Ziaja Intima intiimpesugeel askorbiinhappega

Ziaja Intima intiimpesugeel askorbiinhappega Vaata suuremalt

Ziaja Intima intiimpesugeel askorbiinhappega

Toote ID: 44136
Prekės ID: 44136

3,99 €

Toote ID: 44136
Prekės ID: 44136

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 200 ml., 500 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Puhastamiseks, kaitseb, põletikuvastase/antiseptilise toimega, niisutav, rahustav, stimuleerib rakkude uuenemist, värskendav, säilitab naha niiskustasakaalu, säilitab nahka, taastab elujõu
Toote tüüp Pesuvahend, Intiimhügieeni puhastusvahend
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Intiimpiirkond
Omadused Ravivate Hapetega, Glütseriiniga, Pantenooliga, Allantoiiniga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Naise tervis on kõige väärtuslikum asi, mis tal on, mistõttu on väga oluline selle eest hoolt kanda. Üks olulisemaid tegureid, mis aitab heaolu säilitada, on õige intiimne kehahügieen. Igapäevaste protseduuride puhul on oluline regulaarselt kasutada kvaliteetseid tooteid. Ziaja Intima intiimhügieeni puhastusvahend sisaldab askorbiinhapet. See komponent aitab säilitada õiget bakteriaalset mikrofloorat keha intiimpiirkonnas.

Ziaja Intima intiimhügieen puhastab õrnalt askorbiinhappega, kaitseb nahka ja intiimpiirkonna limaskesti ärrituse ja infektsioonide tekke eest.

Toote koostises sisalduv askorbiinhape toimib antioksüdandina ja kaitseb vabade radikaalide toime eest, lisaks põletikuvastasele toimele ja suguelundite füsioloogilise pH normaliseerimisele, vähendab infektsioonide tekkeriski. Toodet võib kasutada ka abipreparaadina, mis aitab vähendada juba tekkinud põletikku.

Koostist on täiendatud ka looduslike komponentidega: glütseriin, pantenool, mis niisutavad intensiivselt nahka ning allantoiin ja letsitiin, mis rahustavad ja stimuleerivad naha uuenemisprotsesse. Kreemja konsistentsiga puhastusvahend sobib igapäevaseks intiimsete kehaosade hoolduseks ja annab püsiva värskustunde.

Toode rahustab ärritusi ja kaitseb nende eest tulevikus. Ziaja Intima intiimhügieenipuhastusvahendi kasutamine on viis luua ohutu barjäär infektsioonide vastu, mis pidevalt ohustavad naiste tervist. Kreemi konsistents puhastab õrnalt sellise õrna kehapiirkonna ning annab pikaks ajaks puhtuse ja värskuse tunde. Toode on väga õrn, kuna ei sisalda seepi ja värvaineid. Ziaja Intima intiimhügieeni puhastusvahend sobib ideaalselt igas vanuses naistele, kes otsivad kosmeetikatoodet, mis tagaks tõhusa intiimhügieeni igapäevase hoolduse.

Kasutamine: pigista väike kogus käele või käsnale, lahjenda veidi vett, kanna õrnalt limaskestale ja loputa hoolikalt. Mitte kasutada koos seebiga. Enne kasutamist loksutage korralikult

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Lactic Acid, Panthenol, Allantoin, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: puhastamiseks kasutage väikest kogust vahendit, seejärel loputage hoolikalt veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Pesuvahend

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Ziaja Intima intiimpesugeel askorbiinhappega

Ziaja Intima intiimpesugeel askorbiinhappega

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.