MilkShake Conditioning Direct Colour ajutine juuksevärv

Toote ID: 57518
 5/5
Kommentaarid: 11
Prekės ID: 57518
Kommentaarid: 11

8,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
Rohkem valikuid

Toote ID: 57518
 5/5
Kommentaarid: 11
Prekės ID: 57518
Kommentaarid: 11

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml., 200 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, värvi säilitamiseks, tooni andev, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, tekstuuri esiletõstmiseks, taastav, niisutav, toitev, silub, siluv, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, sära andev, tagab elastsuse, tagab elastsust, pehmendav, toniseerib, kõrvaldab värvimuutused
Toote tüüp Juuksevärv, Juuste värvimise vahend
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega, Argaani õliga, Sheavõiga, Sheavõiga, Su sviestmedžių riešutų aliejumi, Piima proteiiniga, Valguga, Proteiinidega, Antioksüdantidega, Keemiliste antioksüdantide vaba, Väärtuslike Kompleksidega, Niisutavate Komponentidega, Ei sisalda ammoniaaki
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

MilkShake Conditioning Direct Color lühiajaline juuksevärv annab võimaluse oma juuksevärvi kiiresti, turvaliselt ja lihtsalt uuendada.

Toodet on täiendatud kvaliteetsete pigmentidega, mis katavad täpselt juuksekarva ja tagavad iga kord täpse tulemuse. Valitud tooni toode võimaldab esile tõsta juuste värvi, ühtlustada selle ebaühtlast tooni või maskeerida esimesi halle karvu. Tänu sellele saab MilkShake Conditioning Direct Color juuksevärv sageli õigeks lahenduseks erinevates olukordades, näiteks pleegitatud juuste toonimine või pleekinud juuste esiletõstmine.

Seda lühiajalist Milk Shake juuksevärvi saab kasutada nii loomulikel juustel kui ka varem pleegitatud või värvitud juustel. Ja lihtne kasutamine tagab tõhusa tulemuse nii kodus juukseid värvides kui ka juuksuris või professionaalses ilusalongis. Lai toonivalik võimaldab alati leida parima variandi, mis mitte ainult ei anna juustele tooni, vaid aitab ka nende eest hoolitseda.

MilkShake Conditioning Direct Color juuksevärvi on täiendatud komponentidega, mis ei kuivata juukseid ja kaitsevad neid võimalike struktuurikahjustuste eest. Koostises sisalduvad argaaniaõli, võipuuõli ja piimavalgud niisutavad, tugevdavad ja taastavad juukseid tõhusalt. Selle tulemusena muutuvad juuksed pehmeks, elastseks ja tervelt läikivaks pärast igat värvimisprotseduuri. Integrity 41 kompleks kaitseb juukseid vabade radikaalide põhjustatud kahjustuste ja negatiivsete keskkonnamõjude eest.

MilkShake Direct Color juuksevärv on professionaalne kvaliteetne juuksehooldustoode ajutiseks juuste värvimiseks või toonimiseks.

Toode katab juuksed ühtlaselt ja peseb järk-järgult maha umbes 8-10 pesukorra järel. Kuid värvi intensiivsus ja kestus sõltuvad ka juuste poorsusest ja muudest individuaalsetest juuste omadustest. Juuksehooldustooted, merevesi, basseinivesi või muud tegurid võivad samuti põhjustada värvi tuhmumist.

Ei mingit ammoniaaki. Ilma oksüdeerijateta.

Kasutamine: Kandke puhastele, niisketele juustele ja laske mõjuda 5-30 minutit. Esmalt niisutage juukseid veega, seejärel loputage hoolikalt. Kui toon on väga intensiivne, peske juukseid pehme šampooniga.

Aqua (Water), Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Cetrimonium Chloride, Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Acid Violet 43, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Citronellol, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum (Fragrance).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke puhastele, niisketele juustele ja jätke 5-30 minutiks, lahjendage veidi veega, seejärel loputage. Intensiivsete toonide saamiseks peske juukseid pehme šampooniga.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

11 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Daria S. country flag 2023-05-19

Väga hea toode. Toon on värske ja loomuline. On võimalus segada maskiga et saada rohkem neutraalne ja naturaalne toon.
Juuksed ei ole kahjustatud.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

MilkShake Conditioning Direct Colour ajutine juuksevärv

MilkShake Conditioning Direct Colour ajutine juuksevärv

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.