CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampoon

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampoon Vaata suuremalt

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampoon

Toote ID: 21533
 4.9/5
Kommentaarid: 72
Prekės ID: 21533
Kommentaarid: 72

12,99 €

Toote ID: 21533
 4.9/5
Kommentaarid: 72
Prekės ID: 21533
Kommentaarid: 72

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 739 ml., 340 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, toitev, sära andev, taastav, juuste pesemiseks, noorendav
Toote tüüp Šampoon
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Kahjustatud juustele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Argaani õliga, Väärtuslike õlidega, Vitamiinidega, Moringa ekstraktiga, Valguga, Ei sisalda Parabeene

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

CHI Argan Oil on luksuslik juuksehooldussüsteem, mis on loodud väsinud, särisevate ja kahjustatud juuste toitmiseks ja niisutamiseks. Argaania- ja moringaõlide, vitamiinide ja CHI patenteeritud looduslike toimeainete seguga küllastunud tooted parandavad tõhusalt juuste seisundit, muutes need siledamaks ja vähem kahuseks. Argaaniaõli iseloomustab kiire imendumine ja vitamiinide rohkus, mistõttu see toidab juukseid tõhusalt, annab neile tugevuse ja elastsuse, kaitseb kuumust kujundamise ja UV-kiirte põhjustatud kahjustuste eest. Moringaõlil on noorendav ja niisutav toime. Juuksed näevad nooruslikumad, tervemad ja läikivamad.

CHI Argan Oil Plus Moringa šampoon – eksootiliste õlidega rikastatud toode on mõeldud mitte ainult juuste pesemiseks, vaid ka intensiivhoolduseks. Idamaise lõhnaga šampoon mitte ainult ei puhasta õrnalt juukseid ja peanahka, vaid ka niisutab ja toidab juukseid. Unikaalne koostis õlide, vitamiinide, antioksüdantide ja toitvate valkudega taastab kaotatud juuste elujõu, täiendades juuksestruktuuri vajalike elementidega. Ideaalne kuivadele ja kahjustatud juustele. Kui soovite saada terveid ja läikivaid juukseid, on see šampoon teie jaoks.

Disain võib erineda pildil olevast.

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Decyl Glucoside, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Argania Spinosa Kernel Oil , Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Panthenol, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract , Hydrolyzed Silk, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Tocopherol , Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Glycol Distearate, Laureth-4, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Hexylene Glycol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Linalool, 80-CHIAS-D

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutusjuhend: Hõõruge väikeses koguses toodet niisketese juustesse kuni šampoon vahutab ja loputage põhjalikult. Vajadusel korrake protseduuri.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Šampoon

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

72 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Alvine K. country flag 2024-03-15

Tõsiselt hea toode! Minu meelest see on üks parimaid mida kasutanud olen! Lõhnab ka suurepäraselt, nagu peale salongi juuksed. Väga rahul

Rita V. country flag 2024-02-02

Suurepärane toode. Teeb juuksed mõnusalt pehmeks ja hooldab.

Diana country flag 2024-01-12

Самый лучший шампунь для меня

Diana country flag 2024-01-12

Шампунь для волос беру не в первый раз. Очень нравятся волосы после него..

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampoon

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampoon

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.