Loreal Excellence Creme juuksevärv

Toote ID: 34850
 5/5
Kommentaarid: 15
Prekės ID: 34850
Kommentaarid: 15

8,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
Rohkem valikuid

Toote ID: 34850
 5/5
Kommentaarid: 15
Prekės ID: 34850
Kommentaarid: 15

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 1 tk.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, tooni andev, kauakestev, sära andev, hoiab, tugevdav, tagab elastsuse, silub, siluv, pehmendav, kaitseb
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Hallidele, Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Keratiiniga, Keramiididega, Kollageeniga, Väärtuslike Kompleksidega
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Loreal Excellence Creme juuksevärv aitab elustada või uuendada väsinud välimust, värvib tõhusalt juukseid, annab neile elujõudu ja terve sära.

Toote koostist on täiendatud pigmentide ja muude toimeainetega, mis värvivad efektiivselt isegi halle juukseid. Tänu sellele saate nautida oma juuste säravat, rikkalikku värvi ja ainulaadset sära väga pikka aega. Lai toonide palett võimaldab valida nii üliheledat kui ka pruunikat, tumepruuni või mis tahes muud tooni.

Loreal Excellence juuksevärvid on loodud selleks, et igaüks saaks nautida professionaalset tulemust ka kodus juukseid värvides. Seetõttu ei anna see toode mitte ainult soovitud värvi, vaid toidab ka juukseid ja peanahka. Kolmekordne kaitsesüsteem hoolitseb juuste eest enne värvimisprotseduuri, selle ajal ja pärast seda. Spetsiaalse keratiinikompleksiga täiendatud Loreal Excellence värvid kaitsevad juuksestruktuuri võimalike kahjustuste eest ja tagavad intensiivse värvi pikema püsimise. Kollageen tugevdab juukseid ning koostises olev keramiid suurendab juuste vastupidavust kahjustustele. Seetõttu näevad juuksed peale igat värvimisprotseduuri elujõulised, pehmed ja terved.

Loreal Excellence juuksevärvi peamised omadused:

  • annab juustele rikkaliku värvi;
  • värvib halle juukseid kuni 100%;
  • tagab pikaajalise toime;
  • annab juustele terve sära;
  • kaitseb ja toidab juukseid;
  • annab kiududele pehmuse;
  • aktiivsete ainete kompleksiga.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: Pange rätik õlgadele (võib määrida). Kandke ühekordseid kindaid ja kasutage neid kogu värvimisprotsessi ajal. Valage kogu värvi sisu aplikaatoripudelisse. Sulgege see ja loksutage/segage, kuni saate ühtlase konsistentsi. Lõika kohe ära aplikaatorikorgi ots ning alusta toote kandmist kuivadele ja pesemata juustele. Oodake tootja määratud aeg ja loputage hoolikalt ja rohke sooja veega.

1196938 - Caring Colouring Cream: Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Deceth-3, Laureth-12, Ammonium Hydroxide, Oleth-30, Hexadimethrine Chloride, Lauric Acid, Glycol Distearate, Polyquaternium-22, Ethanolamine, Silica Dimethyl Silylate [Nano] / Silica Dimethyl Silylate, CI 77891 / Titanium Dioxide, p-Aminophenol, m-Aminophenol, Ascorbic Acid, Sodium Metabisulfite, 6-Hydroxyindole, Dimethicone, Proline, p-Phenylenediamine, Carbomer, Threonine, Resorcinol, EDTA, Parfum / Fragrance (F.I.L. C226882/1), 1152439 - Developer: Aqua / Water, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Salicylate, Trideceth-2 Carboxamide MEA, Phosphoric Acid, Ceteareth-25, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium Pyrophosphate, Glycerin (F.I.L. C202318/2), 1217017 - Caring Scalp Shampoo: Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Sodium Chloride, Parfum / Fragrance, CI 77891 / Titanium Dioxide, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mica, Coco-Betaine, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Steareth-6, Acetic Acid, PEG-100 Stearate, PEG-45M, Trideceth-10, Trideceth-3, Salicylic Acid, Fumaric Acid, Linalool, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Isoeugenol, Carbomer, Citric Acid, BHT, Hexylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Glycol Distearate (F.I.L. C226772/1), 1177657 - Caring Lightweight Mask: Aqua / Water, Amodimethicone, Stearyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed wheat Protein, Phenoxyethanol, Acetic Acid, PEG-150 Distearate, Trideceth-5, Trideceth-6, Trideceth-10, Panthenol, Linalool, Benzyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Isoeugenol, 2-Oleamido-1,3 Octadecanediol, Caprylyl Glycol, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum / Fragrance (F.I.L. C223464/1)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Pange rätik õlgadele (võib määrida). Kandke ühekordseid kindaid ja kasutage neid kogu värvimisprotsessi ajal. Valage kogu värvi sisu aplikaatoripudelisse. Sulgege see ja loksutage/segage, kuni saate ühtlase konsistentsi. Lõika kohe ära aplikaatorikorgi ots ning alusta toote kandmist kuivadele ja pesemata juustele. Oodake tootja määratud aeg ja loputage hoolikalt ja rohke sooja veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

15 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Tatjana country flag 2024-01-12

Хорошая краска, не подводит

Jana K. country flag 2024-01-03

Ilusad säravad värvid

Anzhela country flag 2023-12-27

Сдела уже несколько покупок на сайте. Очень довольна качеством продукции, ценами,и обслуживанием, и доставкой.Обьзательно буду заказывать ещё.Спасибо Вам.

Alla P. country flag 2023-11-23

Minu lemmik juuksevärv.Tarne väga kiire, soojalt soovitan!

Laima country flag 2023-10-03

Tere päevast, väga hea ja kvaliteetne juuksevärv. Olen ostnud juba aastaid ja pole kordagi pettunud. Kiire kohaletoimetamine ja mugav kättesaamine. Aitäh.

Judita country flag 2023-07-12

Hea värv, väga kiire tarne ja meeldiv suhtlus personalilt. Aitäh.

LAIMA Č. country flag 2023-06-06

Tere õhtust, imeline juuksevärv. Värvib hästi isegi halle juukseid. Kiire kohaletoomine. Seda värvi saan ainult teilt osta. Aitäh.

Alina A. country flag 2022-09-08

Ainult teie juurest leidsin vajaliku juuksevärvi värvi. Kohaletoimetamine on täiesti turbo🚀. Peale toote tellimist sain sellele järgmisel päeval postkontorisse järgi tulla. Aitäh.❤️

Vaiva country flag 2022-06-08

Ütlesin, et juuksevärvi mitte endale, vaid emale.... Emale väga meeldib see värv🙂🙂

Rasa country flag 2022-02-15

Hea juuksevärv.

Laima Č. country flag 2021-07-01

Tere, ostsin L'Oreali juuksevärvi. Väga õnnelik, sest ma leidsin oma värvi ainult teilt. Täname teid väga oma klientide eest hoolitsemise eest.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Irma country flag 2021-04-02

Minu lemmik, alati suurepärane tulemus

Kirjutage oma ülevaade

Loreal Excellence Creme juuksevärv

Loreal Excellence Creme juuksevärv

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.