Listerine Cool Mint suuvesi

Listerine Cool Mint suuvesi Vaata suuremalt

Listerine Cool Mint suuvesi

Toote ID: 48769
Prekės ID: 48769

8,99 €

Toote ID: 48769
Prekės ID: 48769

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 95 ml., 500 ml., 1000 ml., 250 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tugevdab/kaitseb igemeid, hambahügieenile, antibakteriaalsete omadustega, värskendav, kauakestev, pikendab tulemuse kestvuse
Toote tüüp Suuloputusvedelik
Kehapiirkonnad Suu
Omadused Antibakteriaalsete komponentidega, Mentooliga, Väärtuslike õlidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Suuõõne korralik hooldus ei piirdu ainult hambapasta kasutamisega, see eeldab ka hambaniidi ja suuvee kasutamist. Suuvett ostes ärge unustage valida kvaliteetset toodet, mis ei sisalda kahjulikke keemilisi lisandeid. Vastasel juhul võib tekkida hambakivi ja kaaries, samuti võib tekkida hammaste tundlikkuse suurenemine.

Listerine Cool Mint suuvee aktiivne koostis tagab õrna hambahoolduse ja hoiab ära igemete veritsemise. Toode on antibakteriaalse toimega, mis kõrvaldab ebameeldiva lõhna põhjuse. Listerine Cool Mint sisaldab eukalüpti-, mentooli- ja tüümianiõlisid. Need koostisosad aitavad säilitada värske hingeõhu ja puhtustunde kogu päeva jooksul pikka aega.

Listerine Cool Mint Mouthwash parandab suuhügieeni, aidates eemaldada baktereid, mis põhjustavad hambakattu, halba hingeõhku ja igemepõletikku.

  • võitleb tõhusalt bakteritega isegi hambaharjale kättesaamatus kohas
  • vähendab ja kaitseb hambakatu eest
  • tagab kauakestva värske hingeõhu.
  • Listerini antibakteriaalsed omadused on tõestatud kliinilistes uuringutes.

Äärmiselt värske piparmündi maitse.

Hoolitse oma hammaste eest väga hästi ja tõhusalt, hoides oma hingeõhu värske ja suu tervena Listerine Cool Mint suuveega!

Kasutamine: Toode on äärmiselt tõhus hommikul ja õhtul pärast hambapesu. Lisage 20 ml (umbes 4 teelusikatäit) klaasi, loputage hambaid ja igemeid 30 sekundit, seejärel sülitage välja. Kasutage 10 ml lastele vanuses 6 kuni 12 aastat. Sobib lastele alates 6 eluaastast. Mitte alla neelata.

Avamine: VAJUTA korki ja PÖÖRA.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053. Sudėtyje yra natrio fluorido (220 ppm F).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Toode on äärmiselt tõhus hommikul ja õhtul pärast hambapesu. Lisage 20 ml (umbes 4 teelusikatäit) klaasi, loputage hambaid ja igemeid 30 sekundit, seejärel sülitage välja. Kasutage 10 ml lastele vanuses 6 kuni 12 aastat. Sobib lastele alates 6 eluaastast. Mitte alla neelata. Avamine: VAJUTA korki ja PÖÖRA.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Listerine Cool Mint suuvesi

Listerine Cool Mint suuvesi

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.