Artego Easy Care T Rescue Shampoo šampoon juuste väljalangemise vastu

Artego Easy Care T Rescue Shampoo šampoon juuste väljalangemise vastu Vaata suuremalt

Artego Easy Care T Rescue Shampoo šampoon juuste väljalangemise vastu

Toote ID: 51734
Prekės ID: 51734

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

9,49 €

Toote ID: 51734
Prekės ID: 51734

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 250 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste pesemiseks, puhastamiseks, taastav, juuste väljalangemise vastu, tugevdav, tugevdab juuksefolliikuleid, toonib, värskendav, annab energiat, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, pehmendav, tagab elastsuse, sära andev, silub, siluv, rahustav, stimuleerib rakkude uuenemist, kasvu edendamiseks, põletikuvastase/antiseptilise toimega, soodustab keratiini tootmist, tihendav, paksendav, volüümi andev
Toote tüüp Šampoon
Juuste seisund/tüüp Väljalangevatele, Nõrkadele, Hõredatele
Juuste värv Pole määratud
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele, Peanahale
Omadused Väärtuslike Kompleksidega, Väärtuslike ekstraktidega, Väärtuslike vetikatega, Merevetikatega, Glükogeeniga, Niatsiinamiidiga, Biotiiniga, Sojavalguga, Proteiinidega
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Artego Easy Care T Rescue šampoon juuste väljalangemise vastu puhastab õrnalt, toniseerib ja elustab juukseid ja peanahka, tugevdab märgatavalt nii juuksefolliikuleid kui ka juuksestruktuuri ennast.

Toode aitab taastada ja säilitada peanaha loomulikku tasakaalu, tugevdab juukseid ja suurendab nende vastupanuvõimet kahjustustele, pakkudes seeläbi energiat, pehmust ja elastsust. Tootes sisalduvad punased ja pruunvetikad tugevdavad juukseid ja taastavad nende struktuuri kahjustusi, annavad juustele terve läike ja sileduse ning rahustavad peanaha ärritusi, taastades selle tervisliku seisundi. Šampooni õrnale ja energiat andvale koostisele on lisatud ka mere glükogeeni, millel on regenereerivad omadused ning mis stimuleerib rakkude uuenemise ja juuste kasvu protsesse. Niatsiinamiid (vitamiin B3) on põletikuvastaste omadustega, tugevdab peanaha kaitsekihti ning selles sisalduvad biotiin, sojavalgud, väärtuslikud ekstraktid ja muud toimeained stimuleerivad keratiini tootmist, tugevdavad juuksefolliikulisid ja tagavad juuste on tugev, läikiv ja märgatavalt paksem.

Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Kasutamine: masseerige väike kogus toodet märgadesse juustesse, seejärel loputage hoolikalt veega. Vajadusel korrake protseduuri.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Tea-Lauryl Sulfate, Cocamide Dea, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Mannitol, Sodium Chloride, Peg15 Cocopolyamine, Parfum, Chondrus Crispus Extract, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xanthan Gum, Tetrasodium Edta, Glycogen, Laminaria Digitata Extract, Linalool, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Arginine, Zinc Gluconate, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Root Extract, Biotin, Calcium Pantothenate, Citrulline, Glucosamine Hcl, Hydrolyzed Soy Protein, Niacinamide, Ornithine Hcl, Panax Ginseng Root Extract, Peg-12 Dimethicone, Polyquaternium-11.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: masseerige väike kogus toodet märgadesse juustesse, seejärel loputage hoolikalt veega. Vajadusel korrake protseduuri.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Šampoon

Kirjutage oma ülevaade

Artego Easy Care T Rescue Shampoo šampoon juuste väljalangemise vastu

Artego Easy Care T Rescue Shampoo šampoon juuste väljalangemise vastu

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.