Ziaja Intima intiimpesuvahend hüaluroonhappega

Ziaja Intima intiimpesuvahend hüaluroonhappega Vaata suuremalt

Ziaja Intima intiimpesuvahend hüaluroonhappega

Toote ID: 44139
 5/5
Kommentaarid: 24
Prekės ID: 44139
Kommentaarid: 24

3,99 €

Toote ID: 44139
 5/5
Kommentaarid: 24
Prekės ID: 44139
Kommentaarid: 24

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 200 ml., 500 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, taastav, värskendav, pehmendav, pehmendav, puhastamiseks, neutraliseerib ebameeldivat lõhna, kõrvaldab kuivuse tunde, säilitab naha niiskustasakaalu, säilitab nahka, kaitseb, isiklikuks hügieeniks, pikendab tulemuse kestvuse, säilitab füsioloogilise ph, antibakteriaalsete omadustega, rahustav, stimuleerib rakkude uuenemist, põletikuvastase/antiseptilise toimega
Toote tüüp Pesuvahend, Intiimhügieeni puhastusvahend
Kehapiirkonnad Intiimpiirkond
Omadused Hüaluroonhappega, Piimhappega, Väärtuslike hapetega, Glütseriiniga, Pantenooliga, Allantoiiniga, Vitamiinidega, B5 vitamiiniga, Niisutavate Komponentidega, Antibakteriaalsete komponentidega, Antibakteriaalsete komponentidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Ziaja Intima intiimhügieenipesu hüaluroonhappega tagab heaolu ja täieliku mugavuse iga päev.

Ziaja intiimhügieeni toodet on täiendatud looduslike komponentidega, mis tagavad naha ja limaskestade optimaalse niiskustasakaalu. Hoolikalt valitud komponentidega täiendatud toode kaitseb tõhusalt limaskesti ja nahka kuivuse, ärrituse või muude ebameeldivate aistingute eest.

Ziaja Intima puhastusvahendis sisalduv hüaluroonhape tugevdab naha hüdrolipiidset barjääri ja säilitab optimaalse niiskustasakaalu. Glütseriin, pantenool ja allantoiin toimivad ka intensiivselt niisutajatena. Need toimeained kaitsevad nahka ja limaskesti tõhusalt kuivamise ja sellega kaasneva ebamugavuse eest. See muudab Ziaja Intima intiimhügieenipesu asendamatuks vahendiks võitluses naha ja limaskestade kuivuse või ärrituse vastu.

Tootel on ka antibakteriaalsed omadused ja see annab võimaluse korralikult hoolitseda keha intiimsete piirkondade tervise eest. Koostises sisalduv piimhape soodustab rakkude taastumist, pehmendab nahka ja annab antiseptilise toime. Tänu sellele aitab Ziaja puhastusvahend intiimhügieeniks säilitada naha ja limaskestade optimaalset seisundit, kaitseb bakteriaalsete infektsioonide ja põletike eest.

Kreemja konsistentsiga Ziaja Intima puhastusvahend sobib ideaalselt igapäevaseks intiimse kehaosade hoolduseks. Toode toetab organismi loomulikku mikrofloorat, puhastab õrnalt ning kaitseb nahka ja limaskesti erinevate ebamugavust tekitavate tegurite eest. Selle tulemusena annab toode erakordse puhtuse, värskuse ja hügieeni tunde.

Kasutamine: Kasutage pesemiseks väikest kogust toodet, seejärel loputage hoolikalt veega.

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Lactic Acid, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kasutage pesemiseks väikest kogust toodet, seejärel loputage hoolikalt veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Pesuvahend

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

24 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Areha K. country flag 2024-01-17

super

Helju country flag 2023-09-14

Tõesti hea vahend pesemiseks, raviva toimega, ostan veel.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Ziaja Intima intiimpesuvahend hüaluroonhappega

Ziaja Intima intiimpesuvahend hüaluroonhappega

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.