Nacomi Avocado Aloe dušigeel

Nacomi Avocado Aloe dušigeel Vaata suuremalt

Nacomi Avocado Aloe dušigeel

Toote ID: 56225
Prekės ID: 56225

6,49 €

Toote ID: 56225
Prekės ID: 56225

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 300 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Isiklikuks hügieeniks, puhastamiseks, toitev, rahustav, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, tagab elastsuse, tugevdav, taastav, pinguldav, kortsude vastane, pehmendav, silub, siluv, toonib, kiirendab haavade paranemist, parandab vereringet, eemaldab toksiine, vähendab arritust, stimuleerib rakkude uuenemist, helendab nahka, sära andev, võitleb vananemise märkidega
Toote tüüp Dušigeel
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Omadused Avokaado ekstraktiga, Prebiootikumidega, E-vitamiiniga, Glütseriiniga, Vitamiinidega, Aaloega, Sobib veganitele, Sorbitooliga, Pantenooliga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Toidake oma nahka duši all käies rikkaliku toitainete annusega! Nacomi dušigeel toidab tänu selles sisalduvatele avokaado- ja aaloeekstraktidele nahka ja rahustab ärritusi, puhastab õrnalt, niisutab ja parandab naha elastsust. Rikastatud prebiootikumidega, mis aitavad tugevdada kaitsebarjääri ja taastada loomulikku bakteriaalset mikrofloorat.

Avokaado ekstrakt on loomulik viis säilitada terve seisund ja ilus nahk. See on rikkalik rasvhapete ja vitamiinide allikas: A, B, D, E, H, K ja PP. Pinguldab ka kõige lõdvemat nahka, silub kortse ja takistab uute teket. Skvaleeni hulga tõttu neutraliseerib vabu radikaale, on bakteritsiidse ja seenevastase toimega. Jätab naha pehmeks ja siledaks.

Aloe vera mahl toniseerib ja rahustab suurepäraselt nahaärritusi ja põletikke ning koheselt leevendab ja rahustab. Lisaks aitab see kaasa epidermise taastumisele ja kiirendab haavade paranemist. Aaloeekstrakt varustab nahka võimsa annusega vitamiine ja stimuleerib mikrotsirkulatsiooni, suurendades seeläbi naharakkude varustatust hapnikuga ning aidates eemaldada neisse kogunenud toksiine.

Prebiootikumid kaitsevad nahka igapäevaste kahjulike tegurite eest, parandavad naha mikrobiota tervist. Säilitab, tugevdab ja taastab bakteriaalse mikrofloora tasakaalu, parandades naha loomulikku kaitset ja heaolutunnet.

E-vitamiinil on palju kasulikke omadusi, sealhulgas antioksüdantsed omadused. Vähendab sügelust, rahustab ja silub nahka kauakestva mugavuse tagamiseks. Lisaks tugevdab see naha struktuuri ja soodustab taastumist. C-vitamiin pinguldab nahka, muudab selle värvi heledamaks ja annab sära. Kaitseb vabade radikaalide kahjuliku mõju eest ja seega aeglustab naha vananemisprotsesse.

Glütseriinil on väga tugev hügroskoopne toime. See tungib sügavale nahka, hõlbustades toitainete transporti selle sisekihtidesse. Koos sorbitooli ja pantenooliga tagab optimaalse niisutuse pikaks ajaks. See kombinatsioon muudab naha elastseks ja pehmeks.

Kasutamine: Kandke geel niiskele nahale ja masseerige kuni vahuni, seejärel loputage. Vältida silma sattumist. Toode on ainult välispidiseks kasutamiseks.

Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sorbitol, Glycerin, Persea Gratissima Fruit Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Panthenol, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Proteycin, Lecithate, Glerylate, Glerylate, Glerylate, Glyceryl Lecithin , Glycol Distearate, Coco-Glucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 2-Pricodium Nethanol, 2-Pric005 Acethanol

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke geel niiskele nahale ja masseerige kuni vahuni, seejärel loputage. Vältida silma sattumist. Toode on ainult välispidiseks kasutamiseks.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Dušigeel

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Nacomi Avocado Aloe dušigeel

Nacomi Avocado Aloe dušigeel

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.