Wella Professionals Illumina Opal Essence professionaalne juuksevärv 60 ml

Wella Professionals Illumina Opal Essence professionaalne juuksevärv 60 ml Vaata suuremalt

Wella Professionals Illumina Opal Essence professionaalne juuksevärv 60 ml

Toote ID: 40735
 4.8/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 40735
Kommentaarid: 13

10,49 €

Toote ID: 40735
 4.8/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 40735
Kommentaarid: 13

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 60 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, tooni andev, kauakestev, värskendav, sära andev, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, sära andev, ühtlustab tooni, taastab elujõu
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike Kompleksidega
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Wella Professionals Illumina Opal Essence professionaalne juuksevärv võimaldab teil nautida juuste pehmet varjundit ja nende metallist sära.

Kvaliteetne toode annab uusi võimalusi eneseväljendamiseks ja loob ootamatu läike omandanud juuste efekti. Tootepaletis olevad toonid rõhutavad juuste pehmet metalset läiget. Kuna ükski selle tootesarja värvitoonidest ei ole intensiivne ega särav, siis valgus neeldub vähem ja tungib sügavamale juustesse. Selle tulemusena rõõmustab Wella Illumina Opal Essence värv olenevalt valgustusest või vaatenurgast sooja või külma peegeldusega.

Toote koostis on loodud tehisintellekti Revelation protsessi kasutades. Selle algoritm hindab koheselt tuhandeid värvikombinatsioone ja võimaldab teil muuta eksklusiivsed toonid reaalsuseks. Ja uuenduslikul tehnoloogial põhinev Wella Illumina Opal Essence värvi koostis kaitseb juukseid tõhusalt, nii et need toonid kestavad kauem kui kunagi varem.

Seda Wella juuksevärvi saab kasutada nii eraldiseisva tootena kui ka teiste Wella Illumina Color toonidega segades. Seetõttu on iga kord võimalik saavutada viimistletud või nooruslik tulemus.

Wella Opal Essence kauapüsiv juuksevärv on pehme, kuid järeleandmatult helendav ja metalne toon.

Toodet müüakse ilma oksüdeeriva emulsioonita.

Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Kasutamine: Juuksevärvi võib kasutada eraldi või segada Illumina Color juuksevärviga vahekorras 3:1. Soovitatav on kasutada tööriista madala kontsentratsiooniga (1,9%, 4%, 6%) oksüdeerivate emulsioonidega, segades vahekorras 1:1. Hoidke segu juustes 30-40 minutit.

water, cetearyl alcohol, propylene glycol, ammonium hydroxide, dicetyl phosphate, trisodium ethylenediamine disuccinate, ceteth-10 phosphate, steareth-200, sodium sulfate, ammonium sulfate, sodium hydroxide, sodium sulfite, asorbic acid, fragrance, xanthan gum, toluene-2, 5-diamine sulfate, disodium edta, resorcinol, p-amonphenol, 1-napthyhol, 4-amino-2-hydroxytoluene

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Juuksevärvi võib kasutada eraldi või segada Illumina Color juuksevärviga vahekorras 3:1. Soovitatav on kasutada tööriista madala kontsentratsiooniga (1,9%, 4%, 6%) oksüdeerivate emulsioonidega, segades vahekorras 1:1. Hoidke segu juustes 30-40 minutit.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

13 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Daiva V. country flag 2023-10-31

Täiuslikult värvib hallid juuksed. Ostan edaspidi.

Aiste P. country flag 2023-09-22

Hea värv parima hinnaga. Kiire kohaletoimetamine, kasutan värvi ja Save24 teenuseid juba 3 aastat 😊

Inese M. country flag 2023-08-04

Värv on hea. Värv püsib umbes kaks nädalat. Ma võtan roosa. Mulle meeldib see juuksevärv, kui värv maha tuleb. Kohaletoimetamine õigeaegselt.

Marita R. country flag 2023-05-30

👌👍

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Wella Professionals Illumina Opal Essence professionaalne juuksevärv 60 ml

Wella Professionals Illumina Opal Essence professionaalne juuksevärv 60 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.