinity Activator oksüdeeriv emulsioon vahekorras 1:1. Kanna segu ühtlaselt eelnevalt šampooniga pestud ja rätikukuivadele juustele juurtest otsteni või kuidas tahad tulemust. Kui näete sissekasvanud juuri, jagage segu esmalt sellesse piirkonda, et tulemus oleks pehmem. Nõuanne: suurema intensiivsuse saavutamiseks võib segu kanda ka otse kuivadele juustele. Hoida kuni 20 minutit ilma kuumuseta. Intensiivsema tulemuse saavutamiseks kasuta lisasoojust veel 15 minutit. Pärast seda peske hoolikalt ja rohke sooja veega. Toote suurema või väiksema koguse valmistamiseks tuleks järgida toote pakendil märgitud proportsiooni.

Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Sulfate, Ethanolamine, 2-Methoxymethyl-p-Phenylenediamine, Mica, Sodium Sulfite, Dicetyl Phosphate, Parfum/Fragrance, Ascorbic Acid, Ceteth-10 Phosphate, Resorcinol, Citric Acid, Steareth-200, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Titanium Dioxide, m-Aminophenol, 2,4- Diaminophenoxyethanol HCl, 4-Amino-2-Hydroxytoluene

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetalses kausis (või aplikaatoripudelis) juuksevärv ja Wella Shinefinity Activator oksüdeeriv emulsioon vahekorras 1:1. Kanna segu ühtlaselt eelnevalt šampooniga pestud ja rätikukuivadele juustele juurtest otsteni või kuidas tahad tulemust. Kui näete sissekasvanud juuri, jagage segu esmalt sellesse piirkonda, et tulemus oleks pehmem. Nõuanne: suurema intensiivsuse saavutamiseks võib segu kanda ka otse kuivadele juustele. Hoida kuni 20 minutit ilma kuumuseta. Intensiivsema tulemuse saavutamiseks kasuta lisasoojust veel 15 minutit. Pärast seda peske hoolikalt ja rohke sooja veega. Toote suurema või väiksema koguse valmistamiseks tuleks järgida toote pakendil märgitud proportsiooni.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

8 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Irina I. country flag 2023-05-13

Raspberry latte. Держала 20 мин на обесцвеченых заранее волосах. 20 мин это много, получились темно русыми с розовым тоном. Читайте номера тона я взяла наугад и получился русый хотя я сама блондинка. Смывается очень красиво,без пятен, без посторонних тонов. Примерно на 1.5 месяца хватает. Советую. Минус звезде , что тона с свотчами не совпадают.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze juuksevärv

Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze juuksevärv

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.