Wella Professionals Color Touch Plus professionaalne juuksevärv 60 ml

Wella Professionals Color Touch Plus professionaalne juuksevärv 60 ml Vaata suuremalt

Wella Professionals Color Touch Plus professionaalne juuksevärv 60 ml

Toote ID: 39261
 4.9/5
Kommentaarid: 36
Prekės ID: 39261
Kommentaarid: 36

7,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
Rohkem valikuid

Toote ID: 39261
 4.9/5
Kommentaarid: 36
Prekės ID: 39261
Kommentaarid: 36

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 60 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, annab naturaalse efekti, annab tervisliku sära, tooni andev
Toote tüüp Juuksevärv
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused C-Vitamiiniga, Loodusliku päritoluga koostisosadega, Ei sisalda ammoniaaki
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Wella Professional Color Touch Plus juuksevärv  annab juustele terve läike ja säravate juuste efekti. Professionaalseks kasutamiseks mõeldud poolpüsiv juuksevärv katab kuni 70% hallidest juustest. Värv on mõeldud neile, kes ei ole valmis oma juukseid täispüsivärvidega värvima. Värv kestab kuni 24 pesukorda.

Seda juuksevärvi eristab uuenduslik Trispectra Formula tehnoloogia, tänu millele luuakse 3D säraefekt. Värv annab elava, rikkaliku ja intensiivse tooni, tuues samal ajal esile juuste loomuliku ilu. Kasulike polüküllastumata rasvhapetega rikastatud juuksevärvid tugevdavad peanaha kaitsekihti ning C-vitamiin stimuleerib kollageeni tootmist, stimuleerides seeläbi tervete juuste kiiremat kasvu. C-vitamiiniga rikastatud juuksed on loomulikult läikivad ja värv püsib kauem intensiivne.

Wella Color Touch Plus ammoniaagivaba juuksevärvi mahe koostis võimaldab luua ekspressiivset ja loomingulist välimust ilma juuksestruktuuri kahjustamata. Värv sobib ideaalselt loomuliku värvi esiletõstmiseks ja toonimiseks.

Toodet müüakse ilma oksüdeeriva emulsioonita. Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Ettevalmistus: Kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Lisage 1 tuub (60 ml) juuksevärvi Color Touch Plus ja 120 ml. ja Color Touch oksüdatiivset emulsiooni (1,9% või 4%). Sega hästi. Kanna segu ettevalmistatud kuivadele juustele nii, nagu soovid tulemust. Laske mõjuda 15-20 minutit (olenevalt soovitud tulemusest) ning peske hoolikalt ja rohke sooja veega.

Aqua, Glyceryl Stearate Se, Ethanolamine, Laureth-2, Cetearyl Alcohol, Cocamide MEA, Sodium Laureth Sulfate, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Glycol Distearate, Citric Acid, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, Sodium Sulfate, Ascorbic Acid, Alcohol Denat., Ammonium Hydroxide, Parfum, Mica, Sodium Lauryl Sulfate, 1-Hydroxyethyl-4.5 Diaminopyrazole Sulfate, Polyquaternium-11, 2-Methylresorcinol, CI 77891, m-Aminophenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Benzoate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Contain: Phenylenediamine, Resorcinol, Ammonia

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Ettevalmistus: Kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Lisage 1 tuub (60 ml) juuksevärvi Color Touch Plus ja 120 ml. ja Color Touch oksüdatiivset emulsiooni (1,9% või 4%). Sega hästi. Kanna segu ettevalmistatud kuivadele juustele nii, nagu soovid tulemust. Laske mõjuda 15-20 minutit (olenevalt soovitud tulemusest) ning peske hoolikalt ja rohke sooja veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

36 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Rasa country flag 2023-09-12

Suurepärane värv

Sandra country flag 2023-09-07

Suurepärane värv. Kohaletoimetamine on väga kiire. Ma olen õnnelik! Ostan uuesti. Ma soovitan!

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Wella Professionals Color Touch Plus professionaalne juuksevärv 60 ml

Wella Professionals Color Touch Plus professionaalne juuksevärv 60 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.