Crazy Color Semi Permanent Hair Color Cream poolpüsiv juuksevärv

Toote ID: 53362
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 53362
Kommentaarid: 2

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

3,99 €

Rohkem valikuid
Toote ID: 53362
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 53362
Kommentaarid: 2

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, tooni andev, ühtlustab tooni, toniseerib, hoiab, sära andev, annab tervisliku sära
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud, Heledatele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Ei sisalda ammoniaaki, Vesinikperoksiidi vaba, Väärtuslike Kompleksidega
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Crazy Color Semi Permanent Hair Color Cream poolpüsiv juuksevärv võimaldab rõhutada olemasolevat juuksetooni või luua ajutiselt täiesti uue, erakordselt särava pildi.

Professionaalne toode tagab rikkaliku ja erksa värvi ilma piirangute ja kohustusteta. Seda ei ole vaja segada oksüdeeriva emulsiooni, ammoniaaki sisaldavate toodetega, nii ei kahjustata juukseid protsessi käigus ning väärtuslike komponentidega täiendatud toote koostis hooldab juukseid ja tagab täiusliku värvi erksuse. Tulemus püsib kuni 8 pesukorda, muutes toote ideaalseks neile, kes soovivad enne kauakestvat juuste värvimist proovida ülijulgeid juuksevärve, samuti võib see olla suurepärane abivahend, kui soovid mitmekesistada välimust, millest oled tüdinud või muuta oma nägu erksamaks tähtsaks ja meeldejäävaks õhtuks.

Kõige intensiivsema värvi ja maksimaalse tulemuse saab kasutades toodet pleegitatud ja pleegitatud juustele. Helepruuniks või veidi tumedamaks juukseid värvides jääb tulemus toonivam.

Juuksevärve saab valida paljude erinevate toonide hulgast, mida on võimalik omavahel segada, nii et igaüks leiab sellest sordist otsitava.

Kasutamine: Kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Kanna ühtlaselt puhastele, šampooniga pestud ja rätikukuivadele juustele. Laske mõjuda 15-30 minutit, seejärel loputage juukseid põhjalikult veega.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Propylene Glycol, Ceteareth-30, Citric Acid, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, HC Blue 15, Basic Violet 16, Basic Yellow 87. Produktų ingredientų sąrašas gali skirtis priklausomai nuo atspalvio

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Kanna ühtlaselt puhastele, šampooniga pestud ja rätikukuivadele juustele. Laske mõjuda 15-30 minutit, seejärel loputage juukseid põhjalikult veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

2 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Katrin country flag 2022-04-27

Väga erk ja hea värv, püsib ilusti juustes ja UV kollane helendab ka.

Ieva country flag 2023-05-23

Juuksevärv mulle väga meeldis, nagu eesmärk ütleb, pole kauapüsiv, seega sobib ideaalselt neile, kes soovivad ajutiselt juuksevärvi muuta. See ei kuivata juukseid ega kahjusta neid, pole kangeid kemikaale, seega arvan, et see sobiks suurepäraselt ka lastele. :) Muide, hind on super, ma pole veel kuskilt odavamalt leidnud!

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.

Kirjutage oma ülevaade

Crazy Color Semi Permanent Hair Color Cream poolpüsiv juuksevärv

Crazy Color Semi Permanent Hair Color Cream poolpüsiv juuksevärv

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.