Fanola Energy juuste väljalangemise vastane šampoon

Fanola Energy juuste väljalangemise vastane šampoon Vaata suuremalt

Fanola Energy juuste väljalangemise vastane šampoon

Toote ID: 41194
 4.9/5
Kommentaarid: 36
Prekės ID: 41194
Kommentaarid: 36

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

5,99 €

Toote ID: 41194
 4.9/5
Kommentaarid: 36
Prekės ID: 41194
Kommentaarid: 36

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 350 ml., 1000 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Kasvu edendamiseks, tugevdav, taastav, juuste väljalangemise vastu, niisutav, toitev, tagab elastsuse, hoiab, kaitseb, kaitseb mehaaniliste kahjustuste eest, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, annab energiat, värskendav, parandab vereringet, siluv, silub, taastab elujõu, katkemisvastane, katkemisvastane, säilitab naha niiskustasakaalu, säilitab nahka, juuste pesemiseks, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, tugevdab juuksefolliikuleid, pehmendav, tihendav, pehmendav
Toote tüüp Šampoon
Juuste seisund/tüüp Väljalangevatele, Nõrkadele, Õhukestele, Hõredatele
Kehapiirkonnad Juustele, Peanahale
Omadused Väärtuslike õlidega, Oliivi õliga, Väärtuslike ekstraktidega, Nõgeseekstraktiga, Rosmariini ekstraktiga, Taimse valguga, Sojavalguga, Nisu valguga, Valguga, Proteiinidega, Merevetikatega, Punavetika ekstraktiga, Väärtuslike vetikatega, Niisutavate Komponentidega
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Fanola Energy juuksešampoon puhastab õrnalt, tugevdab ja toidab õhukesi, nõrku ja hõrenevaid juukseid.

Toote koostis on loodud komponentide abil, mis soodustavad intensiivsemat juuksekasvu, annavad kiududele tugevuse, sileduse ja terve sära. Fanola Energy Shampoo juuksešampoon, mida on täiendatud väärtuslike ainete kompleksiga, aitab võidelda geneetilistest, füsioloogilistest või muudest teguritest põhjustatud juuste väljalangemise vastu. Selle tulemusena säilitab toode juuste optimaalse seisundi, annab neile elujõudu, energiat ja volüümi.

Fanola Energy šampoonis sisalduv oliiviõli toidab, tugevdab juukseid ja aitab parandada nende välimust. Nõgeseekstrakt kaitseb kõõma eest ja aitab võidelda juuste väljalangemise vastu. Toodet on täiendatud ka rosmariini ekstraktiga, mis parandab vereringet ja aktiveerib juuste kasvu. Kõik need komponendid vähendavad juuste väljalangemise ohtu ja tagavad, et juuksed muutuvad pikemas perspektiivis veelgi tihedamaks ja tugevamaks. Ning Fanola Energy šampoonis sisalduvad hüdrolüüsitud nisu- ja sojaproteiinid niisutavad, tugevdavad juukseid, kaitsevad murdumise ja muude kahjustuste eest.

Meeldiva tekstuuriga Fanola šampoon annab nõrkadele ja hõredatele juustele elujõudu, andes neile rohkem kohevust, volüümi ja sära. Ja tähelepanu peanaha seisundile tagab pikaajalise leevenduse ja heaolutunde iga kord, kui toodet kasutate.

Fanola Energy šampoon on tõhus toode, mis puhastab õrnalt, taastab juukseid, stimuleerib nende kasvu ja säilitab peanaha optimaalse seisundi.

Kasutamine: kandke väike kogus märgadele juustele vahule ja loputage. Vajadusel korrake protseduuri.

Aqua, Ammonium Laryl Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycol Distearate, SLS, Sodium Chloride, Cocoamide MEA, Parfum, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-10, Hydrolyzed Wheat Protein, Propylene Glycol, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Hydrolyzed Soy Protein, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Extract, Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Sorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Methylparaben.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Hõõruge väikeses koguses toodet niisketese juustesse kuni šampoon vahutab ja loputage põhjalikult. Vajadusel korrake protseduuri.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Šampoon
36 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
SVETLANA V. country flag 2023-02-07

прекрасный шампунь,соответствует описанию.У меня сухие волосы и сухая кожа.Шампунь подошел хорошою Доставка, как было обещано, 3 дня. Цена радует!

Aile J. country flag 2023-01-23

Shampoon jätab juuksed väga mõnusaks. Kuna pole jõudnud veel pikemalt kasutada, siis mõju juukse kasvule pole veel hinnatav.

Natalja S. country flag 2022-11-14

šampoon ei jäta juukse kahuseks. Jätab peanahka kergelt õhkama stimuleerides verevarustust. Sobib kasutamiseks ka sama sarja Fanola Energy Lotiongi.

Indrė country flag 2023-08-14

Ostsin mehele, siiani on kõik korras, peseb ja vahutab. Vaatame, millised on tulemused.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Fanola Energy juuste väljalangemise vastane šampoon

Fanola Energy juuste väljalangemise vastane šampoon

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.