L'oreal Professionnel DiA Richesse professionaalne juuksevärv 50 ml

Toote ID: 36931
 5/5
Kommentaarid: 36
Prekės ID: 36931
Kommentaarid: 36

9,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
Rohkem valikuid

Toote ID: 36931
 5/5
Kommentaarid: 36
Prekės ID: 36931
Kommentaarid: 36

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Sära andev, kauakestev, pikendab tulemuse kestvuse, kaitseb, juuste värvimiseks, silub, siluv, tagab elastsuse, annab tervisliku sära, taastab elujõu, annab naturaalse efekti
Toote tüüp Juuksevärv
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Ei sisalda ammoniaaki, Polümeeridega, Lipiididega
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Professionaalne juuksevärv L'oreal Professionnel DiA Richesse annab pehme, loomuliku välimusega värvi ning võimaldab iga kord nautida lummavalt läikivaid juukseid.

Kreemja tekstuuriga toode katab juuksed ühtlaselt ja tõstab kenasti esile nende olemasoleva värvi. Toote spetsiaalne ammoniaagivaba koostis on loodud ohutuks ja tõhusaks värvimiseks kuni 70% hallidest juustest. Seetõttu võib see L'oreal juuksevärv saada ideaalseks alternatiiviks, kui soovite maskeerida hallinevaid salke või ühtlustada oma juuksevärvi.

See toode tuleb appi ka siis, kui soovid hakata tundma erinevaid juuksevärvitoone, kuid kardad drastilisi muutusi. Seejärel saab mis tahes L'oreal DiA Richesse naturaalsetes toonides juuksevärvist võimalus luua soovitud pilt kiiresti ja lihtsalt. Ja lai toonide valik võimaldab alati valida soovitud intensiivsusega valiku. Seetõttu annab see L'oreal Professionnel juuksevärv võimaluse julgelt valida endale kõige meelepärasem värv ja säilitada siiski loomulik efekt.

Toode on loodud pakkuma maksimaalset mugavust ja korralikku hooldust igat tüüpi juustele. Seetõttu töötab L'oreal DiA Richesse juuksevärv kiiresti ja sobib suurepäraselt juuste värvimiseks või uuendamiseks isegi siis, kui teil on väga vähe aega.

Toote uuenduslik hooldav koostis aitab tagada, et juuksed näevad alati elujõulised, läikivad ja siledad välja. Ja spetsiaalne Lonene G+ Incell tehnoloogia muudab juuksed ohutult heledamaks ja vähendab kahjustuste ohtu.

L'oreal DiA Richesse juuksevärvi peamised omadused:

  • annab loomuliku ja ühtlase varjundi;
  • isegi kuni 70% katab hallid juuksed;
  • taastab juuste lummava sära;
  • annab juustele erakordse pehmuse;
  • tagab kuni 4 nädalat kestva tulemuse.
  • Ei mingit ammoniaaki.

Disain võib erineda fotol kujutatust.

Toodet müüakse ilma oksüdeeriva emulsioonita.

Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Kasutamine: kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetalses kausis 1 tuub (50 ml) L'oreal DiA Richesse juuksevärvi ja 75 ml. valitud tugevus L'oreal Professionnel Diactivateur (kreemja tekstuuriga peroksiid): 6 vol. (1,8%), 9 kd. (2,7%) ehk 15 vol. (4,5%), olenevalt sellest, millist tulemust sihite. Mitte kasutada tugevamat kui 15 vol. (4,5%) vesinikperoksiid. Kanna segu ettevalmistatud kuivadele juustele nii, nagu soovid tulemust. Oodake tootja määratud aeg ja loputage hoolikalt ja rohke sooja veega. Suurema või väiksema koguse toote valmistamiseks tuleks järgida vahekorda: 1:1,5.

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Deceth-3, Propylene Glycol, Laureth-12, Ethanolamine, Oleth-30, Lauric Acid, Polyquaternium-6, Glycol Distearate, Sodium Metasilicate, Hexadimethrine Chloride, Silica Dimethyl Silylate [Nano]/Silica Dimethyl Silylate, Resorcinol, CI 77891/Titanium Dioxide, 2,3-Diaminodihydropopyrazolo Pyrazolone Dimethosulfonate, p-Aminophenol, 2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol, 2-Amino-3-Hydroxypyridine, Sodium Metabisulfite, Thioglycerin, Toluene-2,3-Diamine, Pentasodium Pentetate, 2-Nitro-5-Glyceryl Methylaniline, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Carbomer, Erythorbic Acid, Parfum/Fragrance. Produkta sastāvdaļu saraksts var atšķirties atkarībā no toņa. Список ингредиентов продукта может варьироваться в зависимости от оттенка. The Product ingredient list may vary depending on the shade/ colour. Produktų ingredientų sąrašas gali skirtis priklausomai nuo atspalvio

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetalses kausis 1 tuub (50 ml) L'oreal DiA Richesse juuksevärvi ja 75 ml. valitud tugevus L'oreal Professionnel Diactivateur (kreemja tekstuuriga peroksiid): 6 vol. (1,8%), 9 kd. (2,7%) ehk 15 vol. (4,5%), olenevalt sellest, millist tulemust sihite. Mitte kasutada tugevamat kui 15 vol. (4,5%) vesinikperoksiid. Kanna segu ettevalmistatud kuivadele juustele nii, nagu soovid tulemust. Oodake tootja määratud aeg ja loputage hoolikalt ja rohke sooja veega. Suurema või väiksema koguse toote valmistamiseks tuleks järgida vahekorda: 1:1,5.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

36 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Olesja country flag 2024-02-28

Хорошая краска, заказывала много раз.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

L'oreal Professionnel DiA Richesse professionaalne juuksevärv 50 ml

L'oreal Professionnel DiA Richesse professionaalne juuksevärv 50 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.