Schwarzkopf Perfect Mousse kauapüsiv vahuline juuksevärv

Schwarzkopf Perfect Mousse kauapüsiv vahuline juuksevärv Vaata suuremalt

Schwarzkopf Perfect Mousse kauapüsiv vahuline juuksevärv

Toote ID: 40622
 5/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 40622
Kommentaarid: 3

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

6,99 €

Rohkem valikuid
Toote ID: 40622
 5/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 40622
Kommentaarid: 3

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 1 tk., 3 tk.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, kauakestev, värvi säilitamiseks, tagab elastsuse, annab tervisliku sära
Toote tüüp Juuksevärv, Vaht
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Ei sisalda ammoniaaki
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Schwarzkopf Perfect Mousse vahuline juuksevärv annab ühtlase ja kauakestva, intensiivse värvi. Katab suurepäraselt ka hallid juuksed. Kreemjat tekstuuri on lihtne kasutada ja mahe aroom muudab värvimisprotsessi veelgi nauditavamaks.

Karbis: kaitsekindad, aplikaatori ja värviaktivaatoriga pudel, värvigeel, pump, juuksepalsam pärast värvimist, juhised.

Kuidas kasutada: Enne kasutamist lugege kasutusjuhendit. Tehke nahaallergia test 48 tundi enne värvimist. Kandke värv kuivadele, pesemata juustele. Valage kogu värvimisgeel värvimispudelisse. Keerake pump sellele peale. Ärge raputage pudelit! Vedelike segamiseks pöörake see 2-3 korda ümber. Pigista vaht otse peopessa ja määri juukseid. Värvi pealhoidmise aja lõpus niisutage juukseid veidi sooja veega ja masseerige, et segu oleks vahune. Peske hoolikalt.

Toote kujundus võib erineda fotol kujutatust.

Aqua (water, eau), coco-glucoside, coco-betaine, ethanolamine, peg-60 hydrogenated castor oil, sodium chloride, toluene-2,5- diamine sulfate, polyquaternium-22, plankton extract, serine, resorcinol, 2-methylresorcinol, sodium sulfite, tetrasodium edta, m-aminophenol, tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, ascorbic acid, parfum (fragrance); aqua (water, eau), hydrogen peroxide, etidronic acid, acrylates copolymer, sodium laureth sulfate, sodium hydroxide, 2,6-dicarboxypyridine, disodium pyrophosphate; aqua (water, eau), cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, glycol distearate, dimethicone, distearoylethyl hydroxyethyl monium methosulfate, dicaprylyl carbonate, argania spinosa kernel oil, cocos nucifera (coconut) fruit extract, panthenol, cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, hydrolyzed keratin, glycerin, isopropyl alcohol, phenoxyethanol, methyl paraben, parfum (fragrance), polyquaternium-67, propylene glycol, citric acid, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, linalool.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: Enne kasutamist lugege kasutusjuhendit. Tehke nahaallergia test 48 tundi enne värvimist. Kandke värv kuivadele, pesemata juustele. Valage kogu värvimisgeel värvimispudelisse. Keerake pump sellele peale. Ärge raputage pudelit! Vedelike segamiseks pöörake see 2-3 korda ümber. Pigista vaht otse peopessa ja määri juukseid. Värvi pealhoidmise aja lõpus niisutage juukseid veidi sooja veega ja masseerige, et segu oleks vahune. Peske hoolikalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid.

3 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Piret country flag 2023-01-25

Väga hea ja lihtne kasutada.

Jelena V. country flag 2021-11-25

Schwarzkopf Perfect Mousse See värv meeldis mulle väga. Loomulik värv, elavad juuksed. Olen väga rahul.

Ana country flag 2020-09-23

Ma ei oodanud nii suurepärast tulemust, ostsin värvi 388, tumepunane pruun. Värvi kohta pole ma veel nii palju komplimente saanud. Ja värvides sain kerge šoki, sest värvisin oma keskmise pikkusega juuksed 10 minutiga. Värvida oli väga lihtne ja värv oli ühtlane. Ostsin alati 2-3 pakki, sest mul on päris palju juukseid ja siin piisas minu üllatuseks ühest karbist.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.

Kirjutage oma ülevaade

Schwarzkopf Perfect Mousse kauapüsiv vahuline juuksevärv

Schwarzkopf Perfect Mousse kauapüsiv vahuline juuksevärv

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.